Információs háló

Nagyon sok információt úgy kapunk, hogy valaki, valamit valahonnan kimásol, kiollózik, mi pedig továbbmásoljuk, de sokszor már csak részinformáció marad, mert apró részletek, amik egyébként fontosak lehettek volna – fordítás, figyelmetlenség, tudatosságszint, egyéb emberi szűrők miatt vagy más okból – lemaradnak. Ráadásul az emberre jellemző, hogy sokszor készpénzként veszi, úgy, ahogy van, amit olvas, és nem veszi figyelembe saját adottságait, saját lehetőségeit, amivel többet is kihozhat a szerzett információból, vagy épp saját korlátait, amivel tovább szűkítheti azt.

Az egész bevezető önismereti problémákról szól, és arra hívja fel a figyelmet, hogy meg kell tanulnunk inkább energiák, mint leírt sorok között olvasni – magunkban, és magunk körül is – hogy korrigálni tudjuk korunk betegségét, a manipulatív energiákat.

Az internet számos pozitív oldala negatívakat is rejt, képes tömegesen irányítani embereket részinformációkkal, így képes mesterségesen beragasztani tudatosságszinteket. Beütsz valamit a Google-ba, és sokszor szóról-szóra ugyanazt dobják ki különböző oldalak, amit egymásról másoltak, Te pedig azt hiszed, milyen fontos információ, mert mennyi helyen szerepel ugyanaz.

Szoktam foglalkozni azokkal a dolgokkal, amik szembejönnek, megvizsgálom, mint változtassak, min ne változtassak. Legutóbbi ilyen dolog az itteni beszélgetésekből a csakrarendszer volt. Úgy döntöttem, hogy maradok az úton, amit járok. 3 éve hatalmas kanyart vettem, és egyre jobban tetszik a táj, amerre vezet, ha nem nagyon találkozok rajta emberekkel, akkor is.

Évekkel ezelőtt kezdtem el csakrapszichológiával foglalkozni, fantasztikusan izgalmas dolognak tartom a mai napig. Azt boncolgatja, melyik csakra elakadása, sérülése milyen személyiségjegyet, viselkedésformát, gondolkodásmódot, megközelítésformát vált ki.A viselkedésünk, reakciónk mindig információt ad az aktuális energiáinkról.

Érdekes például hogyan mutatkozik meg a 7-es csakra elakadása. Itteni blokkok okozzák a spirituális függőségeket, elvakultságot, összezavarhatóságot (tisztánlátás hiányát), egyes embereknél időszakos, vagy tartós tudathasadást, hitrendszerbeli túlbuzgóságot, vagy épp hitetlenséget, túlzott okoskodást és sorolhatnánk. A 7-es csakra elakadása pedig további csakrák egyensúlytalan működését feltételezik, hiszen egy rendszerről beszélünk.

Szeretek mesélni. Folytatom a mesét, amit a minap elkezdtem… (lsd. Facebook, kristálykoponyák csoport)

Jane sajnálta, hogy megcsörrent a telefon, de tudta, folytatódni fog a felfedezése a rejtélyes világba, mert korábban is mindig így történt. Térült-fordult, tett-vett, mikor hirtelen megint megszólalt benne a kellemes sejtszintű zsizsegéssel járó hang, akit Ar(k)túrnak nevezett el.

Ne azzal foglalkozz más mit vár el tőled, hanem azon az úton haladj tovább, amin elindultál. Utatok végén mindannyiótoknak saját magatok felé kell majd elszámolnotok, és nem egymás felé. Egymásnak csak megkísértői vagytok, szabad akaratotok edzői. Látjuk, hogy foglalkoztat, nehogy hibázz. Ne aggódj! Csak kövesd saját utadat, mi pedig még többet segítünk.

Jane abbahagyta egy pillanatra, amit épp csinált, és a gondolatok egyre gyorsabban kezdtek peregni benne.

Jól értetted. A csakrarendszer nem sima számokban értelmezendő, az már egy teljesen leegyszerűsített formája egy csodálatos információs kvantumhálónak. Mintha azt mondanám, hogy vannak 7 fülű lények, 12 és 21 fülű lények, de nem attól hallanak kevesebbet a 7 fülű lények, mert 7 fülük van, hanem azért van 7 fülük, mert kevesebbet képesek meghallani.

Hiába tanakodnak azon a 7 fülű lények hogyan tudnának több fület növeszteni, nem a számszerűség a fontos, hanem a tudatosságszintek. A tudatosságszintet pedig a jelenlegi alaprendszeretek egyensúlya, vagy egyensúlytalansága adja. A kulcs a kvantum világának felfedezése, azzal válik érthetőbbé a „csakrarendszer” működése is.

