Korunk tanítása

Ma úgy éreztem jól esne egy kis pozitív Kryon megerősítés, így előkotortam hol is tartok az idei fordításokkal, és elindítottam a 2017. június 17-ei üzenetet. Így szól a fordítása:

Kryon üzenet, Asheville, 2017. június 17

Lee Carroll (fényképezte: Murányi Mónika)

Üdvözletem Kedveseim! Kryon vagyok, a Mágneses Szolgálattól. A csatornázás az évek során valóban változott. Gyorsabb és egyértelműbb lett, több mindenről szól, és nem azért, mert a Partnerem (Lee Carroll) egyre jobb lett volna a csatornázásban, hanem mert ennek a bolygónak az energiája támogatja a csatornázást. Elmondom újra azok számára, akik a világ végének eljövetelére számítanak, akik abban hisznek, hogy a sötét oldal fog győzedelmeskedni, hogy maga a bolygó, és minden, ami történik rajta, de számotokra nem látható, mást irányt mutatnak.

Továbbra is azt mondom Nektek, amit 1993 óta mondogatok, hogy ez a bolygó olyan irányba fejlődik, amire nem számítotok, és a Változás, melyben jelenleg benne vagytok, időbe fog telni, ahogy minden, ami növekszik, beérik, időbe telik, és nagyon lassan fogtok az érettség irányába fejlődni, de fogjátok ennek jeleit látni, és jelei lesznek annak, hogy embercsoportok mit akarnak, ami nem feltétlenül esik egybe azzal, amit a vezetők fognak adni Nektek. De lassan a vezetőség is változni fog, mivel a vezetőség, mely jelenleg többnyire idősekből áll, akiket még a régi energiában képeztek ki,  át fogja adni azoknak a helyet, akik a Változáson keresztül érkeznek, és sokkal jobb ötleteik vannak, amit a választók akarnak. Meg fog jelenni az átláthatóság, őszinteség, integritás, cél és magyarázat… és kompetencia. Mindez nem olyan lesz, mint amihez szokva vagytok, és persze vannak, akik azt mondják, hogy ez nem fog szükségszerűen megtörténni, mert amit a múltban láttunk újra és újra, meg fog ismétlődni, mivel sohasem láttunk semmi változást.

Kedveseim, később beszélgetni fogunk a paradigmaváltásról, mivel ez a paradigmaváltás. Miért döntött úgy magától az emberiség, hogy ami a múltban történt a bolygón, az lesz szükségszerűen a bolygó jövője is? Mindig ugyanazzal indokolják, hogy még sohasem történt másként, ezért soha nem is fog. Az paradigmaváltás, nem, ha ehelyett azt mondjuk, hogy egy olyan Változáson megyünk keresztül, amit még sohasem láttunk, de útban van, és már látható is számunkra egy csomó apró dologban, amik nem feltétlenül kerültek be a CNN műsorába?

Már elhangzanak dolgok azon a nagy felületen, amit internetnek nevezünk. Már láthatjuk, hogy nagy vállalatok kereskedelmi vezetőségei, más országokban is, kezdik felfedezni az “együtt” tudatosságát, és azt, hogy hogyan csináljanak dolgokat új módokon. Lesznek persze olyanok, akik azt mondják, hogy lesznek felkapaszkodottak, de a kísérleteik sohasem fognak működni, mert az emberi természet nem fogja lehetővé tenni, pusztán mert korábban sem működött. Ilyenkor akartok elmosolyodni, és azt mondani, hogy korábban azért nem működtek, mert akkor még a régi energia volt érvényben. Ha ilyen hozzáállással végeznétek az iskolát, még mindig negyedikesek lennétek. Eddig számtant tanultatok, most meg megjelenik az algebra, és azt mondjátok, az algebra lehetetlen, mivel a régi számtani módszerek nem alkalmazzák. Dehogynem! Csak sokkal kifinomultabban, másként tekinthettek rá, mások a koncepciók, és a megoldások is sokkal kifinomultabbak. De még mindig lesznek olyanok, akik azt mondják, hogy a régi fog uralkodni, mert mindig is csak az létezett.

Tehát vonatkozik a teremben lévőkre, nemde? Mihez akartok kezdeni az életetekben? Vannak köztetek, akik még az alapokig sem jutott el. Állítjátok, hogy tanultátok, elvégeztétek a tanfolyamokat, ezek akartok lenni, meg azok; gyógyítani akartok; ide, meg oda akartok elmenni, változni akartok, közben frusztráltak vagytok, mivel nem történik meg.

