A Symbolon nem pusztán egy kártya. Társ abban, hogy beszélgessünk a Lélekkel. Tökéletes képet tud festeni pillanatnyi lelkiállapotokról, (jelen nem lévő személyek esetében is), várható lelki folyamatoktól, jól fel lehet tárni vele konfliktusok forrását.

Nem tartom jós kártyának, nem is kezelem akként. Segít megérteni igazságokat, mit, miért látunk elfogadhatatlannak, nehezen feldolgozhatónak, próbál segíteni abban, hogy jobban ráláthassunk bennünk, körülöttünk zajló folyamatokra, eseményekre, hogy jobban megérthessük önmagunkat, másokat, történéseket. Segít felderíteni kapcsolatrendszereinket, élethelyzeteinket, ha épp nem látunk tisztán, mert beragadunk olyan vélt igazságokba, amik nem tudnak előrevinni minket. A beszélgetés időtartama kb.1 óra.

0-02-04-a6cce81dfefc32cfc23caca6bc02b28d167cf65d9239aa3e05154b8fc2c68c42_full

Igazán jó segítség, amikor

  • nem értjük önmagunkat,
  • vagy nem értünk másokat,
  • elakadunk valamiben
  • nem értünk valamilyen szituációt, eseményt (miért úgy történik, vagy miért nem úgy történik)
  • nem tudjuk mit lépjünk
  • nem tudunk valakivel kapcsolatban valamit feldolgozni

Segít érthetőbb, tisztább képet kapni, ezáltal segíti a feldolgozás, döntéshozatal folyamatát.

Az 1 órás foglalkozás ellenértéke:

Nem rendelkezünk mindannyian ugyanolyan anyagi háttérrel. Volt, aki attól érezte magát rosszul, mert keveset kértem, volt, akinek az okozna gondot, ha sokat kérnék tőle. Rábízom mindenkire, ki, mit tud megengedni magának úgy, hogy jó érzéssel tudjon távozni a beszélgetés után.

A Symbolon kártya olvasás ellenértéke kiválasztható: 5.000/7.000/10.000Ft/óra.

Személyes konzultációhoz időpont kérése a képre kattintva, vagy telefonon (+36 30 2121062).

  • Beszélgetés megoldható távból, skype-on, messengeren keresztül is.Távbeszélgetés esetén segít, ha kapok előtte egy fényképet a kérdezőről, ha nem találkoztunk még.
error: Content is protected !!