Kommunikációs kapuk

2019.03.21 – A harmadik 3:3:3 –as kommunikációs kapu

Nem tudom ki, mit lát, ha szétnéz maga körül, én sok meglepő, hirtelen fordulatot, információt látok – mint amikor félhomályban tapogatózva elvagyunk, majd hirtelen besüt a fény egy időre, és meglátunk, felismerünk dolgokat, kiderülnek dolgok akár saját magunk számára, akár mások számára, akár rólunk, akár másokról.

Ébredezik a fény, a fény pedig információt hordoz, információval jár

A sötétség rettegésben, homályban tart, eltakar, a fény viszont elénk pakolja a (meg)látnivalót – legyenek azok elfojtások, külső-belső konfliktus helyzetek, amik elől menekülnénk; félelmek, amikkel szembesülni kell; vagy épp szépség, jóság, új értékek, ami mellett korábban elsétáltunk, mert nem vettük észre. Az próbál megmutatkozni, aminek eljött az ideje, hogy felfigyeljünk rá.

A fény mutatja nekünk, mit kell észrevenni, meglátni – és mi felé fordíthatjuk figyelmünket, vagy elfordulhatunk vissza a félelem felé, mivel a Föld bolygón szabad akarat van. A Felemelkedés döntés kérdése, a döntés pedig nem arról szól, miről álmodunk, mit szeretnénk, hanem hogy mi mellé állunk oda reakcióinkkal, gondolkodásmódunkkal, gyakorlati lépéseinkkel.

2019 márciusa egy 3 lépcsős kommunikációs kapu (márc 03 – márc 12 – március 21), olyan, mint egy autóban a sebességváltó, amivel ha sebességet váltunk, nyomhatjuk a gázt, ha csak az akarás van – nyomkodjuk ugyan a gáz pedált, de egyesben tartva az autót, az csak puffog, és nem repeszt, mint a többieké.

A 3-as szám egy bűvös szám az energiák világában. Figyeljünk oda, mit dobott fel nekünk ez az időszak. Milyen információkba futottunk, mit kellene megoldani, rendezni, elfogadni, és ha eddig nem sikerült, fogjunk neki a megoldásnak, keressük kit, mit dob nekünk ebbéli szándékunk kinyilvánítása után a „rendszer”, figyeljük kihez, merre kanyarodik az utunk, mert nyitottsággal (figyelemre értve) most könnyebb észrevenni


Iratkozz fel a Spirál Fórum youtube csatornára, hogy értesülj, ha újabb videó kerül fel!

Klikk a képre

Klikk a képre


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!