A fraktál idő magyarázza a karmikus ismétléseket

Úgy ébredek reggelente, mint akit éjjel feltöltöttek, és legszívesebben rámosolyognék mindenkire. Azon jár a fejem, ma mit csempészhetnék bele mások életébe? Azokéba, akik úgy érzik, épp nehézségeken mennek keresztül, akik fáradtak, akik épp nem találnak olyasmit, ami reményt, mosolyt adhatna a továbblépéshez. Reggel átfutottam egy újabb Kryon üzenetet, most csak egy részletét fordítom le írásban, talán épp ennek van köze ahhoz, hogy legszívesebben rámosolyognék mindenkire…

Lee Carroll csatornázás közben, Kanada, 2017. március (fényképezte: Murányi Mónika)

Kryon üzenet részlete

(…) A kristályhálóról már beszéltem, és elmondtam, hogy ez egy aktív emlékező háló, és az érzelmek, az emberi lények együttérzése működteti. Elmondtam, hogy ez egy gyors haladást biztosító háló, azaz ha a háló megváltozik, azok az emberek, akik beletartoznak, érezni fogják a változást és eddig csak az volt működtetve benne, ami úgymond negatív. Valóban? Csak mert erre reagált az emberi természet. Nem hisztek nekem? Nézzétek meg a híreket!

Úgy tűnik az emberi lényeket ez vonzza a legjobban, ez érdekli a legjobban. A tömeges negativitás, a dráma: ez az emberi természet, de ez változik. Így ez a kristályháló el kezd arra válaszolni, ami a ti változásaitokból érkezik hozzá. Pont ezért volt olyan, amilyen, egészen mostanáig.

Mi történik ezzel a kristályhálóval az új energiában? Azt hiszem erre már utaltam korábban. Kedveseim, szinte olyan, mintha újra indították volna. És mindaz, amire korábban emlékezett, ami negatív, drámai volt azokon a helyeken, melyek az emlékét tartották, el kezdett csökkenni és eltűnni. Szinte már olyan, mintha az idő egy teljesen más fizikát teremtett volna számotokra, a bolygó számára. Ez egy gyors haladást biztosító háló, azaz most nyomtattok rá frissen. Ha valamit újra indítunk, ami régi volt benne, az elveszik belőle, majd újra elindul, és Kedveseim, EZ történik!”

Nem felemelő a lehetőség? Újra nekifuthatunk! És most lesz értelme!

Nem azt jelenti, hogy semmit sem kell tennünk, csak élvezzük az új energiát és kész. Azt jelenti, hogy akiben ez benne volt már érzetre is korábban, csak hiába futott neki újra és újra, és már-már feladta, MOST FUSSON NEKI! Most kezdődik az az időszak, amikor megvalósulhatnak azok a küldetések, amivel leszülettünk, és nem értettük minek vagyunk itt, ha nem tudjuk működtetni, de továbbra is  nekünk, magunknak kell tennünk érte! Nekünk kell rájönni, hogyan is lehet a régit kiiktatni, hogyan lehet lerakni a megszokott gondolati, érzelmi mintákat, hogyan lehet kikerülni a korábbi reakciókat, amik lehúztak minket és pont ebben van az egész folyamat szépsége! Most mindez sikerrel járhat! Mint amikor egy festő végre olyan képeket festhet, amik valóban ki tudják fejezni mindazt, amit le szeretne festeni, és nem kell kidobni a próbálkozást, mert egészen más született belőle, mint amit megálmodott.

Nézzük tovább Kryon üzenetét, egy újabb részletet, ugyanabból a csatornázásból:

Kryon: “A kristályháló egy példa és meglehetősen lineáris. De akkor felmerül az ezoterikus kérdés az időről. Ha nem voltál hallgatója a szemináriumnak, akkor nehéz megértened a beszélgetést, mivel a szeminárium adta a magyarázatot hozzá. Ott hangzott el a tudásanyag hozzá az idő körpályáról, az adott hitelességet neki.

