Energia “tabletta” napi 1x

Ez vicces lesz! A legfrissebb Spirál technika egy légzés útján felvett “energia tabletta”, ami nem fizikai gyógy szer (direkt külön írtam), hanem meditációban érkező energetikai impulzus.

Mint sok-sok írásban írtam, pár éve eltökéltem, hogy nyitni szeretnék valami új felé. Hogy mit kapok, előre nem tudhatom, ezért úgy tudok először új felé nyitni, hogy figyelem mi, hogyan érkezik, és abban keresek valami újat. Kerülöm mindazt, ahol túl sok a reklám; ahol túl sokat ígérnek; amire túl sok kereskedelmi ágazat telepszik a lényeg mellett; ahol túl sok programra rángatnának; ahol túlzottan el akarják dönteni mit, hogyan csináljak ahhoz, hogy jól csináljam; ahol túl sokan vannak, és elvész az egyéni “igény”. Amit csinálok, annak nincs nagy múltja, és ha nem tetszik, max nem csinálom. Ennyi. De egyre jobban élvezem azt, amivé válok általa, ahogyan fogadom, és lereagálom az élet dolgait. Az élet maga érdekel, nem az életről gyártott elméletek, ugyanis mindenki más csakis beszélni tud az én életemről, megélni csakis nekem lehet – ezért azon túl, hogy meghallgatok másokat, a döntéseket hadd hozzam meg én magam. Nem mindegy azonban egy döntésnél, hogy mi mindenre látok rá, ami alapján meghozom…

Ebben a gyakorlatban első lépésben a hit, és bizalom mozdul meg. Ebből mostanság alapból egyre kevesebb van, olyan sok a rossz tapasztalat, de figyeljük csak meg, a legtöbb rossz tapasztalattal járó dologhoz ember, emberi elme kapcsolódik.  Ebben a gyakorlatban az egyetlen ember az, aki kipróbálja :yes: Az “energia tabletta” nem célirányosan működik, mint mondjuk egy gyógyszer gyulladásra, vagy fájdalomcsillapításra. Ezt a részt imádom benne: az érkezik számomra, amire energetikailag leginkább szükségem van, de nem én, azaz nem az én elmém, jelenlegi tudásom, vagy más elméje állapítja meg mi az.

Akik próbálgatják, kértem jelezzenek vissza, és vicces olvasni, mert ugyanazt a meditációt végezzük, mégis mintha egészen másról írnánk. Más színű, állagú “plazma tabletta” jelenik meg, és mást vált ki belőlünk érzetre. Ráadásul a következő napon önmagunk korábbi tapasztalásához képest is másmilyen lett. A MOST-ra szabott. MOST, TE miben szenvedsz leginkább hiányt energetikailag a következő olyan lépéshez, ami előrébb vihet saját megélési formáidhoz, gondolataidhoz, érzéseidhez, fizikai állapotodhoz képest. Lehet semmi sem történik, mert “jó” neked minden úgy, ahogy van, ahhoz, amit meg kell tanulnod, vagy mert annyira sok a kétkedés, ami nem engedi beindulni sem, vagy mert egyszerűen nem ez a Te utad. Sohasem az a fontos másnak mi, hogyan működik, csakis az, nekünk hasznos-e bármiben!

Bármerre is haladunk, minden úton igaz, hogy a félelem, a kétely, a bizalmatlanság kétélű fegyver: olyan, mint a tégla a vödörben, fogja a helyet a víztől, mikor a legnagyobb a szárazság, hogy védjen, amikor szomjunk oltására mohón (elfogultan) azonnal kiinnánk bármit, a szennyezett vizet is, ha viszont balul sül el, nem megfelelő időben, helyen alkalmazzuk, megfoszt az éltető víztől is.

Íme a gyakorlat: (megjegyzés: 8-as csakra a fej felett kb. 10 cm-el képzelendő el. Elején spirál/kapszula kihagyható.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!