Új emberek vagytok, ha megértitek

Hetek óta, számtalan Kryon csatornázás foglalkozott annak jelentőségével, hogy képessé tudunk-e válni arra, hogy együttállásba kerüljünk a természettel, a Földdel, egymással. Mit jelent együttállásba kerülni? Nem mást, mint azonosulni, eggyé válni, egynek lenni vele. A genfi találkozó utolsó napjának csatornázása összefoglalja az öt fontos együttállást amire szükségünk van. Kezdjük azzal, amivel végződni fog az üzenet: “Ez egy új Föld. Ti pedig Új Emberek vagytok, ha azt választjátok, hogy megértitek, amit ma elmondok Nektek”. Íme a fordítás:

Kryon üzenet, Genf, 2017. május 17.

Üdvözletem Kedveseim! Kryon vagyok, a Mágneses szolgálattól. (…) Kedveseim, ez az elmélkedés, együttérzés, megértés és tolerancia időszaka. Ez egy tudományos találkozó, megtöltve spiritualitással és ezoteriával. Van itt valami mindenki számára. Ez a záró csatornázás Genfből. Ilyenkor hiszitek azt, hogy elköszönünk. Hányszor találkoztunk már ugyanilyen szituációval, amikor elmondjuk, nem lesz elköszönés? Szeretnék felajánlani valamit. Az öt együttállásnak fogom elnevezni.

Mivel kerültük épp most együttállásba, ahogy ott ültök a széken, ahogy azon töprengtek, amiket az elmúlt napokban hallottatok?

1. Mennyire vagytok együttállásban azokkal, akikkel találkoztok?

Éreztek itt bármit, ami furcsa lenne? Talán most vagytok először egy olyan találkozón, ami ilyen ezoterikus, talán nem. De találkoztatok már olyanokkal, akikről azt éreztétek, hogy nem először találkoztok velük, akik olyan ismerősnek tűnnek, hogy ők a család? Kikívánkozott belőletek, hogy köszönjetek másoknak? Hadd mondjam el Nektek, hogy ennél többről van szó. Az idős lelkek ilyen gyönyörűen találkoznak. Hallottatok a mezőről. Jó helyen vagyunk, hogy ezt megemlítsük, hogy beszéljünk a fizikai részéről, de nem fogunk. A mező hoz létre szinkronicitásokat, harmóniát, és olyan dolgokat, amiket saját magatoktól soha sem tudnátok eltervezni.

Találkoztatok máshol élő barátokkal? Ha idős lelkek találkoznak, gyakran hozza magával ennek szinkronicitását. Mintha felkérésre történne, egy felkérésre, hogy láthassatok, érezhessetek olyan dolgokat, amiket sohasem látnátok olyan találkozón, ami nem ilyen, mint ez.

Az együttállásba kerülés az nem barátkozás. Az együttállásba kerülés összeolvadás. A legjobb módja egy másik személlyel való együttállásba kerülésnek az együttérzésen keresztül vezet. Sokszor hallottátok itt az összetartozás, rezonancia, kereszteződés szavakat, amikor energiákat tesztek össze, azok pedig rezonálnak egymásra. Ez az együttállásba kerülés. Tudjátok, hogy most azonnal együttállásba kerülhetnétek mindenkivel itt a teremben? Együttállásba kerülés, amikor el kezdtek úgy gondolkodni, ahogy mások gondolkodnak, mert közös célotok van, vagy közösködtök valamiben, ez lenne a bennetek lévő Isten. Van itt együttállás?

Ez a találkozó nem véletlenül kezdődött úgy, hogy egy lélek összeesett. Kedveseim, két oka volt, hogy ez történt. Az egyik, hogy felolvassza a szíveteket, olyan állapotba kerüljetek, ami képes vele harmóniába kerülni, és azonnal sokan meditációs állapotba kerültek, mely gyógyít, mely békét ad, mely jótékony hatású. A másik ok, amiért ez történt, saját gyógyulása volt. Ha már össze kellett esnie, ennél jobb helyet nem találhatott rá. Így kezdődött a találkozónk.

