Látomás egy látomásról

Nincs bizonyítékom, és nem is akarok semmit sem bizonyítani. Én csak mesélek, felvetek gondolatokat…

Ma tettem vettem, csináltam a dolgom, majd pihenésként leraktam magam köré pár kristálykoponyát, hogy üldögéljek velük. Semmi szándék nem volt benne, csak néztem ki a fejemből, pihentem. Egyszercsak megjelent előttem egy kép, és egy gondolat: “A liliom dimenziókapu.”

Felpattantam, bepötyögtem a Google keresőjébe, hogy “liliom szimbólum”, és a feldobott képek közül kikerestem azt, amelyik előttem megjelent. Ráklikkeltem, és egy olyan oldalt hozott fel, amin a liliom szimbolikáját sorolják fel, de semmi érdemlegeset nem találtam, ott volt azonban egy kép a páloskőről, amit ismerek. Nézegettem. A páloskőről köztudottan semmit sem sikerül bizonyítani, sem a korát, sem azt, hogy pálosokhoz van köze, úgy tudom azt sem, hogy mit ábrázol, mégis páloskő néven fut, mert aki rábukkant, annyira hisz ebben.

Üldögéltem tovább a kristálykoponyákkal, ekkor egy férfi képe jelent meg a fejemben, és újra és újra a páloskő képe úszott be mellé. Elnézegettük így egymást :whistle: amikor gondolatok kezdtek érkezni. Az első így hangzott:

– Az 1200-as években éltem.
– Na és? – gondoltam magamban – ez miért lényeges?

Érdekes mosoly volt a válasz, és megint a páloskő képe.

Előkaptam megint a Google bölcsességét, és mire bukkantam!? A pálos rendet az 1200-as években alapították. Hoppá!

Jöttek az újabb, és újabb gondolatok, amiket próbáltam puzzle darabokként értelmezni, és elérkeztünk a páloskőhöz. A “fejemben megjelent férfi” szerint a pálos kő Boldog Özséb (élt 1200-1270) látomását ábrázolja. Milyen látomása volt Boldog Özsébnek? Gyors netes kutatás, és elérhető történelmi feljegyzésekből, hogy Özséb egy látomás hatására alapította a rendjét 1250 körül. Google idézet

“Az erdő mélyén sok apró lángot pillantott meg. A lángocskák egymás felé tartottak, s végül a kereszt előtt tüzes fénynyalábbá olvadtak össze. A keresztről pedig hangot hallott: „Özséb, gyűjtsd össze a remetéket egy szeretet-közösségbe!”

Elővettem a páloskő képét és csak néztem. De hiszen ez tényleg lehet a látomás képe! Majd eszembejutott: ” A liliom dimenziókapu” – és rakosgattam össze. Özséb meglehet egy dimenziókapuba futott a Pilisben, ezért volt látomása. Egybeszaladtak számára idősíkok, jelen-múlt -jövő, alsóbb és felsőbb dimenziók, és az információkat követve, amit kapott, megalapította az egyetlen magyar rendet, a Pálos-rendet, mely nagyban meghatározta az akkori Magyarország számtalan eseményét. Állítólag a pálosok avatták királlyá legnagyobb királyainkat, közülük kerültek ki bölcsek, hadvezérek, olyan hihetetlen tudásról zengnek velük kapcsolatban a mondák, amikre a mai napig senki sem tud magyarázatot adni. Fehér csuhájukról pedig már írtam korábban (A fehér kígyó, a Pilis és a Pálosok )ahogy párhuzamba hoztam őket a fehér kígyó szimbólummal, a tisztasággal, a tudással, és arról az üzenetről is írtam, mely szerint a Pilis “fehér kígyója” megmozdult, ami jelentheti a pálosok rezgésnek újraéledését, jelenthet számunkra tisztulást… valami mozdulást.

Ahogy pergett minden sorban előttem, akkor tudatosult bennem, milyen formában raktam le véletlenül a kristálykoponyákat. “A liliom dimenziókapu.” Az igazság odaát van.

2 thoughts on “Látomás egy látomásról

  1. Névtelen

    Egy érdekes boldogság van bennem az írásodat olvasva. Köszönöm. S Mária

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!