Újabb puzzle darabkák

Tegnap az Attila dombon összefutottam Katával, aki elhozott egy festményt. A festményt nézegettem, nézegettem, és megütötte rajta a szemem egy ló. Kérdeztem róla Katát, de azt mondta, eddig nem vette észre, nekem viszont továbbra is csak a ló vonzotta a szemem. A ló a koponya belsejében.

Itthon tovább nézegettem a képet, majd kiemeltem belőle azt a sávot, amelyben a ló szerepel. Ez energetikailag a legsűrűbb területe a festménynek, mintha ebben a pillanatban ez próbálna üzenni valamit – legalábbis nekem.A ló a legalsó koponya belsejében van, és nem vízszintesen – lineárisan – van ábrázolva, hanem mintha felfelé emelkedne, haladna legalulról felfelé. A képen 12 koponya van körben megfestve, és van egy 13. középen.

A 12 kristálykoponya legendája szerintem 12 információs központ tudását takarja, a 13. koponya, ahogy már korábban is írtam róla (lsd korábbi írást lentebb) pedig maga az Ember, aki felemelkedésével képes a 12 információs központ információit egyesíteni saját tudatosságszintjével.

Ha a ló útját követjük a festményen, keresztülhalad az energiák egyensúlyozásának folyamatán, majd belelép a 13. koponyába, az Ember információk-egyesítésének-képességébe, ami bejuttatja egy tér-idő hurokba, ahol multidimenzionális látásmóddal a végtelen jel szimbólumán keresztül eljuttatja az összes többi koponya információjához, azokat összekapcsolja, ami „megkoronázza”, beavatja, „Felemelkedetté” teszi.

A kristálykoponyák ezen folyamat felébresztésének segítői. A ló pedig: Milyen vicces, hogy ez a kép csoportunkba hol lép nyilvánosságra? Azon a dombon, ahol egy egykori nagyon híres ló, Kincsem, betegségből erőre kapott (ismerjük a történetét).

Tovább üldögéltem a kristálykoponyákkal, továbbra is a ló járt a fejemben. Ekkor került elő dr. Czeizel Beatrixék elmélete, ami nagyon hasonlít a 12 (13) kristálykoponya elméletéhez. Szerintük 13 csillagnemzetség létezik. Ebből a 13. az Ember, mely magában hordozza mind a többi 12 csillagnemzetség tudásának magjait, csak ki kell rügyeztetni azokat önmagában. Ha belelapozunk a csillagnemzetségekbe, van közöttük ló is: a Pegazus. Ami nem lineárisan futkos, mint egy hétköznapi ló, hanem emelkedik. Ha pedig elolvassuk mi a Pegazusok energetikai szerepe, érdekes sorokra bukkanunk:
Pegazus Csillagnemzetség (idézet):

E csillagnemzetség égi hírnöki csatornája összeköttetésben van Gábriel arkangyallal. Isten hírvivői ők, akik az információ áramlásával eljuttatják az embereknek azokat az üzeneteket, amelyek a továbblépésükhöz szükségesek.

Összekötik a társakat, eljuttatják, elküldik az üzenet által azokra a helyekre az embert, ahol tanítások várják, ahol újabb tapasztalatot gyűjthet. Legyen ez egy könyv, egy tanfolyam egy párkapcsolat vagy egy otthon amire vágytunk. Figyelmük sokrétű, hogy befogadja az impulzusokat, melyeket később másokkal megoszthat. Nélkülük nehezen jutnánk el a ránk váró kapcsolódási pontokhoz…”

A magyarok tudása, hogy minden csillagnemzetségből van képviseletük, mindez egy Mer-Ka-Ba átjáróban, a 4 őselem alkímiájával … További gondolatoknak itt most helyet hagyok :heart:

Fentebb említett korábbi írásom: : A tizenharmadikKlikk a képre

Klikk a képre


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!