Kedveseim! Megmondom, miért nem történik  meg! Mert van az agyatokban egy hely, amelyik azt állítja, hogy nem történhet meg, csak mert nem felel meg a régi éneteknek, nem felel meg annak, akik vagytok. De elmondom nektek, mivel álltok szemben Kedveseim: egy dobozzal, amiből kitörhettek bármely pillanatban, ha akartok. Ebben a dobozban minden a múltra épül, és azt sugallja, hogy “nem fog működni, mert…”, “nem működött, mert…”, “nem működhet, mert…”, és a mert után mindig olyasmi áll, ami a múltban történt, és nem olyasmi, ami a jövőben fog történni.

Mi lenne, ha drasztikus változásokon mennétek keresztül? Mi lenne, ha a tudatosságotok, és itt jön a nevetek, el kezdene megváltozni? Mi van, ha máris egy új éneteket látjátok, ha magatokra néztek, és nem ismételhetitek a régit, nem húzhatjátok magatok után? Az egyetlen lehetősége, hogy a régiből legyen még nálatok, hogy megoldások kereséséhez elemzitek a régit. De nem állhattok azzal elő, hogy milyen volt, és nem rángathatjátok az új énképetekbe. Ez a mai tanítás.

Vannak a teremben olyanok, akik nagyon is jól tudják, hogy miről beszélek, és új emberként ülnek itt. A hiányzó hídról beszélnek, amiről korábban csatornáztunk, és olyan képtelen dolgokról beszélnek, amiken keresztülmentek, és gyógyultan üldögélnek a székben. A régi énjük sohasem tudott volna ilyesmiket megcsinálni.

Megérdemlitek? Igen! Fel lett készítve, aki idős lélek erre? Fel bizony! Oly sok tapasztaláson mentetek már keresztül a Földön, ne hagyjátok, hogy a Földön megélt múltbéli tapasztalások utatokat állják mindabban, ami vár rátok!

Jelenleg, minden egyes itt lévő emberi lény láthat egy demarkációs vonalat aközött, hogy kik voltak, és kikké válnak. Talán ez az, amit el fogtok érni, vagy ezek azok a félelmek, amiket szeretnétek lerakni, vagy a metabolizmus, amit szeretnétek megváltoztatni, vagy ez a gyógyulás folyamata, ami épp készül megtörténni, pont most, ha hajlandóak lennétek pecséttel lezárni azt, akik eddig voltatok, és beraknátok a dobozva, majd kidobnátok, mert már nem szolgál Benneteket!

Akik voltatok, az a múltban van, és régi energiában van. Ez a kezdet kezdete! És ez a Változás, amiben benne találjátok magatokat, az egyik legnagyobb dolog, ami valaha történt az emberekkel tömegesen, és különösképpen személyi szinten. Mondtam már korábban, hogy a Változás működni fog azok miatt az idős lelkek miatt, akik felfedezik mindazt, amiről beszélek Nektek. Rájönnek, hogy akik voltatok, az nem mérvadó abban, hogy kikké váltok.  A régiből az újba történő változás egyéni szintű, mert a teremben mindenki útja más. Minden egyes spirituális út különböző: kik voltatok, miket tapasztaltatok, mit hoztok ebbe az életbe, és merre tartotok – más és más. De hasonló mindannyiótok számára, hogy nem tudjátok felmérni, hogy mi közeledik abból, ami volt.

Kik vagytok? Mitől féltek? Épp most rajzoltátok le a múltat. Lesznek, akik azt mondják majd, hogy a Ki vagyok? az mindig a “Vagyok, akik vagyok” lesz. Nem, nem így lesz. Nem, nem így lesz. Ha úgy definiáljátok magatokat, hogy “Ez vagyok”, és el kezdtek arra hallgatni, hogy kik vagytok, úgy, mint “ebben vagyok jó”, “ettől félek”, “ezekre vagyok allergiás”, “ilyen az anyagcserém”. Ezek már nem ti vagytok. Egyszerűen nem ezek vagytok. Tegyétek bele a dobozba, és meg lehet tőlük szabadulni.

Az új énetek egy üres papírlap. “Úgy döntöttem, hogy ezeket a jó részeimet megtartom, hiszen még mindig jó vagyok ebben...” Igen, jó vagy. “Még mindig tehetséges vagyok ebben” Ó, igen, az vagy. “Félek attól, hogy...” Nem, nem félsz! “Allergiás vagyok a ..” Nem, nem vagy az! “Az anyagcserém…” Neeem! Nem számít anyukádnak, vagy a nagypapádnak mi baja volt. Azok a betegségek, amik a DNS-etiken keresztül érkeztek, elmúlnak, ha akarjátok. Nem léteznek predesztinált betegségek a megújult (új) idős lelkek számára. Hallotok? Képesek vagytok irányítani a DNS-eteket, tudjátok irányítani a biológiátokat. Ez új! Nagyon új! De nem lesz hihető, míg a régit ki nem dobjátok. A régi nem kerülhet bele az egyenletbe (számításba). Lapoztok és megjelenik a fény, ti pedig továbbléptek, és el kezdtek írni egy teljesen új papírlapra, hogy kik vagytok, milyen tulajdonságaitok vannak, hogy milyen sokáig fogtok élni… ide egy megfelelő kort fogtok számolni, mely elismeri nagyságotokat, egészségeteket. Ilyen sokáig fogtok élni.

