Köszöntök minden erre járó olvasót!

A honlap elkészítésének célja egyfajta gondolatébresztés ebben az egyébként is gondolatokkal zsúfolt világban. Az életem úgy hozta, hogy folyton emberekkel voltam körülvéve, sokat beszélgettünk, majd a technika fejlődésével fórumoztunk, írogattunk. Azon kaptam magam, hogy folyton mesélek, újra és újra, végül írni kezdtem. Így született meg a Spyralis című könyv (témája: reinkarnációs szerelmek), amit nem saját nevemen adtunk ki, s melynek második része (témája: mágia, azaz akarásunk lépcsőfokai) ma is a számítógépemen várakozik arra, hogy megérjek a befejezésére.

Számtalan spirituális iskolában megfordultam, mire megtaláltam a helyem. Sokszor felbuktam, sokszor talpra álltam. Utunkat megtalálni nem egyszerű, de hát itt van rá egy egész élet! Az én célom most nem csupán egy életben gondolkodni, hanem egy olyan létforma megtalálása, mely képes életekre megváltoztatni tanulási formánkat. Azt keresem, hogy Nagyobb Távlatban hogyan segíthetünk a Földnek, és a Földet benépesítő Emberiségnek, amit mi magunk alkotunk mindannapjainkkal.

Arra jutottam, hogy nem kell ehhez feltétlenül tudósnak, vagy közismert személynek lenni. Hétköznapjaink, mindennapjaink során mi magunk is sokat tehetünk érte puszta gondolatainkkal, azok átminősítésével, értékrendjeink változtatásával. Sokat foglalkoztat a lineáris, és multidimenzionális gondolkodásmód, létforma. Számtalan gondolat érkezik a fejembe arról, milyen fontos helyre tenni szavak értelmezését a fejünkben, ahogy a rezgések változnak, hiszen régi értelmezésük régi működési formát eredményez. A honlap olyan írásokat tartalmaz, melyek igyekeznek előre mutató gondolatokat csempészni a gyakran lefelé húzó mindannapokba.

A tudatosság folyamata az elmén keresztül vezet. Elménk gondolataink tárháza. Szépítsük együtt a világot gondolatainkkal, akár írással, akár olvasással, akár beszélgetéssel kerülnek elménkbe új értelmezések, új meglátások, új meggyőződések, új remények, új irányvonalak…

Ha tetszik az oldal, kérlek oszd meg másokkal is! Ha segíthetek, keress! Üdv: Ági

error: Content is protected !!