Az első csatornázáskor, az első alkalommal, hogy bejöttem a Partneremmel (Lee Carroll) erre a csatornázás sorozatra, egy sürgősségi eset állt elő köztetek. EZ az együttállásba kerülés. És íme a kérdés: tudtok együttállásba kerülni sürgősségi eset nélkül? Képesek vagytok Istent meglátni minden egyes emberben? Még csak nem is beszélitek ugyanazt a nyelvet. Számít az valamit? Vissza tudtok emlékezni 3 nappal ezelőttre, amikor a szívetek felolvadt, amikor együttállásba kerültetek azzal a lélekkel, és ontottátok felé a békességet, együttérzést, és lett egy közös célotok? Ez az együttállásba kerülés! Nem barátkozás. Ez teszi lehetővé két egyénnek, akik sohasem találkoztak, hogy felálljanak, és megöleljék egymást, mert épp megélték együtt az együttérzést.

2. Mennyire tudtok együttállásba kerülni a természettel?

Amikor a Partnerem elkezdte a körutat, ami nemsokára véget ér, egy fenséges helyen járt, egy csendes helyen a sivatagban, amit Monument Valleynak hívnak (fordításait lsd. ITT). Olyan csend volt ott, ami érezhető volt. Volt ott egyfajta egyesülés a földdel, mert az ott élő őslakosok eónokon át gyakorolták azt. Ők is, és előttük az őseik is tisztelték a földet, szerették a földet, együttállásban voltak a földdel. Így kezdődött el. Európa felé tartva végül az egész bolygóra kiterjesztettük az együttállást Írországból tanítva, ahol a föld feléled. Annyi minden megterem ott, oly sok ott az élet. A tradíció, a mitológia mindig lehetőséget ad meglátni a kis embereket. Olyan föld az, mely multidimenzionális.

Ti mennyire vagytok együttállásban a földdel? Tudtok együttállásba kerülni a természettel? Lesznek, akik azt felelik, „Nos, szeretnék, de a városban dolgozok, egy irodában vagyok” vagy „ Nem dolgozok, de nehéz kimozdulni a városból”. Kedveseim, a városból kijutásnak ehhez semmi köze. Amikor belélegzitek a levegőt, tudatában vagytok, honnan van az oxigén? Eszetekbe jut, hogy a növényektől, a fáktól kapjátok, amikkel szimbiózisban vagytok, akár akarjátok, akár nem?

Létezik szövetség, együttállás a Ti életetekben a természettel? Mert ha nincs, mondok Nektek valamit: ez az egyik legjobb együttállás, amivel rendelkezhettek, mert ti magatok is a porhanyós földből vagytok. Ha megnézitek, hogyan kerültetek ide, hogyan alakult itt ki maga az élet, elemek összekeveredésének köszönhető, az teremtett Titeket. Egyenesen az elemekből vagytok, ami maga a Föld, ami szimbiózist alakít ki fákkal és növényekkel, hogy Ti tudjatok létezni, élni, és eónokkal ezelőtt eljöttetek erre a helyre, ami nem elfeledhető. Ez a második együttállás.

3.Mennyire vagytok együttállásban a csillagokkal?

Óh, Kedveseim, ez jó együttállás. Mondhatjátok, hogy Ti nem igazán vagytok együttállásban a csillagokkal, és visszakérdeznék, hogy miért? Azt felelnétek, hogy ez nem jellemző az életetekre, városokban éltek, még csak nem is látjátok onnan a csillagokat.

Tudjátok, hogy a csillagok, a bolygók, a naprendszerek amik forognak egymás körül, mind ugyanolyan anyagból vannak, amiből a Földetek van? Már beszéltem róla korábban, hogy ami elemek előfordulnak ezen a bolygón, ugyanolyan elemek vannak a galaxisban. Nincsenek ismeretlen elemek, mindből van itt is. Meglehet, hogy azzal küszködtök, hogyan láthassátok, hogy mi van az atomok belsejében, de nem kell küszködnötök, hogy megértsétek, hogy mindenhol kosz van. Valóban vannak különféle súlyok, gázok, különféle méretek, de én annak tényéről beszélek, hogy ez a Föld az összes többiből lett, ti pedig részei vagytok a Földnek. Ez azt jelenti, hogy amikor a csillagokat fürkészitek szemeitekkel, ők is részeitek.

