Égi kapu

Újra nyitva van egy dimenzió kapu, amihez “Égi kapu” kifejezést kaptam a leírására. Aki be tud lépni rajta (nem akarás kérdése) az egészen felemelő érzéseket tud megélni.

Nem tudást hoz, hanem magas rezgésű szeretet érzéseket, ami nem kapcsolódik emberi síkokhoz, konkrét embertársainkhoz, emberi kapcsolatainkhoz, de befogadása segítheti azok megértését, feldolgozását, tisztulását.

Ez a kapu pillanatokra, átmeneti időszakokra hihetetlen magasságokra tud emelni minket, hogy szokjuk a jövő rezgését, de óvatosnak kell lenni vele ( ne akarjunk órákon át meditálni a rezgésében), mert a duális világunkban mélyre is tud dobni utána, így hozhat nagy érzelmi kilendüléseket. Ez a kapu a korábban leírt előző életbeli, mélyen beragadt rezgéseket is képes megbolygatni. Tudatossággal egy felemelő folyamat, tudatosság nélkül kínlódás lesz sokaknak.

Aki kifejezi szándékát, hogy kapcsolódni szeretne rá, és sikerrel is jár, vagy spontán kapcsolódás indul be nála, azt egészen felemelő rezgések fogják átjárni, főleg 2-es és 4-es csakra tájékon. Ez összetetten hathat ránk.

Hatással lesz a fizikai sejtekre, így járhat vele megfázási tünet, köhögés, mellkasi tünetek, felerősödő átmeneti fizikai fájdalmak, beindulhatnak intenzív álmok, de előidézhet homályosan értelmezhető érzelmeket, gondolatokat is, ha nem elég tiszta a szűrőnk, amivel átengedjük magunkon a rezgéseket értelmezési szintre.

Hatással lesz a Kundalini rendszerünkre is a 2-es 4-es csakra erős érintése miatt, így ez sokakban okozhat szexuális frusztráltságot,belső feszültséget, szexuális töltetet, hozhat érzelmi kitöréseket, szerelmi fellobbanást, eufórikus érzéseket… mindez érezhető lehet már napok óta, akkor is, ha csak most teljesülnek még ki a kapu által mozduló rezgések. Érdemes tudatosságot, tudatos megfigyelést is csepegtetni a mindennapjainkba, ne szálljunk el vele, vagy ne süllyedjünk túl mélyre!

Mai kristálykoponya üzenet

Az egész év rezgése próbál segíteni a női energiák tisztulásában. Vannak, akiknek ez a mostani szakasz felszabadítást, felvállalást jelent, számukra új (újra elérhető) női minőségek felvállalása ez az időszak, és vannak, akiknek ez egy nyomasztó szakasz, mert olyan mélyen letapadt rétegeknek kell felszakadnia, amik érzelmileg megviselhetőek lehetnek.

Ha ellenállunk, az bénító tud lenni, visszafogja a kreativitásunkat, egykedvűség, érdektelenség, nyomott hangulat uralkodhat el rajtunk, ahogy hárítjuk. Ha hagyjuk felszakadni, akkor előfordulhat, hogy mély fájdalom, keserűség, harag, egykori fel nem dolgozott szenvedés szakad fel belőlünk, aminek itt az ideje, hogy kikommunikáljuk, mert fojtogatja Igaz Énünk nyiladozását.

Itt kapcsolódnak Robi korábbi felvételei, melyek színvilágukkal remekül mutatják a mostani folyamatokat. Érdemes meditálni velük, kapcsolódni rájuk. És itt kapcsolódnak mostani életünk eseményei is, melyek belerántanak ezekbe a folyamatokba, akkor is, ha a megmozduló rétegek nem csak a MOST-ról szólnak! Ezt érdemes észben tartani.

Nőket jobban érinthet a folyamat, mert könnyebben szembesülnek érzelmekkel, pedig jó pár férfiinak is szüksége lenne a tudatos női (yin) energiák tisztogatására, hiszen számtalanszor voltak már női testben is, ahonnan hozzák az eltorzult mintákat, és az igazán látványos külső változásokhoz globális belső minőségek, értékek változására van szükség, amihez minden egyes ember belső változására szükség lesz! Így akiket nem szippant be a mostani folyamat, azokat megtalálja majd egy következő hullám.

Robi fényképeiKlikk a képre

Klikk a képre


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!