Holdfogyatkozás és telihold

Intenzív energetikai mozgások várhatóak ma, és holnap a holdfogyatkozással, és az Oroszlán teliholddal. Egy új szakasz kezdődik ezzel, mint amikor szeretnénk valaminek nekifutni, hogy végig is érjünk. A Spirál Fórum tagjaival minkét nap közösen fogunk távban meditálni (mindenki otthonról) este 21:00 órakor, vagy aki akkor nem ér rá, akkor, amikor tud rá időt szakítani.

Bárki csatlakozhat hozzánk, saját módszerével, vagy a mi speciális meditációnkkal is, ha elfogadja azt. Ha valaki szeretné a mi gyakorlatunkat elvégezni, ahhoz a következő két napra elérhetővé teszek egy hanganyagot.

Spirál meditáció

gyakorlat leírása

A Spirál rendszerében a meditációkban a 8.csakrára fókuszálunk, ami a fejünk felett 10 centivel található. Ha elhangzik, hogy koncentrálj a 8-as csakrádra, jusson eszedbe, hogy erre a pontra kell figyelned!

A meditáció kezdetekor elhangzik, hogy “Lépj be a Spirálba, azon belül a Kapszulába“. Ennél a résznél egyszerűen képzelj el gyönyörű fénygömböt a fejed felett 10 cm-el, amiben csodás kristályok vannak. Elmédben aktiválódik a kristályszerkezet tudatosság, mely segít testünket emlékeztetni, hogy mi magunk is szén alapú kristályszerkezettel rendelkezünk, és képesek vagyunk a fény befogadására, és szórására.

Spirál meditáció

hanganyag

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!