Segítő dimenziókapuk

Mai üzenet: Miről szólnak az átmenetileg megnyíló dimenziókapuk? Az átmenetileg megnyíló kapuk olyan magas rezgéseket szivárogtatnak be, ami felé tartotok. A magasabb rezgések azonban jobban rámutatnak a bennetek rejlő mélységekre: félelmekre, kételyekre, függőségekre, ragaszkodásra stb.

A magasabb rezgés felé tartó úton le kell raknotok ezekből, különben megfeszültök, megőrültök abba az állapotba, amit a bennetek lévő félelmek kiváltanak belőletek, ezért csak átmenetileg vannak nyitva a kapuk, hogy hozzászokhassatok, hogy legyen időtök levetkőzni mindazt, ami évezredek során belétek épült.

Ahogy a sötétségben élő vak sem bírná el hirtelen a vakító fényt, nektek is csak apránként lehet csepegtetni belőle, s ha eleinte kellemetlen megélésekkel is jár ez a folyamat, az “átültetés” folyamata 2012-ben elkezdődött, nincs visszafelé vezető út, és egyre több olyan rezgéshez kell hozzászoknotok, ami megmozgatja a bennetek szunnyadó tudatosság hiányából fakadó gátakat, hogy felismerjétek, hogy tenni tudjatok azért, hogy megszűnjenek.

A szabad akarat soha ilyen nagy jelentőségű nem volt, mint mostanában, de tudatosság nélkül nehéz új utakat választani. A tudatossághoz pedig az alsó csakráitok (főleg 2. 3. 5 csakrák) működésében változásoknak kell beállni, vagy ösztönösen régi utakat választotok – kezdve a kommunikációtok módjával, a kommunikációtok módja pedig könnyen megakadályoz abban, hogy olyan információkat, gondolatokat, megérzéseket engedjetek meg magatoknak, amik valóban új irányokba engednek Benneteket.

Ne csak tapossátok az utat, arra is figyeljetek oda, merre tart az az út!

2018: yin-jang energiák átminősülése

Egy rózsakvarc kristálykoponya üzenete:

A jang energia nem csak akkor tud romboló  lenni, ha túlteng bennünk. Akkor is okozhat egyensúlytalanságot, ha elfojtjuk. A rózsakvarc segíthet lágyítani az erős jang rezgéseket, hogy megmozdulhassanak a mostani blokkoltság alól.

Előfordul, hogy női testben vagyunk, hozzuk a nőiség minden fizikai velejáróját, korábbi életeink azonban sorra férfi testben zajlottak, így hirtelen nehezen tudjuk kezelni a yin-jang energiákat.

Az egyik módja, hogy mint egy elefánt a porcelánboltban, rombolunk a rezgéseinkkel, és tanuljuk hogyan tudjuk ezt tompítani, sok hasraesésen keresztül, nehogy célba érjen a régi üzemmód; a másik módja, hogy ahhoz, hogy elkerüljük ezt az üzemmódot, egészen visszafojtjuk a jang energiákat, hogy csak apró, lágy rezgéseink legyenek, nehogy bárkit túl erősen “megérintsünk” vele – ezzel azonban visszafogjuk a jang energiák más rezgéseit is, melyek elengedhetetlenül szükségesek stabilitáshoz, magabiztossághoz, kreativitás megnyilvánításához stb., ráadásul védtelenek, kihasználhatóak lehetünk.

Ahogy a dimenzió kapuk nyiladoznak, minden, amit elfojtunk megremeg, és el kezd felbugyogni belőlünk. Ha nem is rombolunk másokat, mert annyira erős bűntudattal érkeztünk korábbi üzemmódjaink miatt, el kezdjük rombolni önmagunkat, hiszen valahol meg kell nyilvánuljon az, ami bennünk szunnyad feldolgozatlanul.

A rózsakvarc nem csak abban segít, hogy nyíljunk a szeretet rezgései felé, és babarózsaszínű léggömböket fújkáljunk a földgömb köré, hogy szeressen mindenki mindenkit, hanem belenyúl a yin-jang működésünk egyensúlytalanságába, mert amíg bennünk nincs egyensúlya, addig az általunk fújkált babarózsaszín léggömbök is csak az önámítás részei: akarás, elfojtott jang energia erőlködése.

Sokan szenvednek a yin-jang energiák trükkös tanításaitól függetlenül attól, hogy férfi, vagy női testben vagyunk.

Év elején jeleztem, hogy a 2018-as év erősen megmozgatja a yin energiákat, átminősítő tanításokkal. Ehhez azonban automatikusan mozdulnak a jang energiák is bennünk, az átrendeződéshez fel kell vállalni, a jang energiával mit tudunk kezdeni – hogyan tudjuk kreativitásra, és nem rombolásra, birtoklásra, hatalomra stb. használni. Sokakban törhetnek fel emiatt indulatok, erős impulzusok, akár bűntudati energia, amit meg kell tanulnunk kezelni elfojtások nélkül, megfelelő irányokba állítva. Mintha az eddig fújdogáló enyhe szellő szélviharrá erősödne, és már nem tolhatjuk magunktól, tenni kell valamit vele, hogy ne az otthonunkat rombolja szét, hanem kreatívan be tudjuk fogni “energiatermelésre”.

One thought on “Segítő dimenziókapuk

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!