Hallottátok a tudósok mai tanításait, akik a DNS-ről beszéltek Nektek, ami olyan közel van hozzátok? Hallottátok, ahogy vázolták a tényt, hogy meglehet, de csak meglehet, hogy nem is innen származtok? Ha ez így van, akkor honnan jöttetek? Kedveseim, a bolygó fejlődésének a biológiájának és a csillagokról érkező tudatosság fejlődésének kombinációja vagytok. Micsoda együttállásotok van a csillagokkal, és azokkal akik a csillagokon élnek! Lehetséges, hogy vannak olyan tudatosságok a Földön túl, melyek aktívak, amit érezhettek, aminek jótékony szeretetét megérthetitek? Lehetséges, hogy vannak mások, akik figyelnek Benneteket, vagy akár itt is vannak, akik nem gondolnak másra, csakis Rátok és a változásaitokra, és a jóindulatra, az együttérzésre, hogy segítsenek Benneteket keresztül haladni a változásokon? A válasz pedig: igen! Tehát milyen kapcsolatban is vagytok a csillagokkal?

Kedves tudósok! Nagy erőfeszítés áttörni a hit határain, és abba belegondolni, hogy lehet többről szól az élet, mint gondolnátok? Olyan hatalmas annak valósága, hogy kik vagytok, és honnan jöttetek, egyszerűen bámulatba ejtő! Ti meg itt ültök, és azon töprengtek, kik vagytok.

Mi lenne, ha azt mondanám, hogy sokkal több entitás van a galaxisban, akik ismernek Benneteket, mint amennyi emberi lény van a bolygón, akik tudnak róla, hogy milyen körülményeitek vannak, tudják mi a szabad akarat, mit jelent az hogy “el a kezekkel”, míg meg nem hozzátok ti a döntéseiteket, amit el kezdtetek meghozni a felemelkedéssel kapcsolatban. Új dolgok érkeznek erre a bolygóra, ahogy spirituálisan fejlődtök a tudatosságotokban, és kezditek felismerni, hogy együttállásotok a csillagokkal valós. Vannak további együttállások is.

4. Mennyire vagytok együttállásban önmagatokkal?

“Kryon, ezen mit értesz? Mit jelent az, hogy milyen együttállásban vagyok önmagammal? Ez egy fura kérdés, hiszen én csak én vagyok.” Valóban? És milyen érzés, hogy csak te vagy egyedül? Ha elgondolkodtok azon, hogy kik vagytok, milyen érzés tölt el? Van együttállás önmagatokkal?

Azzal kezdtem, hogy megkérdeztem, milyen együttállásban vagytok másokkal? Képesek vagytok arra, hogy meglássátok másokban Istent? Látjátok Istent önmagatokban? Mennyire vagytok együttállásban önmagatokkal?

Elmondom Nektek újra és újra, hogy sok-sok ember, még az idős lelkek is úgy élik ezt meg, mint megszakadt együttállás, mert értéktelennek tartják magukat, kevesebbnek tartják magukat. Szerelmesek vagytok önmagatokba nem az egó szintjén értve? Vagy hibásan működik ez az együttállásotok? Megmondom Nektek, többnyire hibásan működik, pedig Kedves Emberek, ez az első együttállás, amit helyre kell állítanotok!

“De Kryon, ha ez az első együttállás, akkor miért negyedjére soroltad fel?” Mindjárt válaszolok. Hogyan álltok önmagatokkal? Amikor kisétáltok a  teremből, gondoltok olyasmit, hogy “megérdemlem, hogy itt legyek”, “ez gyönyörű volt, mert gyönyörűre teremtettem”. Megtanultátok az elmúlt 3 nap alatt, hogy nem kell kérnetek a dolgokat. Mégis kitől kérnétek? Istentől? De hát Isten ott van Bennetek! Akkor magatoktól kéritek?

A paradigma megváltozott. Ahelyett, hogy kérnétek valamit, együttállásba kell kerülnötök vele. Együttállásba kell kerülnötök annak igazságával, realitásával annak, hogy kik vagytok.(értsd: eggyé kell vele válnotok.)

