A 7 tó meséje

A napokban Bulgáriában túrázgattam a Rila hegységben, a 7 tónál. A hihetetlen látványon túl, ami a látványrész volt, érdekes élményekkel is gazdagodtam. Erről fogok most mesélni.

Nehezen tudom megfogalmazni, amiről írni szeretnék, de megpróbálom.

Elég sokat jövök-megyek kristálykoponyákkal, és emiatt elég sok információ fut át rajtam. Egy részük könnyen érthető, és átadható, egy részük azokban eléggé megfoghatatlan, és nehezen megfogalmazható, vagy épp nehezen megemészthető. A mostani ez utóbbi kategória, mégis megpróbálok írni róla.

Régebben írtam már arról, hogy a Boszniai Nap piramis tetején 2011-ben érzékeltem egy párhuzamos dimenzióban létező létformát. Mindenki kinevetett, így magamban tartottam. Azután megtudtam, hogy pont ott, befogtak egy több méter átmérőjű felfelé erősödő energia oszlopot műszerekkel, ami azért furcsa, mert felfelé haladva a Földi energiák gyengülnek, és nem erősödnek.

Nagyon sokat jártam Boszniába a piramisokhoz, rengeteg időt töltöttem el az alagútrendszerben, volt hogy teljesen egyedül, és sokszor féltem. Nem értettem mitől félek ennyire, és akkor holografikus alakok jelentek meg előttem, akik elmesélték, hogy az alagútrendszer egy dimenziókapuhoz vezet, ahonnan térben át lehet lépni, ami sok embernek jelentett félelmet (akik itt maradtak nem értették mások hova tűntek), és ezt a félelmet érzem. Később saját reinkarnációs emlékeimben az alagútrendszerben jártam, akkor még nem volt lezárva, és egy föld alatti hoz vezetett az egyik járat, ami egy dimenziókapu volt, és átjárhatóságot biztosított Egyiptomba.

Nos, ez kivágta nálam a biztosítékot, hogy ez mekkora marhaság! Ám nem sokkal később egy érdekes cikkre bukkantam az interneten (erről írtam már korábban), ami egy legendáról írt, mi szerint két bosnyák gyerek az alagútnál játszott és eltűnt. A hozzátartozók azt hitték meghaltak, de fél év múlva a gyerekek előkerültek. Ugyanabban a ruhában, evés nélkül, állításuk szerint csak pár perc erejére szaladtak oda tengerparti sirályokat kergetni – ez azonban az itthoniaknak fél éves szomorú gyászt jelentett és értetlenséget, mert Visokoban nincs tenger. /megj: Egyiptomban azonban van/

A Visokoban élő helybéli öregek tartanak a piramisoktól, és környéküktől, mert rengeteg fényjelenségről, és furcsaságról szóló történet keringett szájhagyományok útján még nagyszüleik idejéből.

Visszatérve az alagútrendszerhez, tavaly, mikor visszamentem a Boszniai piramisokhoz, az idegenvezető ismerősöm elmesélte, hogy nem tudnak tovább haladni az ásatásokkal, mert mindenhol talajvízbe ütköznek, amikor tovább próbálják kibontani a folyosókat. Csak mosolyogtam csendben.

Helyszínváltás: A 7 Rila tónál jártam már turistaként 8 évvel ezelőtt. A napokban visszamentem oda kristálykoponyákkal, és meglepődtem az információn, ami a semmiből érkezett. Ott is jelen van egy párhuzamos dimenzióban élő civilizáció maradványa, ugyanúgy, mint Boszniában, egy hatalmas hegy tetején, és ott is van egy dimenziókapu, ami Peruba vezet. A pontos helyet is megkaptam, hogy hova. Órákon át visszhangzott bennem a Titicaca-tó neve. Mint tudjuk, ez a tó aktív UFÓ jelenségekről közismert.

Az információ áradatból, ami átment rajtam, alig értettem valamit, azóta is bontakozik ki bennem.

Ezeket a kapukat használták magas tudatosságszinttel rendelkező lények arra, hogy a Földön energetikai állomásokat hozzanak létre (később erre épült az Egyiptomi, Perui, Tibeti, stb. civilizáció). Ezek a kapuk lineárisan szétszórva találhatóak a Föld felszínén, de a dimenzió kapuk működtetésével összehurkolnak tereket, és folyamatos energia áramlást képesek létrehozni fizikai távolságoktól függetlenül helyek között. Ami érdekes információ volt számomra, hogy Magyarország területén is van egy ilyen kapu, csak ráépült a mostani civilizációnk (föld felszín alatt van), mely kapu Tibettel kapcsolódik össze, ezért is lehetséges, hogy állítólag Tibet könyékén léteznek magyarhoz hasonló nyelven beszélő népcsoportok.

Ahogy figyeltem az érkező gondolatokat, eszembe jutott a múltkori fordításom, Nick Nocerino kristálykoponya kutatóról. Azt állította, hogy UFO-k jönnek-mennek vízalatti világokba, amikkel a kristálykoponyák kapcsolatban vannak. Most értettem meg. Nem vízalatti világokról van szó, hanem a vízfelszín egybeesik dimenziókapukkal, amin eltűnnek, de nem a fizikai tóba mennek bele. Így a kristálykoponyák nem vízalatti világokkal vannak kapcsolatban, hanem földönkívüli (azaz a földön elérhetőnél magasabb rezgéssel rendelkező) civilizációkkal…Klikk a képre

Klikk a képre


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!