Újhold üzenet

A kvantummezőt (ahogy a rálátást, belelátást, átlátást stb. is) akkor lehet igazán hatékonyan működtetni, amikor megengeditek magatoknak. A megengedés nem vágy, nem akarás. A megengedés a belső felkészültség, belső erő, tudatosságszint ahhoz, amivel szembesülhettek egy erősebb rálátás, meglátás által.

Sok ember a mai napig azért nem, vagy kevéssé, esetleg határokon belül fogékony energiákra, mert az energiák empátia mentes, sajnálat mentes, érzelem mentes rezgések, nincsenek tekintettel emberi önámításokra, komplexusokra – csak vannak. Ahogy a víz is csak áramlik a folyóban, nem figyeli tudsz-e úszni, vagy sem.

A magasabb rezgések oldják a korlátokat – ahogy a víz rombolja a homokgátat – és felszabadulhatnak olyan dolgok, amiket nem akarunk látni, amiről nem akarunk tudni, mert olyan oldalunkat, emlékünket mutatja, amit elítélünk, amitől félünk, amit rejtegetni akarunk – önmagunk elől is.

Túl sok mindent pakoltunk gátként a meglátás elé, nehogy kiderüljenek dolgok, az egónk védelmében. Ha a Lélek rejtelmei felé szeretnénk haladni, ezek gátként, akadályokként jelennek meg, és le kell őket bontani.

Amikor azt tanítják, hogy engedjétek el az egótokat, akkor arra utalnak, hogy kezdjétek el ezeket az egót védelmező gátakat, akadályokat lebontani, de az egótokra, elmétekre, racionalitásotokra ettől még szükség van a Földi léthez, csak az egyedönuralmával, az irányíthatatlanságával van gond.

Mindenben egyensúlyra kell törekedni, így a racionalitás-intuíció síkján is; az egó-Lélek síkján is, a Földi sík – multidimenzionális síkok síkján is és sorolhatnánk. Az egyensúly pedig nem valami fix mérce, hanem minden egyes pillanatra egyedileg szabott energetikai arány. Amint be akarjátok fagyasztani, mert egyik pillanatra, szituációra egyensúlyt jelentett, már borul is, mert egy másik pillanatra, másik szituációra jelenthet más arány egyensúlyt (valami máshoz viszonyítva, mint amivel számoltok). Nem kell ismernetek mikor mi az arány, de fel kell ismernetek a tüneteket, mi nem az, hogy tudjatok rajta állítani.

A Vízöntő Korát élitek. A Vízöntő nekifeszül a homokgátaknak, ezért van szükségetek több belső tartásra, több belső erőre, ami nem ahhoz kell, hogy megerősítsétek a homokgátakat, hanem hogy megengedjétek, hogy elsöpörje őket a Víz. A belső erő a szembesüléshez, elfogadáshoz kell ahhoz, ami ezáltal megmutatja magát.


Klikk a képre

Klikk a képre


One thought on “Újhold üzenet

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!