Márciusi próbatételek

Nem egyforma tanításokat kapunk, és nem egyforma mélységeket járunk be ugyanabban az időszakban. 2018 újra olyan időszak, mely sokakat megviselhet.

Üzenet

“A március egyfajta “beavatásokat” tesz lehetővé az eklipszek folytatásaként. Ezek a beavatások pedig elengedésekről szólnak, ezért mozgatnak meg oly sok múltbéli dolgot, múltbéli minőséget, reakciót. Az emberek csupán eszközök ezekhez a beavatásokhoz. Ne az emberekre haragudjatok, ne az emberektől forduljatok el, ne az emberekben reménykedjetek, ne emberekhez próbáljatok ragaszkodni! Bár a tanítás maga az elengedésről szól, az elengedés/ragaszkodás tárgya nem személy, nem tárgy, hanem saját belső sötétségetek.”

Mennyire tudod felismerni azokat a minőségeket, amik miatt szenvedtél, amik miatt még mai is szenvedsz, panaszkodsz, felháborodsz, megharagszol stb.? Mennyire tudod ezeket a saját, belső minőségeket szétválasztani azoktól az emberektől, eseményektől, akik/amik rámutatnak, akik/amik kiváltják belőled? Mennyire fordulsz mások ellen, csak mert TE nem érzed jól magad?

Mi minden fordul meg körülötted, és benned ezekben a napokban? Figyeld! Tartsd féken a sötétséget, mely téves irányokat adhat Neked. Ne elfojtsd, csak tartsd féken = amint felismered, hogy mozdult, semlegesítsd megértésekkel. A sötétség akkor tud erős lenni, mikor alattomosan ténykedhet figyelmed, tudatosságod észrevétele nélkül.

Március beavató jellegű rezgései ebben nagy Mesterek, és remekül meg tudnak tépázni minket, ha a “vizsgákra” (élethelyzetekre), amikre részvételünkkel jelentkeztünk nem készülünk fel tudatos megfigyelésből.

One thought on “Márciusi próbatételek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!