Mit mondott a régi hívószava? Gondoljatok bele! Megnéztétek a diagrammot? Megfigyeltétek mondjuk a szüleitek milyen kort éltek meg, vagy mi mindent kaptak el, milyen betegségeik voltak? Ezek mind a régi papírlapon vannak, gyűrjétek össze, és dobjátok ki!

Van aki meghall most. Írjatok új papírlapra! Azok vagytok, ami arra kerül, és erre írjatok, egész életetekben. Végre! Mindez kivitelezhető az egyensúllyal, amit képesek vagytok megteremteni, Kedveseim, és nem abból, amiket tanultatok ebben a teremben, vagy belülről. Érzitek magatokban Istent? Ismerjétek fel, hogy a Teremtő Forrás teremtményei vagytok, nem véletlenül, és nem csak a fizikai test biológiája vagytok! Ez a kulcs! Ez adja Nektek az erőt, hogy képesek legyetek kontrollálni saját életeteket, saját biológiátokat, saját érzelmeiteket, saját félelmeiteket, hogy el tudjátok dobni azokat a szokásaitokat, amiket már nem akartok, és elkezdjétek újraírni az életeteket.

Nem mondanám Nektek ezeket, ha nem lennének igazak, ha nem lennének itt a teremben olyanok, akik már megcsinálták. Ez korunk tanítása! Most kezdődik, és egyre jobb lesz. Akik most hallják először ezt a csatornázást, és nem tudják miről beszélek, mondhatják hogy “de hát nem ezt látom a hírekben, nem ezt látom a bolygón“. (nevet) A Sötétség és Fény harca folyik. Ezt látjátok a hírekben. Ezt látjátok a bolygón. És hadd mondjak valamit, amit már tudtok: a fényről nem szoktak szólni a hírek. Vegyétek úgy, ahogy akarjátok, lehet itt az ideje, hogy ne nézzétek a híreket, ideje megértenetek, hogy a híreken keresztül csak a sötét oldalra kerültök, pedig oly sok itt a fény! Szembe fog szállni a sötétséggel és le is fogja győzni.

A sötétség és fény háborúja elkezdődött, jeleztük előre, hogy így lesz. Elkezdődött, és el fog tartani egy ideig. Ezek a dolgok lassan történnek, ahogy egy gyerek is lassan fejlődik. Nem történik meg egy éjszaka leforgása alatt. Ha megnézitek az emberi természetet, biztos, hogy nem történik meg egy éjszaka alatt. Két lépést tesztek előre, aztán egyet hátra. Vannak dolgok, amiket tolerálnotok kell, ami okozhat stresszt, érzelmeket. De általánosságban véve, Kedveseim, Idős Lelkek, már túl vagytok rajta, tartsátok a szemeteket a fényen, és azon az üres lapon, amire el kezdtek írni! Ezek vagytok! Lesznek köztetek, akik még a nevüket is meg fogják változtatni. (nevet) És ez így van.

2 thoughts on “Korunk tanítása

 1. Névtelen

  Ez még a negyven fokban is bizakodó mosolyt csal az ember arcára!! Hálás köszönet érte! :heart:

  Reply
 2. Kristán Katalin

  Ezt jó volt olvasni !!!! Köszi Ági. :heart: :heart: :heart:
  Minden reggel azzal kezdem a napom, hogy leírom:
  * Mára a legjobbat rendelem magamnak és minden embernek
  * Kérem a 44%-os DNS-t a szív és a veleszületett energiáit
  * Isten teremtő fényoszlopában állok
  * Éber, tudatos, könyörületes vagyok
  * Juttatni szeretnék a Világegyetem bőségéből a körülöttem lévőknek
  * 100% -kal kapcsolódom az ERŐTÉRRE (jóindulatú energia ami harmóniát teremt)
  * Együtt rezgek az Isteni teremtéssel stb

  Mindig jön új gondolat. Ja! és bal kézzel kezdtem el írni TUDATOSAN

  Ez az én tiszta lapom. Köszi :heart: :heart: :heart:

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!