Belső szentélyeink

A világ olyan volt, mint valami zord hurrikán, amiben nehéz volt kacagó szívvel tartósan talpon maradni, így Jane sokszor zárkózott magába, mert csak a benne lévő világ tudta igazán felvidítani. Egy nap Ar(k)tur a szokottnál is fényesebben érkezett, és így szólította meg:

Hallgasd, és kövesd a képeket, amit hoztam! Az átkalibrálással sokat gyengült a tested, így vissza kell menned oda, ahol valamikor gyorsabban fel tudtál töltődni energiával – az egykori kristálykoponyáiddal.

Jane akarata ellenére hirtelen belső képeket látott. Egy csodás teremben álldogált. Szívét meghatottság járta át, hogy újra láthatja ezt a helyet. Olyan mélységgel érkeztek a képek, hogy meg tudta simogatni a kristályokat, és ahogy sorra hozzájuk ért, számára érthetetlen sorrendiséggel, a kristályok ismerős hangzással szólaltak meg, mintha kulcs fordulna meg egy zárban, és kinyílt egy ajtó.

Békés fény járta át, ahogy ismerős léptekkel elindult a folyosón, ami az ajtó mögül feltárult. Minden egyes lépéssel erősebb rezgéseket érzett. Füle szinte már zúgott, teste, mintha ezernyi apró hangya lepte volna el, úgy bizsergett. A folyosónak nem volt hossza, addig kellett haladni rajta, míg egy megkívánt rezgésszintre fel nem emelkedett, és az út most hosszabb volt, mint amihez egykor szokott. Csak ment, és ment, testét egyre könnyebbnek érezte, szíve egyre jobban ujjongott, hogy mindjárt, mindjárt, mindjárt megpillanthatja őket… de az út csak nem akart végetérni.

Ekkor inkább a benne zajló folyamatokra kezdett figyelni, és az út hirtelen megváltozott.

Bent volt! A kis termet vakító fény járta át. Akkora fény volt, hogy alig tudta kivenni, mit is lát. Inkább csak tudta: 21-en voltak. Jane beállt a terem közepére, széttárta karjait, fejét hátrahajtotta. A kristálykoponyák rezgésükben a megszokott módon köré rendeződtek, és mint valami villámköteg, villanások, energetikai irányok sokasága kezdte átjárni egész lényét, mintha valaki morzé jeleket küldene belé, amik helyreállítják a hamissá vált hangokat, hogy a sejtek szférikus zenéje újra harmóniában zenélhessen testében.

Ar(k)tur: Vissza kell találjatok belső szentélyetekhez! Mindegy mely korban ismertétek meg, ott lakozik bennetek. A külső szertartások, folyamatok nem tudják olyan szinten visszahozni a szükséges rezgéseket, mint a belső emlékek.

Jane: Szóval ezért éreztem a 21-et!

Ar(k)tur: Amikor az akkori világ veszélybe került, a kódok elcsúsztak. Egyoldalúak lettek. A számok egymásba forgása leegyszerűsödött 12-re, pedig valamikor a 12-es a 21-es számmal egyszerre és együtt rezgett, és azóta életeken át a 12-es körforgásában rezegtek. A 12-es számban a jang energiák maguk mögé utasítják a yin energiákat, míg a 21-es számnál ez megfordul. Ha mindkét szám rezgését meg tudjátok élni egyszerre, megugrik a számok kombinációjának száma és magasabbra léphettek a most egyszerű 1-2-es dualitásból (dualitás).

Volt már lehetőség kitörni az egyoldalú rendszerből. Nem sikerült. A mostani lehetőség 2012-ben indult. 7 kapun kellett áthaladnotok. A 2019-es év a hetedik kapu. Minden kapu változása próbált közelebb vinni benneteket egy számotokra új rendszerhez, hogy kilépjetek a linearitásból. 2020 egy vízválasztó év lesz, meg tudjátok-e szokni a rezgéseit. Onnan pedig továbbgyorsul minden 3 éves periódusokra. 2021, 2024 és 2027 rengeteg új tanítást tartogat számotokra egy új rendszerről. Az első nagyobb kapu 7 év után nyílhatott meg (2020) a következő igazán nagy kapu 2012-től számítva 14 év után várható (2027). De most koncentrálj a töltekezésre! A testetek rezgése egy régi rendszert szolgál.

Jane újra a belső képekre figyelt. A belső fókuszra a rezgések újra felerősödtek. Mennyit jelentenek a gondolatok! Mennyire el tudnak vinni a szeretetteljes rezgésektől. Mennyire nehéz az elmeszintű ténybeliséget, és a szív és lélek rezgéseit harmóniában, egységben tartani! Mennyire nehéz a 1-es, és 2-es számokat egymáson át, egymásba átforgatni! <3

0 thoughts on “Belső szentélyeink

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!