Nos, az idő körpályája nem olyasmi, amit különösebben éreznétek. Mert számotokra az idő egyenes vonal, múlt, jelen, jövő. De a valóság az, hogy az idő fraktál, körben halad. Ezért mondhatjuk, hogy ahogy történnek a dolgok, riogatást keltenek az úton, így amikor a kört újrajárjátok, érzitek a félelmet, vagy látjátok, hogy jön a riogatás, (utalás előző csatornázásra, lsd itt) vagy azt érzitek történni fog valami, és gyakran ez teremti meg, hogy újra megtörténik. Ez a fraktál idő.

Hoppá! Remélem Anna olvasni fog, mert máris magyarázatot kapott arra, miért történt  meg vele ugyanaz újra jelen életében, amit tegnap megutazott előző életekben (előzmény lsd itt). Mért erőszakolta  meg ugyanaz az ember több életben is? Miért fulladt meg majdnem újra? Itt kap szerepet a tudatosulás folyamata! Ezért fontos, hogy ezek a körforgásba kerülő riogatások tisztulhassanak, és ne a félelem emléke teremtsen bennünk újra fizikai megéléseket, hanem képessé váljunk a történések megváltoztatására: érkezik a riogatás, az emlék, de mi azt választjuk, hogy elfordulunk tőle, pozitívat teremtünk, és annak a fizikai hatását “aratjuk le” fizikai síkon, nem pedig negatívat ismétlünk.

Kryon: “A fraktál időt tanulmányozták, bemutatták, fizikai húzódik meg mögötte. Akkor hát mi történik vele? Mi történik a fraktálokkal? Mi történik a fejlődéssel az idővonalon, ami múlt, de közben beindíthatja a jövőt? Azért vagyok itt, hogy elmondjak nektek valamit. Az egész idővonal, az összes fraktál, minden, újra indításnak van kitéve. És amikor eltűnik, Kedveseim, maga az idő kezd el megváltozni. Miért? Mert az emberi tudatosság része az időnek!

Ha újra indítjátok a fraktál időt, az azt jelenti, hogy a múltbéli dolgok nem lesznek rátok hatással, ma, vagy holnap, vagy a jövőben, ahogy korábban történt, a régi energiában, amikor újra- és újra megjelentek, és háború háborút követett, mert erre lehetett számítani, mert ilyen volt az emberi természet.

Nos, ha ez így van, és a dolgok időbelisége el kezd megváltozni, akkor új idővonalat kezdetek el írni! Új riogatásokhoz vezető félelmeket hoztok létre. De ezek az új impulzusok akár pozitívak is lehetnek, és nem negatívak, és akkor a pozitív fog ismétlődni. A fraktálok ugyanis ilyenek: ismétlődnek, bármit is csináltok, de a régi energiában működő dolgok nem kerülnek bele az új fraktálokba. Mondhatjuk, kitisztulnak.

A fizikában mindez ellentmondásos. Az idő idő, bármi is történik, akkor is mindig ugyanolyannak fog tűnni, ugyanazokkal a folyamatokkal, ugyanolyan örökkévalósággal, én meg hirtelen azt mondom nektek, hogy az idő megváltozott! A változás katalizátora pedig a tudatosság.”

Később folytatom :mail: :yes:   Ha tetszik, kérlek oszd meg, más is hadd gondolkodjon el rajta! A Kryon idézetek angol hanganyagának forrása: Kryon honlap, Lee Carroll képeit Murányi Mónika engedélyével használom az idézetekhez. Köszönet értük!

One thought on “A fraktál idő magyarázza a karmikus ismétléseket

  1. Dr. Kellermann Aranka Terézia

    Hálásan köszönöm a fordítást. Mindig sok erőt ad a változásokhoz, amelyeket önmagamban hozok létre.Azt szoktam mondani, hogy a dolgok történnek, de hogy én hogyan reagálok rá,az tőlem függ. A tudatosságot mindig éberen érdemes tartani,mert a régi automatizmusok érvényre tudnak jutni a reakcióinkban.
    a másik embert megváltoztatni nem tudom. Úgy fogalmazom meg a helyzetet, hogy nekem van egy asztalom, amelyen nekem van lehetőségem a rend rakására. A másik ember asztalához nincs hozzáférésem, de lehet, hogy egyszer meglátja a rendet az asztalomon, és lehet az is, hogy megkérdezi, hogyan csináltam. Ezt a bejegyzést a mai kristálykoponya üzenetre való reagálásként írtam.
    Sok szertettel: Aranka Terézia

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!