A mágneses mező, és egészségünk

Nem a tudományosan megfogható adatok, magyarázatok ismerete fog segíteni nekünk abban, hogy jobb közérzetet érjünk el, az legfeljebb másként gondolkodtat el; hanem az, ha megértjük, hogyan működik létünk, és együttműködünk.

Ha fel akarod fedezni az Univerzum titkait, akkor gondolkodj energiában, frekvenciában, vibrációkban /Nikola Tesla/

Mikor lélegzünk, fel sem tűnik. Amint köhögni kezdünk és nehézkessé válik a légzés, egyből levegő után kapkodunk. A köhögést a légutakba került idegentest eltávolítására szolgáló reflexműködés okozza, tisztítani próbál. Ugyanilyenek egyes betegségek, a rendszerünket próbálják tisztítani, alkalmassá tenni. A rengeteg vírusos megbetegedés, a testi- lelki fáradtság reakció a rezgések változására – amihez saját változásainkkal tudunk együttműködni.

A Spirál tanítása morfogenetikus mezőkben gondolkodik, ahol minden mező hatással van egymásra. A Tesla-gömb gyakorlatot (elérhetőséghez klikk) azért igyekeztem közzétenni, mert ez a gyakorlat a Spirál szerint nem csak pusztán egy vizualizációs gyakorlat, hanem energetikai hangolás, aminek köze van az elektromágneses mezőhöz, a sejtjeink elektromágnesességet befogadó képességéhez, az energiafelvevő képességünkhöz, az “együtt rezonáló képességünkhöz”, amire mostanság egyre nagyobb szükségünk lesz, a várható energetikai hullámok miatt. (lsd. erre vonatkozó cikk). Az, ahogyan jelenleg élünk, leamortizálja a tudatunkat, tudatosságunkat, emberi fajunkat. Bár a Felemelkedést segítő folyamatok megélése nem tűnik egyszerűnek, ettől még értünk, az emberi fajért vannak.

Ha a tudományos oldalt szeretnénk kicsit karcolgatni, számtalan cikket olvashatunk arról, hogy a NASA felfigyelt arra, hogy a mindaddig tökéletes egészségi állapotban és testi kondícióban levő űrhajósok egyszercsak különös fáradtságra és gyengeségre kezdtek el panaszkodni néhány űrben töltött nap után. El kezdték kutatni ennek okát, majd teljesen váratlan megoldásra leltek. Azt találták, hogy a Föld mágneses mezejének elhagyása következtében az űrhajósok teste rosszabbul, és kisebb hatékonysággal kezdett működni. Az orvosok gyanítani kezdték, hogy a környezeti mágneses mező csökkenése, vagy hiánya, kóros tünetek egész sorát okozhatja. Azt tudjuk, hogy a föld mágneses mezeje az elmúlt években rohamosan csökkenni kezdett, amivel párhuzamosan az Ember egy meglehetősen beszűkült, rugalmatlan működésre váltott át, aminek okaként a felgyorsult iparosodást, elektromos szerkezetek elterjedését, “modern” életformánkat teszik “felelőssé”.

Némely tudós azon a véleményen van, hogy a test minden sejtjét mágneses mező burkolja be, és ennek a mezőnek az ingadozásai a szervezet nem kielégítő működéséhez vezethetnek.

A Tesla-gömb gyakorlat meditációban érkezett. A csatornázás szerint a sejteket körbevevő mezőket tisztítja, aktiválja, ébresztgeti, így képes változtatni az eddigi fizikai, energetikai működésünkön saját elménk, agyunk és az együttműködésre való hajlandóságunk segítségével. Ahogy változik agyunk és szívünk elektromágneses mezeje, úgy változunk mi magunk, és a bennünket körbevevő világ (mezők) is. Ehhez persze csinálni kell, ahogy a labdát is szorgalmasan pumpálni kell, ha szeretnénk focizni vele, nem elég megvenni a pumpát, és a lapos labda mellé tenni.

A “dimenzió kapuk” (természeti jelenségek, bolygóállások, egészen magas rezgéstartományok által mozgatott, gyakran a mi idő- és tér-érzékelésünktől eltérő frekvenciák megjelenésére gondolok)  segítenek energetikai hullámokat megmozgatni, létrehozni a mi légterünkben, és olyan rezgések áramlatai öntenek el bennünket, embereket, amiket mind elménk, mind fizikai testünk nehezen dolgoz be, ha hirtelen, nagyobb mennyiségben érkeznek, ezért kell megtanulunk gondolkodásmódunkkal, életformánkkal, a velünk szembejövő eszközök használatával fokozatosan felkészülni, együttműködni. A Tesla-gömb gyakorlat egy ilyen választható eszköz, ami próbálja oldani a sejteket körülvevő energetikai pályákból mindazt a sok blokkot, amit jelenlegi életkörülményeink (Schumann rezgés emelkedése, Mágneses mező csökkenése stb.) okoznak, hogy testünk, elménk, tudatosságunk könnyebben tudja megélni az általunk megállíthatatlan Felemelkedés folyamatával járó rezgéskülönbségeket.

4 thoughts on “A mágneses mező, és egészségünk

  1. Maya

    Köszönöm a tudományos magyarázatot, mindez jó és elfogadott. Élni kell vele, cselekedni kell, ki ha nem mi tesszük egészségünkért. Sokan a reklámokból megvett mágnest teszik ide oda, hogy ne fájjon. Miért is? Mikor itt a Földanya, sugározza adja. Oda kell figyelni, rá kell figyelni, hangolódni kell. Több millió ember él a Földön és minden rezgését éreznünk kell. Minden emberben ott az a valami, ami gyógyító tulajdonság, ki kell aknázza a lehetőségeit. Miért is nem teszi, mert már ellustult, éli a mindennapok szociális életét, vagy nem életét, teng-leng a mában, lesz ahogy lesz. Még egyszer köszi Írásod. :heart: :mail:

  2. Ibolya

    Köszönöm! Csak egy kérdésem lenne,hogyan lehet a Tesla-gömb gyakorlatot elsajátítani? Bocsi ha bután hangzik a kérdés :)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!