Évvégi válogatás

Mikor megkérdezik, mihez kezdtem, hogy valami változzon már bennem, mikor épp kész csődtömegnek éreztem magam a saját életemben, akkor mindig elmesélem, hogy a kiindulópont a csakrapszichológia volt, hogyan hat a csakraműködés a személyiségünkre. Erre indultam el.

Elsősorban önbizalmi problémáim voltak, komplexusok, megfelelési vágy, tökéletességre való kényszer, és rengeteg félelem. Apropó önbizalmi problémák! Épp tegnap mondta a fogorvos barátnőm, hogy a fogszuvasodás lelki oka elsősorban az önbizalomhiány. Összevetve ezzel saját fogsorom, igencsak ezt igazoló évek vannak mögöttem! :good:

Mikor eldöntöttem, hogy elegem van a spirituális tanítókból, tanfolyamokból, de nem hagyott alább érdeklődésem az új iránt, el kezdett mindenféle vicces, játékos gyakorlat a fejembe jönni, amiket sorra kipróbáltam, és mivel nagyon szorgalmas tudok lenni, egyszercsak azon kaptam magam, hogy jobban vagyok.

Több, mint 40 ilyen játékos gyakorlat érkezett a fejembe, azzal kapcsolatban, hogyan tudnék megtisztulni mindattól, ami miatt képtelen vagyok előre lépni. Ezek közül az év során felraktam a blogba párat (a “Kategóriák” gyűjteményben a Spirál gyakorlatok között megtalálhatóak), de gondoltam így, év vége előtt, összegyűjtögetem őket egy külön írásban, hátha valaki (újra) szívesen megpróbálkozna velük.

Nagyon egyszerűek, így banálisnak tűnhetnek, de a hosszú hónapokon át gyakorlás hihetetlenül sok változást hozott bennem. Egy teljesen új világot sikerült festenem magamnak mások segítsége nélkül – mások csak abban segítettek, hogy folyton teszteltek, ismétlésbe tudnak-e rántani. Az első évben ők nyertek, ma már többnyire az új énem kerül ki győztesen, minden erőlködés nélkül.

Fessünk magunknak új világot!

Tesla gömb

Bevezetőül egy írás: A mágneses mező, és az egészségünk. Majd a gyakorlat az energiacsatornák frissítésére, feltöltésére, hogy vitalizálódjunk, sőt új “programok” futtatásához is kapjunk megfelelő hálózati rendszert…

Lepkézés

Egy gyakorlat a dimenzionális, belső látás fejlesztésére, hogy áthidaljuk a bennünket szorosan megkötő időt és teret, és erősödjön az intuíciónk, a megérzéseink, amikre napról, napra nagyobb szükségünk van a rengeteg rutin, szabály, merev gondolat között…

Energia “tabletta”

Az emberi tudat határtalan dolgokra képes! Akár még gyógyítani is tud. Íme egy meditáció során, légzés útján felvett “energia tabletta”, ami nem fizikai gyógy-szer (direkt külön írtam), hanem vitalizáló energia. Javasolt napi 1 tabletta  :yahoo:

Arany gömb

Mindannyiunknak másra van szüksége ugyanahhoz, ezért ebben a meditációban mind mást kapunk: azt, amire szükségünk van, ahhoz, amivel dolgunk van. Jó kikapcsolódást!

Spirál meditáció

Tisztító meditáció magasabb dimenziók rezgésében fürdőzéshez, fénylényekkel. Főként teliholdkor igen erősek ezek a rezgések.

Fraktál légzés

A fraktálok sokszorosítják önmagukat, így programokat indíthatunk útnak általuk. Ha ezt egy légzéshez csatoljuk, minden légzéssel fényt vehetünk magunkhoz…

One thought on “Évvégi válogatás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!