11-9-11

Most van évfordulója annak, hogy tavaly szeptemberben végigmentem a Caminon, és annó pontosan ma állt össze a kiscsapat, akikkel együtt gyalogoltunk napokig, s bár egy éve nem találkoztunk, most újra összejött a „dream team”, ahogy magunkat hívtuk, Izraelből, Olaszországból és Magyarországról, így kevesebbet tudok internetezni és írni, de ki nem hagynám a mai nap számait: 11-9-11, ez a dátum ugyanis igen érdekes!

A számait összeadva 13-at kapunk

A XIII-as szám a Tarot lapokban a Halál lapja, ami a transzformáció, átalakulás, egyben megújulás, újjászületés, így jelenthet ez a nap egy folyamatot, miszerint ahogy Újholdból kövéredik a hold, úgy bontakozik ki, úgy születik meg valami új, úgy változik, alakul át, hal el valami régi. Lehet ez a folyamat friss, vagy akár igen régi eredetű is, hiszen az a számkombináció kivételesen sok réteget képes lehetőségként megmozgatni.

Ebben a dátumban igen sok számkombináció szerepel, hozzáadva mind a rezgését:

  • 119/911 Dorren Virtue szerint idézem: „A 119 vagy 911 egy új kaput nyit. Engedd, hogy minden, ami elavult szertehulljon, és helyébe új lépjen.” A 911-et sokan az Iker Torony összeomlásával kapcsolják össze. Egyben vonatkozásba hozzák Bábel Tornyával is.
  • 1192: készen állsz arra, hogy felvállald a küldetésed, bízz a vezettetésben!
  • 2911: ne hagyd magad eltávolítani az élettervedtől, taníts másokat saját élő pozitív példádon keresztül!

Úgy érzem azokban, akik készen állnak rá, igen mély rétegeket mozgathat meg ez az időszak. Mivel az egész év 11-es, szeptember pedig végig 9-es rezgésű, sokak életben jöhet el az a fordulat, amikor rájönnek, merre is szeretnének tartani, legyen az magánélet, munka, küldetés. Ezek a folyamatok olyan belső irányok, amiket nem igen lehet felfedezni csoportokban, közös munkára koncentrálva, de pillanatnyi találkozások, gondolatok, élmények megosztása egymással rengeteg motivációt adhat. Ehhez a folyamathoz kívánok a kristálykoponyámmal minél több belső meglátást mindenkinek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!