Fény mindig van

Mai üzenet: A kellemes közérzet titka a rugalmasság, a változóképesség. A nehéz időszakokban is rengeteg segítség érkezik, de aki merev, aki nem tud hirtelen váltani, az nem veszi észre, mert leköti a borús időszakok elemzése, panasza, és borús megélése, ezzel folyamatossá teszi a borús időket, ami egyre ijesztőbb lesz. Olyan ez, mint mikor a kút mélyén vagytok a sötétben, és lefelé hajtott fejjel szomorkodtok, hogy nincs kiút. A kiút azonban csakis Felülről érkezhet, és a Földi Életben a Fent Bennetek van! Csak változtatni kell a nézőpontjaitokon, szokásaitokon, hozzáállásotokon – irányaitokon.

Nem tud segíteni, ha csak várjátok a túláradó fényt. Meg kell tanulnotok az apró „fényvillanásokra” is felfigyelni, hogy az új energiák segíteni tudjanak.

Ehhez tudatos hozzáállás kell, hogy megengedd magadnak a más nézőpontot. Bármilyen hatalmas sötétség egyeduralma megbomlik egy apró fénytől is. Engedjétek meg magatoknak! Nem kell, hogy bevilágítsa az egész élettereteket, elég, hogy sejtetni tudja, merre is vagytok. Csak arra kell mindig fordulni, amerről felvillanhat egy apró fény, és kivezet a „kútból” Benneteket.
Célorientáltak vagytok, de ne csak a teljes megoldásokat értékeljetek sikerként! Az új működés a jelen pillanatáról szól: felismered-e egyáltalán hol vagy, mi van veled? Képes vagy-e egy újfajta útmutatást követni? Tudsz-e régi dolgokon, megéléseken változtatni magadban?

Az apró fény a belső megélés megváltoztatásának lehetősége, ami akkor válik nagyobb, tartósabb fénnyé, ha meg is teszed: ha átdolgozod magadban mindazt, amitől a ború befészkelhette magát bensődbe, ha fordítani tudsz magadban a szenvedésen, félelmeken, fájdalmakon, kesergésen.

Kívülről csak szikrák érkezhetnek, de ezek olyan szikrák, amikből fényözönt varázsolhattok magatokban, ha megértitek a HOGYAN-t és irányba fordultok.

Üzenet:

2 thoughts on “Fény mindig van

  1. Gdoremi

    Miután elolvastam Weöres Sándor gyönyörű versét, én is Grillus Dániellel énekeltem magamban azonnal! Sok szép Pál apostol megzenésített levelet is, és verset is általuk ismertem meg először, nagy missziót teljesítenek a zenéjükkel! A mai napi keresztútban is igyekszem mélyebben átélni a szenvedését, irántunk való szeretetét, a megváltásunk csodáját, ami még mindig megfoghatatlan és felfoghatatlan számomra, mekkora erő van benne, mekkora a szeretete irántunk! Add hogy a mai napomat a Te szereteteddel élhessem, (élhessük) add hogy létra lehessek mások számára is.

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!