Talán a honlap legérdekesebb témaköre mindaz, ami a kristálykoponyákon keresztül érkezett már eddig is hozzám, mégis a legkevesebben nyitnak maguk, a kristálykoponyák felé. Számtalan területen kísérleteztem a kristálykoponyák rezgésével, és kutatásaim nem csak a tudatosabbá válást segítik, hanem egészségesebb, békésebb, vidámabb életet is hoznak.

Kristálykoponyákkal foglalkozó Facebook csoportunkban egyre több információ érhető el arról, mire is valók a kristálykoponyák, hogyan segíthetik mindennapjainkat. A csoportban inspiráló, elgondolkodtató, vagy épp megmosolyogtató üzenetek is találhatóak. A csoport bárkinek elérhető, aki kéri felvételét: Elérhetőséghez klikk.

Kristálykoponyákról bővebben: A kristálykoponyák világa

Kvantum órák, rendszeres csoportos gyakorlás otthonról, interneten keresztül: https://spiralforum.hu/online-orak/

A kristálykoponyák rezgése nagyban segíti a meditatív állapot elérését, hatékonyan képes hangolni a csakrákat, segíti a sejtregenerálódást, a tudatosság folyamatát, melynek mellékterméke a jobb közérzet, nyugodtabb megélések, tartósabb belső béke. Érdekes tapasztalás a “kvantummező”, amit kristálykoponyákkal létre lehet hozni. Ilyen mezőben gyakori az Akasha krónikában olvasás, önmagunkhoz közelebb kerülés, ami segít megértéseket, energiák oldását, olyan belső megmozdulásokat hoz, amikkel közelebb kerülhetünk önmagunkhoz..

“Kvantummező” élmény kipróbálható személyesen, és csoportosan is. Bővebb infohoz KLIKK

Ismerkedés kristálykoponyákkal, beszélgetés kiscsoport min.5 fő (1.500Ft/fő hozzájárulás)

Egyéni foglalkozás: 7.000 Ft

Időponthoz email elérhetőség: tudatoslet.spiral@gmail.com

error: Content is protected !!