Symbolon, az emlékezés

Hosszú évek alatt jöttek-mentek a kártyák a kezem között. Lelkesen tanulmányoztam a Tarot lapjait, a Lenormand-, a cigány kártyát, vagy a Rúnák lapjait, de valahogy egyik sem táborozott le az életemben. Majd megjelent a Symbolon.

Nem tanultam sehol Symbolon kártyával kártyázni, egyszerűen “megszólalnak” a lapok, ahogy a kezembe veszem őket, és olyan dolgokról beszélnek, ami elég érdekesnek tartotta őket ahhoz, hogy lassan 15 éve ne váljak meg tőlük. Egyszerűen kivirágzok mindattól, amit mondani képesek. Olyan összefüggéseket hoznak fel, amikkel valahogy szinte minden más megvilágítást kap. Mégis hogyan működik?

A Symbolon nem jóskártya. A Symbolon az emlékezés lapja. Olyan személyiség jegyeket ábrázolnak a lapjai, amiket életről-életre megélünk, így olyan, mint egy pszichológus – kiássa belőlünk azt, amit nem akarunk, vagy nem tudunk meglátni. Emlékeztet azokra a dolgokra, amik nélkül hiányos a kép, amivel közelíteni próbálunk valamihez, vagy valakihez, emiatt nem sikerül megérteni. Megértés nélkül pedig sokszor nehezebb elfogadni a fordulatokat, amiket ezek az évek hoznak. Néha jól jön a segítség…


Akit érdekel Symbolon kártya elemzés, szívesen segítek beszélgetni vele. Elérhetőségem: KLIKK

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!