Út a bölcsességhez (Kryon)

Nagy lelkesedéssel fogok bele a második, Indiából kapott Kryon csatornázás fordításába, mivel a helyszínén én magam is jártam pár éve, és ennek emléke még mindig élénken él bennem. Akkoriban lelkes voltam, elhivatott, de figyelmetlen. Most sokkal figyelmesebben hallgatom az onnan érkező üzenetet. Vegyük magunkhoz a varázslatát!

A helyszín Humájun császár sírja. Emlékszem a leginkább az maradt meg bennem, micsoda pompa, micsoda épületek, kertek veszik körül az egykori császár sírját, míg pár méterrel arrébb micsoda nyomorban élnek indiai családok. Hihetetlen kontraszt volt az ottani csend, és a valós élet zsivaja között. Hosszasan üldögéltem én is a parkban, a füvön, ahonnan most Lee Carroll csatornázta Kryont. Akkor talán fel sem fogtam hol üldögélek, és mi minden történhet ott velem üldögélés közben. Íme a fordítás:

Kryon üzenet, New -Delhi, 2. nap

Lee Carroll, és csapata (fényképezte: Murányi Mónika)

Üdvözletem Kedveseim! Kryon vagyok, a Mágneses Szolgálattól. Ez a második üzenet erről a helyről, amit Indiának hívnak. Egy gyönyörű kertben vagyunk, körbe vesz minket a természet, az itt lévő épületek, amik azok tiszteletére emelkedtek, akik elhunytak, akik fontos dolgokat tettek ezért a területért.

Kedveseim! Tegnap már elkezdtem egy tanítást, ami sejtelmes és metaforikus volt, de szándékosan volt az. Mostantól viszont el kezdjük kitölteni a homályos részeket egy újabb rövid üzenetben, mely arról a helyről szól, ahol vagytok, és feltárja a különbségeket eközött a hely, és a bolygón lévő más helyek között.

Át fogok ma adni nektek egy pár kinyilatkoztatást, amiket holnap is el fogok ismételni, azok miatt, akik helybéliek, és csak a szemináriumra jönnek el, de szeretném, ha ők is hallanák mindezt. Átismételjük, és átvizsgáljuk az aranygömb metaforáját is (lsd. ide vonatkozó fordítást), amin ültök. Ez a tiszta aranygömb, vagy golyó metafora a Szellem tiszta bölcsességére. Ez a legmagasabb szintű bölcsesség, ami lehetséges a bolygón, ami rákapcsolódik az Univerzum Teremtő Forrására. Ez a terület itt rendelkezik ezzel, és hadd emlékeztesselek rá Benneteket, hogy ez a terület nem az ország, ez a terület nagy kiterjedésű, tulajdonképpen 1/6-a az egész bolygó területének. Ekkora terület rendelkezik a feltételekkel, hogy alatta ott lehessen a “tiszta arany”, ami metafora a bölcsességre.

Szeretnék mutatni pár példát, hogyan tudtok ti magatok is rákapcsolódni a bölcsességre, hogy megláthassátok, hogy itt van a lábaitoknál, most is. Nem véletlen, hogy azon a helyen ültök most, amely felelős a bolygó legmagasabb szintű, és legelső spiritualitásáért. Lemurián kívül ez a legrégebbi hely, mely rendelkezik a bölcsesség azon tulajdonságával, mely személyes. Ezt bővebben megbeszéljük holnap. Azoknak, akik ma itt vannak, és azoknak akik hallgatnak, most ezt az információt adom át:

Három módja van annak, hogyan lehetséges rákapcsolódni ennek a bölcsességnek a tisztaságára. Az első dolog, hogy akarnotok kell. Mindig csakis szabad akarattal lehetséges. Körbevehet benneteket, lehet, hogy épp nézitek, de ha nem érdekel Benneteket,  semmit sem fog jelenteni Nektek. Ott állhattok a Legszentebbek legszentebbjével szemben, aki csodákra képes, aki képes megváltoztatni a fizikát, hiszen ez is lehetséges ezen a helyen, mégsem fog Nektek jelenteni semmit, ha nem érdekel Titeket. A szépsége ennek épp az egyén szabad akarata. Három módja van annak, hogy erre rácsatlakozzatok. Hadd mondjam el, mi ez a három mód!

