A járványok és a tudatosság

Pár napja üzenetet kaptam, hogy újabb dimenzió kapu nyílt meg, mely legerősebben január 31 és február 15 között ontja rezgéseit. Ez pedig azt hozza, hogy megint felerősödhetnek régi minták, hogy végre feltűnjenek, és lerázhassuk magunkról őket valami új választásával.

Ránk találhatnak emiatt indulatok, feszült pillanatok, hiszen ami régi, az többnyire több rétegű, erős, unalmas, irritáló. Előfordulhat, hogy nem találjuk a helyünket, nyűgösebbek, kritikusabbak, vagyunk, mint amikor felpróbáltunk már legalább 50 pár cipőt, és még mindig nem találtunk olyat, ami megfelelő árban, méretben, színben, minőségben, pedig olyan régen vágyunk már rá. Ha nem konkrétan velünk történik valami, belefuthatunk másokba, és bennük irritálhat valami, ami ugyanúgy nekünk szól, valahogy bele leszünk vonva.

Persze lehet lesz, akinek meg sem kottyan ez az időszak, éli életét mint hal a vízben. Akinek azonban előjön ez a “cipős téma”, és keresi a helyét valamiben, valamivel kapcsolatban, akár saját belső megéléseivel kapcsolatban, annak javaslom a közelgő holdjelenségekkel együtt érkező rezgések  tudatos “meglovaglását”, ami olyasmi, mint amikor lealább a szándékom megvan a befogadásra, ha tudatosan nem is sikerül mindent megtenni érte. Aki megteheti és jó érzéssel tölti el a gondolata, vonuljon kicsit vissza január 31-én, amikor egyszerre lesz telihold, és holdfogyatkozás. Amikor lecsendesítjük bensőnket, könnyebben tudunk befogadni megérzéseket, sugallatokat, megértést segítő gondolatokat, amik nem biztos, hogy rögtön hangoznak el – de előre helyet csinálunk nekik, a megfelelő helyzethez.

(január 31 – telihold, részleges holdfogyatkozás; február 15 – újhold, részleges napfogyatkozás)

Szaladjunk tovább, azt ezt következő üzenethez! Miért is jeleztem az elmúlt napokban a Facebook csoportunkban a dimenzió kapu nyílását? Mindjárt ez is kiderül. A következő beszélgetés-részlet ugyanis erre is ad magyarázatot.

Tegnap a lányokkal egy beszélgetés során szóbakerült a gyereknevelés, óvoda-iskolarendszer megélése, és eljutottunk valahogy az influenza járványig. Egyikőnkben felmerült a kérdés: mi minden lehet a háttere egy-egy járványnak?

Íme egy eszmefuttatás, ami kristálykoponyák társaságában érkezett:

Egyedül a félelem tud megbetegíteni. Akkoris a félelem betegít meg, ha annak csak tüneteit ismerjük fel, mint aggódás, szorongás, komplexus, ellenszenv stb. Akkor is félelemmel van kapcsolatban egy megbetegedés, ha más valaki betegszik meg azért, hogy a bennünk lévő félelem megmozduljon, és tanuljunk róla. Ez utóbbi (nem földi síkon meghozott) megállapodás kérdése.

Az elme egy igen érdekes részünk. Bár bennünket lineáris gondolkodásra késztet jelenlegi működése, nagyon is képes a multidimenzionális működésre. Pont emiatt létezik a tudatalatti elnevezés, oda szorít, oda pakol mindent, ami nem a lineáris működést szolgálja, így az előző életek mátrixát, jövőbeli lehetőségek mátrixát stb. Ezeket mind átlátja, de egy aktuális életre kiválasztott programot futtat, amibe nem enged be olyan elemeket, amik ennek futtatását veszélyeztetik. Ez a dolga.
Az elme olyan, mint egy rádió. Amilyen frekvenciára hangolják, olyan adót sugároz. A Földön élő Emberek jelenlegi elmeműködését a jelenlegi energiatartomány adja, amiben élünk (Schumann rezonancia, Mágneses mező rezgése, rengeteg technikai berendezés sugárzása stb.)

A tudatosulási folyamat tulajdonképpen nem más, mint magasabb rezgéseken való működésforma próbálgatása, elsajátítása. A Föld lakosságának szabad akarata van, ezért senki sem segíthet erőszakkal, viszont az Univerzum törvényei értelmében megnyílhatnak dimenzió kapuk, amiken keresztül rezgések áramolnak be a Földi életet biztosító rezgéstartományába is, és ez egy globális rezgésváltozást idéz elő.

Az elme érzékeli, hogy az általa befogható, működésére hatással lévő rezgéstartomány veszélyben van, változik, más működést segíthet elő egy magasabb rezgéstartományban, és azonnal tüntet ellene: félelmet generál, testi tüneteket produkál, és sorra betegszenek meg emberek. A megbetegedés többnyire visszafogja a tudatosság folyamatát, mert a sok aggódással, kellemetlen érzettel, élethelyzettel járhat. A sorozatos megbetegedést az Emberek járványnak minősítik, ettől aki nem betegszik meg, az is megijed, és a félelem terjedésével a járvány még hatékonyabban terjed. (Nem tudatos félelemről beszélek, hanem az elme tudatalatti reakciójáról).

Az elme testi tünetekkel jelezheti, ha valamit nem akar. Ha ez globálisan történik, akkor ez több embernél is jelezhet. Ha az Emberek eleve tele vannak félelmekkel, szorongással, akkor egy ilyen rezgésemelkedés még több betegséget, lelki problémát tud kiváltani a bennünk korábban összegyűjtött félelmek felerősítése miatt is. 

Visszatérve tehát az eredeti kérdésre: Miért jeleztem a dimenzió kaput?

Mert ilyenkor rezgésszint emelkedés várható, amire az elme reagálni fog mindenféle tünetcsoporttal: legyen az érzékenyebb, ingerültebb, feszültebb állapot, vagy fizikai betegség, és ennek semmi köze ahhoz, hogy ki milyen tudatosan él, mert a legtudatosabban élő embernek is van még rejtett tartalom a tudatalattijában, ami megmozdul, ezért bárkire hatással lelet. Ha viszont ennek tudatában vagyunk, az elme tüntetésének jelzését, meglévő félelmeink felerősödését ugyan nem tudjuk megakadályozni, de fel tudjuk ismerni, és tudjuk a megélést változtatni tudatos hozzáállással.

A tudatos lét nem arról szól, hogy el akarunk kerülni kellemetlen állapotokat, betegségeket stb., hanem arról, hogy amivel dolgunk van – lehet az épp betegség is – annak megélésén tudjunk változtatni, ugyanis  ez az, ami visszahat arra, mi mindent szükséges megélnünk még, mivel van még dolgunk.

Összefoglalásként: A bennünk egyébként is összegyűlt félelmeket felerősíthetik a holdmozgások, napfogyatkozások, egyéb égi jelenségek, de ugyanezek a jelenségek, ha tudatosan viszonyulunk hozzájuk, segíthetnek is a félelmek oldódásában is. Olyan ez, mint a tenger hulláma: vesztünket is okozhatja, és szörfözhetünk is rajta, ha megtanuljuk, hogyan lehet “meglovagolni” a hullámokat. Január 31 és február 15 közötti időszak remek lehetőség a szörfözésre, az égi jelenségekkel párhuzamosan futó hullámok meglovaglására! A tudatos hozzáállás csökkenti az esélyét, hogy “járványok” áldozatául essünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!