Megfigyelhettétek, hogy a pozitív állítások, azok megfelelő megfogalmazása, és átélése gyakran van  kontrasztban a jelen pillanattal. Aki beteg, azt állítja magáról, hogy egészséges. 3 dimenziós síkon ez butaságnak tűnhet. De ha megértettétek, hogyan működik a világ, akkor értitek, hogy az a beteg ember, aki azt mondogatja magának, hogy egészséges, arról beszél mivé válik, mivé fog válni, amikor együttállásba hozza magát a jövővel, (azonosul) egy olyan önmagával aki egészséges. Ez az együttállásba kerülés önmagatokkal. Tudtok ilyen üzemmódba kerülni? Értitek, hogy megérdemlitek?

Le tudtok úgy ülni Isten elé, hogy tudjátok hozzá tartoztok? Amikor az előadóteremre gondoltok, ami a Föld, van ott egy szék, amire a ti nevetek van írva, vagy hátul húzódtok meg? Belegondoltatok ebbe valaha? Kedveseim, hol van a Ti helyetek? Ide tartoztok, vagy csak ti is itt vagytok a szélén valahol és reménykedtek, hogy létezhettek? Lehet hogy történt valami, ami kikészített Benneteket, mondjuk valami betegség, és most azt mondjuk Nektek, hogy ez mind saját gondolkodásotok része, és legyőzhetitek, ha a bennetek lévő együttállás feléled! Mennyire vagytok együttállásban önmagatokkal? El tudjátok képzelni, hogy megölelitek önmagatokat, és azt mondjátok: jól csináltad! Túl vagyunk egy újabb napon. Nagyobb az egyensúlyunk mértéke, és kezdjük megérteni a szeretetet. Ezek lennétek Ti magatok? Kedveseim, igen, ha szeretnétek. Mindig a szabad akarat a kulcs. Ezekre a dolgokra képesek vagytok, vagy nem vagytok képesek – attól függ, hogy döntötök. Ez volt a negyedik együttállás.

5. Milyen kapcsolatban álltok a Teremtővel?

Tudjátok már rá a választ? Lehetséges, hogy Bennetek van egy darabja annak, akit ti Istennek neveztek, akit mi úgy hívunk, hogy Teremtő Forrás? Észrevettétek a nyelvi különbségeket az Isten, és a Teremtő Forrás kifejezések között? Isten egy egyesszámú név, egy erőforrásból. A Teremtő Forrás kiterjeszkedő, mennyiségben annyi lehet, amennyit csak szeretnétek. Tudtátok, hogy Isten sok? Tudtátok, hogy Isten végtelen, mindenhova kiterjedő? Tudtátok, hogy Isten behatol minden egyes anyagi részecskébe? Isten egyáltalán nem egyesszámú. Milyen kapcsolatban álltok az anyaggal? Képesek vagytok együttállásba kerülni a Teremtővel? Ugyanis a Teremtő ott van bennetek. Ha a válasz igen, még ha csak vékonyka igen is, akkor el kell mondjátok Önmagatoknak, hogy ezért “vagyok, aki vagyok”, multidimenzionális, minden egyes ember egy kis darabja; túlmutatóan azon, amit láttok; számtalan dimenzióval rendelkezve. Ez az, ahol az emberiség fejlődése meg fog jelenni. A köztetek és a Teremtő Forrás közti együttállás létre fog hozni Bennetek egy multidimenzionális változást.

Aki el kezd multidmenzionálissá válni, az el kezd magasba szárnyallni intellektusában, intuíciójában, és ez az, ahol minden dolog valóssá fog változni. Mennyire vagytok együttállásban a Teremtő Forrással? Mikor kisétáltok az ajtón, el tudjátok mondani magatokról: “A Teremtés egy része vagyok.” “Bennem van a Teremtés.” “Örökkévaló vagyok.”

Felsoroltam Nektek 5 együttállást. És most elmondok Nektek egy titkot. Csakis egy együttállás van! Csak 5 részét adtam meg annak az egyetlen együttállásnak. Csak egyetlen együttállás van, és az körkörös. Mind együtt vagytok a  mezőben, és kérünk, hogy ezt érezzétek, mind együtt vagytok, együttállásban a Teremtő Forrással; mind együtt vagytok, együttállásban Önmagatokkal; mind együtt vagytok, együttállásban a természettel és a csillagokkal, ez EGYETLEN EGYÜTTÁLLÁS, számtalan kristálylappal, mint valami ékszer, mint egy gyémánt, mely szeretne fényesen ragyogni, és ezt amint elkezditek átlátni, összekeveredik, és el kezditek megérteni mindazt, ami ott lakozik Bennetek.

