A bolondok aranya

Örömmel láttam, hogy a kristálykoponya csoportban a többetekhez is érkezett pirit koponya az utóbbi időszakban, “spontán”. Ahogy a legutóbbi csapattag képét megláttam, erős gondolat jött, hogy írjam le, a pirit mennyire fontos ásvány a mostani folyamatok segítésében. Miközben gépelem az üzenetet, feltűnt, hogy a magam által fűzött egyik karkötőm a csuklómon szintén piritből van –  pirit golyócskák társaságában mosolyog rajta egy apró kristálykoponya. De térjünk vissza a piritre, mint ásványra.

Idézet egy magyar nyelvű honlapról:
A pirit az önbecsülés, bőség, az öröm tudatosságának köve. Rámutat gondolataim érzelmeim káoszára. Segít rendet rakni, megérteni, hogy szerepjátékaimban csak önmagam pusztítom, halogatom mindazt elérni,amire nagyon vágyom. segít önmagam értékeit megtalálni, vagyis kilépni a szerepjátékaimból, és felelősséget vállalni mindazért ami történik velem, mert már tudom, hogy azt mind én okoztam magamnak, és a külvilág történései gondolataim rajtam való megnyilvánulásai. Minden csakrára hatással van. A jólét köve, szembesít saját démonaimmal, segít legyőzni őket, segít félelmeim kioldozásában. Ha ezt megtettem, felfakad bennem az öröm, az öröm bőségének és gondolatainak teljessége, és megváltozik az életem.”

A kristálykoponyák üzenete:
Ha van pirit koponyád, dolgozz vele többet! Most különösen sokat tudnak segíteni a piritből készült koponyák, mivel egy részük olyan nem-földi tartományhoz tartozó rezgéshez kapcsolódik az ásvány miatt, ami tud arra húzni, amerre tartasz, anélkül, hogy tudnod kellene, merre is van az. Ha nincs ilyen koponyád, kapcsolódj pirit koponyákhoz képen keresztül.

Végezetül egy rövid fordításom egy angol nyelvű honlapról:

Nem minden arany, ami fénylik, de a pirit ettől még van olyan jó, mint az arany. Szinte „kötelező”, hogy az irodánkban, munkahelyünkön legyen pirit, hiszen ez a kő a gazdagság és jószerencse épviseője. Úgy is nevezik, hogy „a bolondok aranya”, mivel aranyos csillogása van, amikor a nap rásüt. Ha bárkinek épp fogytán van motivációja, vagy fizikai ereje, keresse ki, mi mindenre jó a pirit ásvány, kapcsolódjon segítségével az Anya természethez, hiszen ebben az ásványban benne lakozik a föld elem, erős földelő energiája van, és mellette képes magasabb bölcsesség felé vezetni.”


Klikk a képre

Klikk a képre


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!