Saját életed éld!

Kristálykoponya üzenet: Sokakat fognak beszippantani múltbéli reakciók, megközelítésmódok, amik miatt haladnak kiégés, megbetegedés, fáradtság, kudarcélmények, meg-nem-értések stb. felé. Sokan, mint valami piros sípályán száguldanak lefelé megszokásból mereven előrenézve, és nem veszik észre, hogy oldalt sorakoznak a „kijárat” feliratok, amiken ha túlmennek, és nem élnek velük, kapnak a hátukra egy plusz súlyt, és azzal száguldozhatnak tovább, amitől egyre nehezebb lesz élvezettel síelni az egyre több súly alatt.

Tarts ki az új minták kutatásában, akkor is, ha emiatt kilógsz a sorból, ha nem értenek meg, ha átmenetileg egyedül maradsz, és figyelj oda arra, hogy mi mindennek adsz energiát azzal, hogy gyakorlatba teszed, gondolkodsz rajta! Fedezd fel sorra, mi az, ami idejétmúlt benned, és ne azt válaszd, mert ezek lerakásai a „kijáratok” egy olyan pályán, aminek egészen máshol van a célvonala, mint amerre robogtok korábbi megszokásaitok alapján.

Olyan időszakot éltek, amikor nagyon sok minden jár energiaveszteséggel, emiatt nagyon oda kell figyelni, milyen információkat engedtek be, azokból mit, mennyi ideig tartotok meg érzelem-, vagy vélemény nyilvánításhoz. A rengeteg akarás, a rengeteg tudnivágyás, a rengeteg komplexus kompenzálás, a rengeteg megfelelnivágyás, a rengeteg figyelemre való vágy le fog Benneteket meríteni, ha nem szakítotok egyre több időt arra, ami igazán feltölt energiával, az pedig a belső csend.

Figyelj oda, minek adsz energiát, mit működtetsz magadban!Kerüld olyan témák morzsolgatását, amikre egyáltalán nincs szükséged, többségük csak marketing. Rengeteg ilyen jön Veled szembe nap mint nap, és csak elveszi az idődet attól, amire Neked van szükséged. Számtalan dologra fogjátok rá, hogy dolgotok van vele. NINCS! Ti döntötök úgy, hogy időt szántok rá.

Ne keverd össze a tudást (ismeretanyagot) a tudatossággal! Az Új Korhoz tudatosságra van szükség, az pedig új megközelítésmód, új látásmód, új viszonyulás – akár a tudáshoz is – egy magasabb rezgésszinten, új nézőpontokkal, új érzékszervek kifejlesztésével, nagyobb képben való rálátással.

2019 a döntések éve! Sokaknak kellett, és kell meghozniuk döntéseket, akár valakivel, vagy valamivel kapcsolatban, akár azzal kapcsolatban, mihez hogyan viszonyul ezentúl, mi mellett teszi le a voksát. A nem megfelelő döntések hiába épülnek briliáns elmebeli magyarázatokra, energiaveszteséghez fognak vezetni. A mindennapjaitok minőségi javulásához most megfelelő döntésekre van szükségetek!

Ma láttál egy mondatot egy üzletben, és elmosolyodtál:

„Légy önmagad, mindenki más már foglalt!”

Ne akarj semmiben puszta másolat lenni! Ha be is fogadsz bármit, ízesítsd, színesítsd meg Önmagaddal! Saját életed éld, ahhoz érkezik energetikai segítség!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!