Gondolatok holdfogyatkozáskor…

Sokan azért nem emlékeznek vissza olyan információkra, amikről érzik, hogy tudják, de működtetésük, felidézésük nem megy (legyen az képesség, tudás), mert valamikor rosszul megélt élmény, esetleg trauma érte őket, és az információhoz hozzárendelték ezeknek a negatívan megélt élményeknek az érzelmi töltetét (félelem, veszteség, fájdalom, stb.), amiknek újra átélését, emlékét tolják, de ezzel az egykori képességeket, tudást is visszafogják önmaguktól, amihez az érzelmek rátapadtak.
.
Azért szükséges magunkban fejlődni, erősödni, hogy fel tudjuk dolgozni, ha előjönnek ilyen traumák emlékei, miközben újra közelítünk fontos információk felé. 

Az információk önmagukban semlegesek, érzelmi impulzusokat mi, Emberek ragasztottunk hozzájuk inkarnációink során, és ezek az érzelmi impulzusok lettek blokkjaink, gátjaink a tudatalattiba beépülve. Ha mondjuk valaki gyógyító volt, de megégették kuruzslásért, előfordulhat, hogy következő életében mindent elutasít, ami gyógyítással kapcsolatos, és életek kellenek, míg újra megengedi magának korábbi tudását.

A tudatosságszint emelkedése emeli rezgésszintünket. A rezgések emelkedésével erősödnek felismeréseink, a megértésünk, az elfogadásunk, rálátásunk és belső erőnk, így gyorsabban átlendülünk ilyen blokkokon anélkül is, hogy boncolgatnánk őket. Mint ahogy egy fehér táblán felfedezünk egy piszkos maszatot – megközelíthetjük úgy, hogy keressük ki, mikor tette oda, de közben hagyjuk ott csúfoskodni továbbra is, mert bűnbakkeresés köt le minket, vagy meglátjuk, és egyszerűen letöröljük.

A magasabb rezgésszint automatikusan oldja, felülírja az alacsonyabbat, legyen az félelem, komplexus, fel nem dolgozott veszteség .. bármi. Ezért tud olyan sokat segíteni a tudatosabb gondolkodás, életmód olyan érzelmi problémákban, amikkel korábban rengeteget bajlódtunk érzelmekbe beleragadva, a probléma szintjén (bűntudat, panaszkodás, hibáztatás stb.)

Ahogy Emelkedünk, úgy jön szabadulás egyre több érzelmi nehézségben.


Klikk a képre

Klikk a képre


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!