Lee Carroll csatornázás közben (fényképezte: Murányi Mónika)

Ez az első: Érzitek, mert bennetek van egy darabja annak az aranynak, mely a gömbben van. Ez az a bölcsességdarab, Isten egy darabja, mellyel minden egyes ember leszületik, és ez aktiválódhat, vagy érezhető válhat, ha úgy döntötök. Vagyis jelen van bennetek egy rezonancia, mely visszhangozza a Teremtő rendszert. Ez itt is megtalálható. Ezért lehetnek köztetek, akik az utunk haladtával el kezdenek rezonálni, együtt rezegni, nem a kultúrával, Kedveseim, nem a várossal, vagy a környezettel, hanem a lábaitok alatt lévő arannyal, mely a bölcsességre metafora. A Bennetek lévő arany darab együtt fog rezegni az egésszel. És végre felismeritek, hogy meglehet, most közelebb álltok a Forráshoz, mint valaha is voltatok.

Második: benne van az Akashátokban. Nos, ez nem feltétlenül mindannyiótokra vonatkozik. Sokan ismételtek életeket egymás után különböző kultúrákban, de nem feltétlenül emlékeztek erre a kultúrára, vagy akár bármelyik másikra. Sokan hajlamosak vagytok inkább Lemuriára emlékezni, mint erre, kivéve, ha sok időt töltöttetek itt. De erről szól a második módja a rákapcsolódásnak. Ha szerepel az Akashátokban, érezni fogjátok, tudni fogtok róla, és haladni fogtok vele.

Harmadik: Találkoztok valakivel, egy férfival, vagy egy nővel, aki segít összekapcsolni az aranydarabokat, máshogy fogalmazva, találkoztok egy tanítóval, aki megmutatja, hogyan kell összekapcsolni a két darabot, a Teremtő Bennetek lévő darabját a földdel, amin ültök, a területtel, mely értékes, szép és a Teremtő Forrás bölcsességével telített. Egy nagyon-nagyon különleges helyen ültök!

Lótusz templom, Új-Delhi

Ez a három módja annak, hogy rá tudjatok kapcsolódni az arannyal, tisztasággal, bölcsességgel telt területre, a belső békéről szóló tanításra, az EGYségre, mely innen ered. Láttátok tegnap a templomban, amit meglátogattatok (megj. Lótusz templom), az egyik, világszerte legújabbnak számító spirituális rendszert, mely talán képes lesz segíteni a bolygó felemelkedését? Mit tanít? EGYséget. Ez innen ered! Innen ered az ötlet, hogy az összes hitrendszer összekapcsolható egy mindben egyformán meglévő gondolat által, és hadd legyenek a vezetők továbbra is vezetők, a közös gondolat ugyanaz: az Isten szeretete, és itt ezt láthattátok. Innen indult el. Az ötlet eredete itt van, itt teremtették meg, és azok, akik ezt összehozták, itt vannak. Mindez a bölcsesség aranygömbjéből ered.

Most szeretném ennek a területnek egy másik tulajdonságát felfedni, mely a bolygón sehol máshol nincs jelen. Feltűnt, hogy ezt az aranygömböt golyónak neveztem? Ez egy rejtvény. Ez ugyanis nem háló. Nem háló! Itt más van! Kedveseim, azokon a  helyeken, ahova korábban vittünk el Titeket, sokat beszéltünk a Földről, és a rácsháló rendszerről. Jártatok Írországban, ami hasonlít a Bermuda-háromszögre, ahol hiányoznak olyan energiák, amikről azt hiszitek, hogy jelen vannak, de nincsenek ott, hiányoznak onnan, és ez teszi lehetővé, hogy olyan dolgok legyenek ott, amik máshol nincsenek. De ez helyhez kötődő dolog. Ha elmentek Írországba, és esetleg láttok ott kis lakosokat, kis embereket, akik nem a képzelet szülöttei, hanem energiák, amik fizikai síkon is megjelennek, amint az elmétek értelmezi, ennek képességét nem vihetitek haza. Talán vannak köztetek, akik értik.

Kedveseim! Ha kapcsolódtok ENNEK a földrésznek a bölcsességéhez, aranyához, tisztaságához, az veletek tart, veletek utazik, veletek  marad. Magatokkal vihetitek! Ez nem háló, ez egy készlet, erőforrás. Ha bármelyikőtök változásokon megy keresztül ezen az úton, és felismerései lesznek, nem arról, hogy volt már itt, hanem arról, hogy van itt valami, ami talán varázslat, vagy hogy van itt valami, ami visszhangzik hozzátok, akár még gyógyulást is hozhat egy ilyen felismerés, amiben a darabjaitok összetalálkoznak, és ezt hazavihetitek! Ennek a területnek az aranygömbje egyfajta készlet, forrás a bolygó számára. Nincs más ilyen hely a bolygón, ahol amire rátaláltok, azt hazavihetitek magatokkal, sőt gazdagíthatjátok, növelhetitek.

