Lee Carroll mesél

Elfárasztott testileg, és lelkileg egyaránt a Caminora való felkészülésem, így mielőtt folytatnám, teszek egy kis kitérőt Lee Carroll szellemes, vagy épp komolyabb hangvitelű csatornázásainak fordításába.

Pisgah hegy, Asheville (NC)

Hol is tartunk? Yellowstone után Lee Carroll és csapata Ashevillebe ment. Asheville Észak-Karolinában található. Akit érdekel konkrétan hol, majd utána néz, most csapjunk bele, és hallgassuk/olvassuk Lee Carrollt!

Lee Carrol mesél.. 2017. jún 17. Ascheville, 1.nap

Lee Carroll és Murányi Mónika

Lee Carroll: Szeretnék Nektek elmesélni egy történetet. A történet pedig Gaiai energiájáról szól. Oly sok helyen megfordultunk már a bolygón, és a föld energiáját sokszor megtapasztalhattuk. Megfordulhattunk számtalan spirituális helyen. El kell mondjak valamit, ami köztudott. Én nem vagyok energiákra érzékeny. Tudjátok mi az, hogy valaki “érző”? Rendben. Érző/látó az, aki azonnal érzi az energiákat, akár színeket is lát, és tudatában van energiák jelenlétének, akkor is amikor azok keresztülvonulnak az aurájukon. Én nem vagyok ilyen. Sőt, rám pont az ellenkező érvényes. Az emberek vaknak neveznek. Nekem muszáj ilyennek lennem.

A munkám elején, és már 28 éve csinálom, a munkám elején csalódott voltam, hogy nem vagyok látó. Csatornázásokat végzek, és pont én nem érzem az energiákat, amiket a körülöttem lévő emberek viszont éreznek. Így azt kérdeztem Kryontól a zuhanyzóban – ott szoktam beszélgetni vele –  és néha egészen hosszúra nyúlik, úgyhogy jó tiszta leszek zuhanyzás után, azt kérdeztem, “Miért nem lehetek én is látó?” Kryon azt felelte: “Gondolj csak bele! Az utazás a munkád, minden éjjel másik hotelben szállsz meg, valóban látó szeretnél lenni?” Ekkor megértettem. A “vakságom” egyfajta védő pajzs, hogy ne érezzek túl sok mindent.

Beszélni fogok két helyről, ahol beszélt hozzám a föld. De ezekről csak a következő találkozásunkkor fogok szólni. Mónika és én most értünk végére egy 44 napos körútnak, amit az USA-ban kezdtünk el, átmentünk Európába, és megfordultunk hat országban. El kellett mennünk a föld különböző részeire, részt vettünk egy pár kiránduláson, és szeretnék egy kicsit beszélni arról, hogy mit éreztünk, mert a föld minden darabjának másmilyen az energiája.

Vegyük az ún. Gaiai hálót, ami a Föld Anya, és ez egyfajta energia. De van egy másmilyen, egy egyedi energia, ami az adott helyre jellemző. Mi történt ott, vannak-e ott portálok, vagy Ley-vonalak; vannak-e ott másfajta energiák, melyek találkoznak ott, milyen ereje van a mágneses hálónak? Mindezek a dolgok beletartoznak. Milyen a geológia, ami változtathat az energián? Mindez hozzájárul az egyediséghez.

Elmondok néhány titkot, vagy nem is titkot, vicces dolgot. Sok olyan helyen fordultunk meg bolygószerte, ahol nem sokat járkálnak az emberek, egyszerűen csak ott élnek. Nem nagyon utazgatnak. Ez jellemző Kelet-Európára is, és néhány más helyre azon a kontinensen, és van néhány nagy-nagyon egyedi hely, ahol a fülünkbe suttogták “Tudtátok, hogy ez a Föld szívcsakrája”? És mostanra már a Föld 14 szívcsakrájánál fordultunk meg. (Hallgatóság nevet) Az embereknek olyan erős érzeteik vannak, hogy azt hiszik, hogy másik ilyen hely nem létezik a Földön. Ezek az emberek érzékenyek (érzők). És előfordul, hogy néha hagyományok alakulnak ki ilyen helyeken. Hallottatok már Lourdes-ról? Ott gyógyulásokról szóló hagyományok vannak. Hogy ma is történik-e ott bármi? Ki tudja. Én nem jártam még ott személyesen, de feljegyzések vannak arról, hogy olyan hely, ahol meg lehet gyógyulni.

Murányi Mónika és Lee Carroll

Mónika közbeszól: Jelen van ott Kryon mágnesessége is.

Lee Carroll: Igen, Kryon beszélt erről, köszönöm Mónika. Mónika a mi feljegyzéseink őre, archiváló és nem anarchista (nevet mindenki), Kryon tényleg beszélt a vízről, ami Lourdesban van, ami olyan forrásból érkezik, amit magnetizáltak. Gyakran fordul elő, amikor a víz feltör a földből, amit számtalan helyen láttunk, és az idegenvezetők elmondják, hogy több ezer évbe telt, hogy a víz eljusson a talajvíz szintig, feltörjön, felbugyogjon, és patak legyen belőle, és én ezt nem tudtam. Azt hittem, hogy egyszerűen csak elolvadt a hó, és víz lett. De vannak patakok, melyek a földből erednek, és hogy felérjenek, napvilágot lássanak, az nagyon-nagyon sok időbe telik, és az ilyen vízről azt mondja Kryon, hogy magnetizált víz. Az ilyen víz olyan helyekről ered, ahol mágnesvasérc van, jelen van a bolygó mágneses energiája, és a vízzel felszínre kerül. Ez valószínűleg az egyik oka, hogy gyógyulások történnek ott.

