Az ember és az idő

Van, hogy a dolgok nem akarnak úgy, és akkor történni, ahogy, és amikor mi szeretnénk. De ha valóban tényleg akarjuk, az a fontosabb, hogy mikor történik meg, vagy az, hogy egyáltalán megtörténik-e?

Sokszor az az akadálya a manifesztálódásnak, hogy annyira akarjuk, hogy fel sem tűnik, mit is akarunk, és amikor megtörténik, addigra annyi minden változik, hogy nem értjük az a dolog ott minek jelenik meg? Olyasmit akartunk annyira, ami csak az adott helyzetet elégítette volna ki. Az Univerzum azonban nagyobb távlatokban működik.

Képzeljük csak el, ha borzasztóan beleszeretünk valakibe, mindent megfogadunk, csak akarjon velünk lenni, majd eltelik az élet, nem jön össze, be kell érnünk a tipródásunkkal, a vágyakozással, majd 200 év múlva, egy újabb életünkben megjelenik egy idegen, aki baromira irritál minket, ahogy kinéz, de csak nem tudjuk lerázni, folyton velünk akar lenni…. merthogy ő az, csak máskor, máshogy … tényleg őt akartuk?

Minden egyes kívánságunkat, kérésünket meghallja az Univerzum, de energiákban olvas, és keresi a helyét, hova helyezheti el nekünk a választ ÚGY, HOGY A LEHETŐ LEGTÖBBET TANULHASSUNK belőle akár abból, hogy megkapunk valamit, megtörténik valami, akár abból, hogy nem, akár abból, hogy nem akkor kapjuk meg, nem akkor történik meg, amikor akarjuk.

A vasárnapi kristálykoponya találkozón volt egy gyakorlat. Egy kérdésre kellett magunkban válaszolni: “Ha valaki garantáltan megválaszolná egy számodra fontos kérdésedet, de csak egyet, mi lenne az a legfontosabb kérdés?”

Mindenki feltette a kérdést magában, majd húztunk kvantummezőt, meditáltunk a koponyákkal, emelkedett a rezgésszint a teremben, bennünk, és újra elhangzott a kérdés: “Ha valaki garantáltan megválaszolná egy számodra fontos kérdésedet, de csak egyet, mi lenne az a legfontosabb kérdés?”

Alig egy-két ember kérdezte ugyanazt, pedig csak pár perc telt el. A többségnek a magasabb rezgésszinttel változott a kérdése.

Rezgésszintünk behatárolja a kívánságainkat, a reményeinket, a vágyainkat, a kérdéseinket, a félelmeinket így az Univerzum időzítéseit is válaszaival, ajándékaival.

Ha változásokat szeretnénk az életünkben, a gondolatainkban, érzéseinkben, akár az időbeliségben, a megvalósulás gyorsaságában – emeljük a rezgésszintünket és csak figyeljünk! Érhetnek meglepetések!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!