Ez lesz az az időpont, amikor felismeritek, hogy minden kapcsolódik mindennel. Ez lesz az az időpont, amikor felismeritek, hogy nem lehettek egyedül, mert más egyedek, más lelkek létezése az ő jótékony hatásukkal és szeretetükkel, amit irántatok táplálnak, nagyon is valós, tele odafigyeléssel, szeretettel. Nem tudtok egyedül lenni.

Már mondtuk Nektek, ha bezárkóznátok egy szekrénybe, ott is lenne veletek egy millió angyal. Kedveseim, ha mindenki része a Teremtő Forrásnak, az azt jelenti, hogy a Földön mindenki – valamilyen szinten – bent lesz abban a szekrényben. Együttállásba tudtok kerülni (értsd: tudtok azonosulni) ezzel a gondolattal? Nem vagytok egyedül! Sohasem vagytok egyedül! De a régi energia 3 dimenziós formája, a Fátyol, leereszkedik, és megtéveszt Benneteket. Azt sugallja, hogy nem vagytok semmik, levesebbek vagytok, mint…, nincs lehetőségetek, senkit sem érdekeltek, senki sem szeret Benneteket, és amikor meghaltok, azzal mindennek vége lesz. Ilyesmikkel tévesztettek meg Titeket korábban, mielőtt a Fátyol el kezdett felemelkedni, pedig jobban tudjátok.. jobban tudjátok!

Minden, ami elhangzott az elmúlt 3 nap alatt, ennek tényéről szólt. Megjelent egy új energia a bolygón, és Ti benne ültök. Kedves Idős lelkek! Mit jelent mindez? Az új paradigma, ami már itt van, arra kér Benneteket, hogy nézzétek a dolgokat másként, mert ami történni fog a bolygón, az idős lelkekkel fogja kezdetét venni.

Vannak itt a teremben olyanok, akik nem hisznek a csatornázásokban. De hihettek a szeretetben! És lehet, hogy ezután kicsit másként hagyjátok itt ezt a helyet, mert hallottátok mindezt, éreztétek, ami itt van. Vannak itt olyanok, akik mindent értettek abból, amit elmondtam, mert többen is vagytok, akik gyógyultan fognak távozni, és még észre sem vettétek, hogy meggyógyultatok. Amikor el kezdtek együttállásba kerülni, az egyetlen együttállással, mindazzal ami abba beletartozik, hirtelen annak isteni mivolta, akik vagytok, el kezd körbeölelni Benneteket, és megértitek, hogy nem kell megmagyaráznotok, nem kell ismernetek a részleteket.

Lesz, amit máris elfelejtettetek ebből a napból, de Veletek marad. Lesz, amiről úgy tesztek, hogy megértettétek, pedig egyáltalán nem értettétek meg, pusztán fel tudjátok idézni.  Ezek az idős lelkek, az új energiában. Azok, akik másmilyenek, akik vágynak az egyensúlyra, akik kezdik megérteni önmagukat, és mindezt elérhetik, ahogy kisétálnak innen, és megmutatják másoknak fényüket.

Ez egy új Föld. Ti pedig Új Emberek vagytok, ha azt választjátok, hogy megértitek, amit ma elmondtam Nektek. Tőletek függ. Ne féljetek Isten szeretetétől! Néhányan még soha sem engedtétek be igazán. Ki-be kapcsolgatjátok, igaz? Talán csak akkor válik elérhetővé mikor meditáltok, és nem értitek, hogy napi 24 órában elérhető. Éreznetek kellene, miközben másokhoz beszéltek, miközben vacsoráztok, amikor lefekszetek aludni, amikor felébredtek. Olyan ereje van! Semmi sem hasonlítható a szerelmetekhez, akiben jelen van a Teremtő Forrás.

Találkozunk még! Gondoljátok át ezeket a dolgokat! És ez így van.

Angol hanganyag forrása: Kryon honlap

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!