Monument Valley

Hadd térjek vissza oda, ahol tartottunk. Életünkben először, Mónika és én elmentünk Elan-nel, a házigazdánkkal, Monument Valleyba (Emkékművek Völgye). (Ottani csatornázások leírása megtalálható a Blog áprilisi bejegyzéseiben). Volt ott bárki velünk? Mit tudtok Monument Valleyról? Láthattatok róla képeket, ez a vadnyugat. Ha valaki esetleg a keleti partokon lakik, azoknak mondom, nincsenek ott indiánok, kivéve azokat, akik üdvözölnek Benneteket, akik barátságosak. Az maga az abszolút vadon, ahol sok John Wayne film készült, de ami miatt érdekes, arra álmunkban sem számítottunk: nincs ott valós lombozat, nincsenek ott fák, csak sivatag, sivatag és sivatag kövekkel, sziklákkal, melyek úgy állnak, mint emlékművek. Ezért mikor fúj a szél, nem hallható, és amikor csoporttal vagytok, kivisznek oda, és minden nyugodt, fülsiketítő csend van.

Ez egy oximoron, értitek mit értek ezen? Olyan ez, amire nem álltok készen. Ha belegondoltok, mindig van körülöttünk valami hang. Még otthon is, ha más nem, zúg a hűtőgép, ki-be kapcsol, mindig van valami, ha körbevesz az elektromos háló. Vannak, akik érzékenyek még a zümmögésre is. De ha kimentek ebbe a sivatagba, ami ott van, olyat még soha nem tapasztaltam! Ez olyan Gaia volt, amit még sohasem éreztem. Azon a helyen történtek gyógyulások is, mert az a hely úgy szólított meg embereket, ahogy még soha.

Kryon úgy beszélt arról a földterületről, mint a földrész, melynek meg kellett gyógyulnia. Kryon mindig az energiákra fektet hangsúlyt, amiatt, ami ott történt Nyugaton. Onnan egy olyan országba mentünk (Íroszági csatornázások fordítása megtalálható a Blog májusi írásaiban), amiről a mai második találkozónkon fogok beszélni, de onnan is menjünk tovább. A következő azt hiszem Mont Blanc volt, a többit átugrom.

Mont Blanc


Lee Carroll a Mont Blanc hegyen

Mont Blanc Franciaországban található, amit Kryon csomópontnak nevez (csomópontokról és nullpontokról bővebben). Ha szeretnétek tudni a bolygó csomópontjairól és nullpontjairól, ez egy új információ, ennek semmi köze a portálokhoz, vagy Ley-vonalakhoz, ez olyan valami, ami 2012 óta fejlődött ki, és Mónika weboldalán megtalálható, hol vannak, mik is ezek, mi a különbség köztük, és mi a magyarázat rájuk, hogyan alakultak ki. Felmentünk a hegyre kirándulni, azt hiszem kb.3000 méter (11000 láb) magasra,  és természetesen volt ott hó, meg minden, hegymászók és síelők. Ezt a helyet éreztem, nem azért, mert hideg volt. Láthattok róla képeket a hangfelvételeknél a honlapunkon. Felvonóval kell felmenni, ami vicces. Mikor beszállsz, még nem fázol, de mire felérsz, mínusz fokok vannak.

Úgyhogy nincs felfelé vánszorgás, egyik percben ez van, másikban meg az. Ezt én is éreztem! Olyan eredeti volt, hogy amikor tónusokat énekeltünk, amikor csatornázás volt, egy nagyon rövid csatornázás, de az olyan erős, hogy a legtöbb ember sírt. És ez mutatja nekem, hogy ott olyan energia van, hogy az leírhatatlan, úgyhogy ez volt ez egyik hely, ami benne van a 44 napban.

Yellowstone Nemzeti Park, USA

Onnan visszajöttünk, és nem régiben végeztünk Yellowstoneban. Nos, Yellowstonenak is van egy másféle tulajdonsága, ugyanolyan tulajdonsága, mint a Hawaii nagy szigetének. Az mi? Geotermikus aktív vulkán. Yellowstone egy nagy aktív vulkán, ezért vannak ott gejzírek, vagy minek nevezzük, akár forró medencéknek. Szeretnék óvatosan fogalmazni, nem forró vizes medencékről van szó. (nevetnek). Voltak, akik belehaltak abba, hogy annak hitték. Geotermikus medencékről van szó, s h a megint csak láttatok az ott készült fotóinkból, látszik milyen fenségesek színeikben, és micsoda energiájuk van! Nyers, a nyers Föld, a Föld magmája csak pár mérföld mélységben van a lábunk alatt, ami nagyon-nagyon különleges, egyfajta forró pont. Ez pedig nagyon erős energiákat mozgat meg. Aki eljön oda, nem tud mozdulni onnan, ugyanúgy, mint a Hawaii nagy szigeten. Számtalan kirándulásunk volt Hawaii szigetén, és nem egyen az emberek olyannyira le voltak nyűgözve, hogy nem tudtak mozdulni onnan. A végén vettek ott földterületet és odaköltöztek.

Ez a Gaiai érzet. Hogy mi az? Ez a kapcsolat a bolygóval. Meg fog jelenni a honlapom egy írás “Az öt együttállás” címmel. Ezek egyike az együttállás a természettel. Erről beszél Kryon, mikor ezekre a helyekre eljön. És most szeretném Mónikát szóhoz juttatni kicsit, majd lesz egy rövid meditációnk, és utána lesz egy rövid Kryon csatornázásunk…

Angol hanganyag forrása: Kryon honlap

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!