Oroszlánkapu

Megintcsak fontos, intenzív időszakot élünk. 2018.08.08 Oroszlánkapu, majd 2018.08.11 részleges napfogyatkozás (eklipsz). Itt érdemes a numerológiához fordulni.

2018.08.08-ban sok 8-as szerepel. A 8-as szám a manifesztáció, mégpedig manifesztáció az anyagból, és az anyag kiterjesztése. Ha megnézzük a 8-as számot, olyan mint egy függőlegesen felállított végtelen jel, ez pedig olyan, mint amikor lehozzuk a végtelent anyagi síkra ez pedig segít kiterjeszkednünk Lényünkön és inkarnációnkon keresztül. Továbbá, ha összeadjuk 8+8=16, egy számjegyre egyszerűsítve 7, a 7-es szám pedig egy nagyon spirituális, misztikus szám, ami a mesteri szintre hozatallal, bölcsességgel van kapcsolatban. Így dolgunk van a 7-es és a 11-es számmal is, hiszen 2018-ból (2+0+1+8) 11-est kapunk. A 11-es pedig mesterszám, mely energia portálokra, transzformációra utal, mely egyik szintről egy következőre való eljutás. Így ezekkel a számokkal egyfajta beavatásban van részünk.

Az Oroszlánkapu napján (08.08) megnyílik egy ablak, mely 08.11-én zárul be. Ezt a napot is nézzük meg a numerológia segítségével! 11-08-11. Kétszer is van 11-esünk és megint itt van a 8-as. Ezért ez az időszak két portál közé esik. Az eklipsz lesz egy végső löket valami elindulásához, egy új kezdethez, egy új fejezethez, mivel a július 27-ei holdfogyatkozás az elengedésről szólt, hadd távozzon a régi, a múlt, el kellett engedni embereket, le kellett vedleni elhasználódott rétegeinket, aminek meg kell halnia, ahogy a kígyó levedli bőrét. Ezzel tudtunk felkészülni arra, amit történik, ezen a héten.

Ezért fontos tisztába tennünk magunkban, mit is szeretnénk manifesztálni az elkövetkező évekre. Ez egy meglehetősen intenzív időszak ahhoz, hogy letisztázzuk magunkban, merre is akarunk tartani életünkben.

Kollektív szinten – sokszor hallottam a fejemben, hogy „eljön a Szfinx”. Természetesen számomra az Oroszlánkapu az egyiptomi, Gízai Szfinxre utal. Mint tudjuk, mai állapotában a Szfinxnek fáraó feje van, de eredetileg oroszlán fejjel készítették, így lett őrző oroszlán, mely alatt számtalan titok található ősi kamrákban, az Emlékek Kamrájában, és a Szfinx az őrzője ezeknek a titkoknak. Mi van az Emlékek Kamrájában? Ez a kamra univerzális tudást, és az Emberiség Valós származásának titkát rejti magában. Vagyis az Oroszlánkapu erre a Szfinxre utal, és tudjuk, hogy a Szfinx együttállásban van az Oroszlán csillagképpel, úgy építették, hogy arccal erre a csillagképre nézzen. Számomra ez azt jelenti, hogy megnyílik egy kapu a csillagok felé. Ez pedig fel fogja gyorsítani a titkok feltárását, mely feltárja az Emberiség valós eredetét, valós történetét, aminek a csillagokhoz, a Kozmoszhoz köze van.

Remélem mindenkinek sikerül letisztáznia magában, mit is akar valójában, és ezt az energiát, ami megnyílik, bölcsen fogja használni. Ez egy erős, intenzív energia, és egy új kezdetet tud elhozni mindannyiónknak.” (Angol nyelvű forrás)


Klikk a képre

Klikk a képre


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!