Most elmondom nektek azt is, ami segíteni fog Nektek megérteni, tegnap miért beszéltem a hindu férfiról, arról, aki el kezdte építeni a templomot azon a helyen, amit Hawaii-nak neveznek. (lsd. ide vonatkozó fordítást) Kedveseim! Ez a férfi létrehozott valamit. Elmagyarázom. Fogta az aranydarabot, ami benne volt, ami a bölcsességet adta, és belehelyezte a kis kontinens, MU, Le-MU-ria eredeti Teremtő Forrásába. Lemuria lett később a Hawaii-szigetek. Amikor ezt tette, létrejött egy energiavonal, ami Hawaii területéről indult, és elért eddig a területig, mert innen vitte magával mindezt, ami értékes, ami tiszta, és rendelkezett önmagában egy darabjával is, ami tiszta volt, és mindkettőt odavitte. Nos, most jön az információ, ami helyrerakja azt, amit korábban mondtam Nektek.

Sokan hallottatok már a Ley vonalakról. Korábban már felfedtük számotokra, hogy a Ley vonalak nem azok, amiknek gondoljátok őket. Először is, nem feltétlenül egyenes vonalak. Nem érdekes, hogy ha megnézitek egy repülő útvonalát, azaz az útvonalat, amit be kell járjon a földgolyó egyik pontjától a másikig, egyenes vonalat vártok? Pedig egy ívről van szó. Ennek már sejtetnie kell, hogy miről beszélek. A Ley vonalak nem mindig egyenes, egyik helyet a másikkal összekötő vonalak, ezért megtévesztő lehet, merre is futnak. De van két dolog, amit már elmondtunk Nektek, csak azok, akik foglalkoznak a Ley vonalakkal, nem állnak készen arra, hogy meg is hallják. Az első: az emberi tudatosság hozta őket létre. Nem Gaiai részei. Gaiai és az ember kapcsolatának részei. A második: nem feltétlenül a Föld felszínén vannak.

Létezik egy aranyszál energia, ez a Ley vonal, mert így is hívhatjátok, ami keresztül fut a földön, innen Hawaii-ig. Ezt az aranyszálat ez a hindu mester hozta létre. Tudatában volt, hogy meg kell tennie, ezért ment el Hawaii-ra, ez az oka annak, hogy ott áll az a templom, ami ontja magából mindezt, azon a messzi helyen. Tulajdonképpen a porhanyós földön, a föld piszkán keresztül fut ez a varázslatos aranyszál, ami összeköti ezt a földrészt Hawaii szigetével, ahol a hindu mester, és azok élnek, akik követői.

Vagyis azt próbálom Nektek elmondani, hogy itt, ezen a helyen van valami, ami teljesen más, mint amit bárhol máshol találhattok. Ez nem rácsháló, nem pusztán energia, hanem egy tanítás tisztasága, ami egy készlet, forrás, amiből meríthettek, amit magatokkal vihettek, bárhova mentek. Ha megértitek Kedveseim, hogy miről beszélek, bárhová mentek, húzhattok oda, és onnan ide vissza ebbe az energiába egy aranyszálat, és érezhetitek a tisztaságot, a sejtek közti békét, ami a Szellem EGYsége, amit ez a hely ad most is, és ezután is. Az ősök tudták ezt! Azok is tudják, akik itt élnek.

Végezetül elmondjuk Nektek: A Bennetek lévő Isten köszönti a másokban lévő Istent, és köszöntik azt, ami az “aranygömb”. A tisztaság itt van, rendelkezésre áll, hogy teljességben érzékeljétek, ahogy sétáltok ezen a helyen, vagy ha érzékenyek vagytok. Namaste! És ez így van…

Eredeti angol szöveg forrása: Kryon honlap

3 thoughts on “Út a bölcsességhez (Kryon)

  1. Zeke Jánosné

    Köszönöm, hogy újra fordítod Kryont. Én pedig Hawaiin voltam 2013-ban Zeke Jánosné

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!