Csoportos ébredés

Az elmúlt években sok ember lett kitéve jó szívének köszönhetően érzelmi manipulálásoknak. A komplexusokkal küzdő emberek hajlamosak érzelmi zsarolásokkal maguk alá utasítani másokat, hogy ők jobban érezhessék magukat, de egyre több jószívű, megértő (sokszor naív) embernél telik be a pohár, és kezd elege lenni a folytonos egyoldalú megértésekből, és kezd el saját magát felszabadító szabadságharcokba, mert a jó szívvel való visszaélésnek, megértésnek is vannak határai. Ez így milyen jól hangzik, de valójában nem ez történik.

Valójában sok jószívű, empatikus ember karmikus törlesztésének jár le most az ideje csoportosan a rezgések változásával. Amint megszűnnek az energetikai adósságok, azonnal elnehezülnek az addig meghozott saját énképet, saját lehetőséget nyirbáló kompromisszumok, felvállalt áldozatok.

Az új rezgésekben nem szükséges a komplexusokkal küzdő emberek működéséhez saját magunk alárendelésével asszisztálni. Nekik is lehetőségük nyílik ébredésre, pont a megváltozó helyzetek, kapcsolatok miatt, lehetőségük nyílik saját maguk talpraállítására. Ha nem élnek vele, az az ő döntésük, az ő következményük.

Sok kapcsolat fog emiatt átrendeződni, vagy akár felborulni. Sokaknak lesz szüksége kitartásra új határvonalaik meghúzásához (yin-jang energiák belső átrendeződése), mert ha nem teszik, saját útjaikat vágják el saját maguk előtt, amik most kezdenének megnyílni, ha felvállalják. És sok ember fog értetlenül nézni, miért  nem hagyja magát továbbra kihasználni a másik, mikor az olyan kényelmes volt. Egymás megélésein azonban nem tudunk változtatni, így fogunk egyre inkább abba az irányba fordulni, ahol el kezdünk végre saját megéléseinken dolgozni és nem egymást felhasználni saját jobb megélésekhez. Ezzel a folyamattal – ha eleinte nehéz is – mindkét oldal jobban fog járni saját fejlődését nézve.

ui. Előfordul, hogy mindkét oldalt képviseljük, hol ezt, hol azt, attól függően, kivel milyen kapcsolatunk van. Érdemes figyelni, mikor épp hol állunk, milyen változásra számíthatunk a folyamat miatt <3

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!