Igen, voltak, vannak 12-es csakrarendszerben működő lények, de sohasem fogjátok elérni a szintjüket, ha nem értitek meg, mitől működnek azok a szintek. Olyan ez, mint a piramis. Csak mert tudtok a formájáról, látjátok milyen, még nem tudjátok ugyanúgy reprodukálni. Miért nem? Mert nem a képlet a fontos – ami egyébként ráadásul helytelenné vált a sok leegyszerűsítés közben – hanem az, hogy aki építkezik, mire képes. Nem az a fontos milyen sorrendben, tempóban, milyen megideologizált módon lélegeztek, hanem hogy KI, milyen tudatosságszint végzi a gyakorlást, azt pedig jelen létformátokban az általatok 7 “csakrára” leegyszerűsített rendszer egyensúlyban vagy egyensúlytalanságban léte határozza meg. Miért nem mesélsz arról, hogyan érzékeled a„7 csakra” szintre egyszerűsített rendszert?

Jane megrántotta a vállát. – Sok mindenről nem mesélek, mert az embereket más érdekli, én pedig nem akarok győzködni senkit. Mindenki hadd élje meg a maga által választott világot- bökte ki végül.

Ar(k)tur azonban nem tágított. – Akkor mesélj csak nekem. Kíváncsi vagyok, mi jutott el hozzád, a te világodba abból, amit mutattunk.

Jane érezte, ahogy a sejtjei egyre gyorsabban zsizsegnek, és peregnek le róla a kifogások és belekezdett…

A 7 csakra, nevezzük így, nem lineáris vonal, amiben a 3 több, mint a 2, vagy a 6 kevesebb, mint a 7. A csakrák mindegyike egy-egy fontos kapu újabb és újabb rendszerekhez, amik nem kizárólagosan egyetlen kapuhoz (csakrához) tartoznak, hanem összefüggésekben kapcsolódnak.

A kapuk energetikai átjárások előző életbeli energetikai rendszerekbe, ezért tud átszűrődni szorongás, tudás, bármi, de a tudást azonnal képes blokkolni egy egyensúlytalanul működő másik kapu, ami keresztbevág, míg az ő rendszerének az idekapcsolódó része nincs helyretéve, kitisztítva, és addig a tudás hiányos marad.

Az egész rendszer olyan, mint egy csodás időzített dimenzió vagy kvantumgépezet, elérsz valami az egyik kapun, szimbolikus csilingelést hallasz, aminek hangjára a többi kapu átrendeződik, és az egésznek különböző szintjei vannak. Ezért vannak állapotok, amikor csodásan tudsz meditálni, repkedsz, és vannak átrendeződések, amikor ha megszakadsz sem tudsz magasabb szintű információhoz jutni.

Amikor az alap kapuk rendszere teljesen átjárható egymásban, további kapuk nyílnak meg spontán (lineárisan ezt számolják további, magasabb számokkal, holott ez összefüggő rendszerek állapota, és nem egy egyszerű, növekvő logikai számsor kérdése). Mindez azonnal átrendezi egy újabb síkra az alaprendszert, újabb körök lefutásához, és ha azzal nem boldogul az illető, mert mondjuk nem tartja fontosnak, újra lezárul a „felsőbb” kapu. Az egész spontán történik. Amikor rendben van a 7 kapu tanítása, spontán nyílik újabb kapu minden erőlködés nélkül. Amikor nincs rendben a 7 kapu tanítása, az erőlködés ellenére sem nyílnak magasabb rezgésű kapuk.

Ar(k)tur nem szokott helyeselni, egyszerűen eltűnik a saját gondolatok futtatása közben, ha nem akar javítani, kiegészíteni, hozzátenni. Jane még fűzte volna tovább a gondolatokat, mikor feltűnt neki, hogy monologizál, egyedül maradt. Megint rántott egyet a vállán, és mintha semmi sem történt volna, folytatta tovább, ami korábban csinált.

Tanító gondolatok:

Ha megértitek a kapurendszert, az időzítéseket, a kapuk és szintek működésének rendszerét akkor nem fogtok akarni annyira rohanni. Hiszen ha túl magasra törtök, túl nehéz lesz, ami húz vissza. Ebben a korszakban nagyon fontos a mérsékletesség, ami a Tarot XIV.száma. Haladni megfelelően egyszerre mindkét irányba, mert ahogy „visszafelé” tisztogattok úgy nyílik spontán az út “előre”, amivel még „hátrébb” kerülhettek tisztogatni, hogy még „előrébb” juthassatok míg rá nem jöttök, hogyan is működnek valójában a rendszer.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!