Ezúton szeretnénk értesíteni azokat, akik szeretik a kristálykoponyák világát, vagy pozitív hozzáállással érdeklődnek az iránt, mások mit szeretnek bennük, hogy egy újabb szerény méretű kristálykoponya találkozót szervezünk 2019. március 3-ára, Budapesten.

Idén februárban sikerült beszélgetnünk az internet segítségével Joshua Shapiro-val, aki számos könyv szerzője, és 35 éve kutatja a kristálykoponyákat, és paranormális jelenségeket. A beszélgetésről felvétel készült, és magyar fordítással meghallgatjuk 3.-án, így megtudhatjuk – többek között – Joshua tapasztalatai alapján

  • érdemes-e mai faragású kristálykoponyát vásárolnunk, vagy csak az ősi koponyáknak van magas szintű rezgése
  • hogyan érhetjük el, hogy a kristálykoponyánk egyre aktívabb legyen
  • mi minden segítheti a kapcsolódásunkat kristálykoponyák rezgésével
  • létezik-e Magyarországon is elrejtve ősi kristálykoponya
  • milyen rezgések várhatóak 2019-es évre

A találkozóra megint hozunk kristálykoponyákat (nem eladás céljából), és ha eljössz, hozz te is akár kristályokat, akár kristálykoponyákat, hogy energetikai rendszerükön keresztül tudjanak kapcsolódni, töltődni, információs tárhelyük aktivizálódjon és meginduljon egyfajta információ átadás, amihez a légkört meditációval, fény jelenségekkel, hangokkal, beszélgetéssel biztosítjuk.

Vetítünk megint kristálykoponyák türközésével készített kis videókat, melyek energiája segít erősíteni energetikai rendszerünket, intuíciónkat, energetikai változásaink pedig segíthetnek beindítani változásokat, amikre vágyunk, de valamiért újra és újra megtorpanunk az úton, ahol elérhetnénk.

A férőhelyek száma a terem nagysága miatt korlátozott, ezért kérjük, akit érdekel a találkozó, előre jelezze részvételi szándékát. Ez megtehető a Facebook csoportunkban, vagy emailben, ahol bővebb információ kapható helyszínről, és további részletekről.

Köszönet az együttműködésért a szervezők nevében!

error: Content is protected !!