Sorsunk türelmesen vár ránk

Számtalan tanítás hirdeti a belső béke megteremtésének szükségességét. Világszerte ébredtek, és ébrednek olyan mozgalmak, tanítások, amik abban segítenek, hogyan tudd lenyugtatni az elmédet, hogyan találj belső békét, de a legtöbb folyamat lineáris struktúrájú, lineáris felépítésű.

Új dolgok fognak felébredni!

Ha valamiben példát kell mutatni magyaroknak (lsd. előző bejegyzés), az nem lineáris struktúrájú lesz, hiszen az a piac már telítődött, oda csak versengéssel lehet beférkőzni. Amiben példát kell mutatni a magyaroknak, az nem versengés, az nem békéről szóló technikák versenyeztetése, nem békéről szóló technikákat képviselő emberek harca.

Párhuzamként olyasmit tudnék hozni, hogy van egy betegség, amire versengenek az Emberek, milyen gyógymódokat tudnának felmutatni – legyen az gyógyszer, vagy gyógynövény, vagy bármilyen más gyógyító technika. De megjelenik valami MÁS, ami maga a gyógyulás.

Érzitek a különbséget gyógyítás, és gyógyulás között?

A gyógyítás egy társaskapcsolat. Te és a gyógyító. Te és a gyógyulni vágyó. Akkor is, ha te saját magadat akarod gyógyítani. A Te gyógyítani akaró részed, és a Te gyógyulni vágyó részed különálló részeidként értelmezed, nem vagy teljes egységben önmagad egységként értelmezésével, ez maga a betegség.

A gyógyítás legtöbbször karmikus kapcsolat – eképp karmikus „üzlet”, amit lehoztatok fizikai síkú üzletté. A gyógyítás legtöbbször lineáris síkú (időhöz kötött), és csak részben szól magáról a gyógyulásról. Számtalan spirituális mozgalmatok esett ugyanebbe a csapdába.

A gyógyulás egészen más folyamat! Ha sikerül értelmeznetek a különbséget aközött, hogy megbetegszetek és keresitek ki, mi gyógyíthat meg Benneteket, vagy megengeditek MAGatoknak, önmaMAGatokból feltörni a gyógyulási képességeteket, akkor fogjátok átérezni, milyen fantasztikus felismerések, változások, megélések előtt álltok a béke, a szeretet átértelmezésével kapcsolatban, csak mert ide születtetek, és nem ok nélkül akartatok most ideszületni: dolgotok van!

Meg kell tanulnotok megnyílni mindannak, ami sorsotokként ITT vár Rátok, ez pedig a lineáris gondolkodásmódról való átváltás egy egészen másmilyen működésre. A lineáris gondolkodás, időértelmezés és működés csak versenyeztet egymással, még önmagatokkal is, bármi jó dologban, Nektek pedig mást kell felmutatnotok: nem gyógyítás újabb módját, hanem saját magatok gyógyulását, nem megvilágosodáshoz vezető újabb utat, hanem saját megvilágosulásotokat, nem békéhez vezető újabb utat, hanem saját önmagatokból felhozott békéteket, ami egymással kötött békéhez vezet, amit ott hordoztok MAGatokban nagyon régóta, és most emlékeznetek kell rá. A kristálykoponyák pedig emlékezni segítenek…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!