Visszhang kapu

Időnként jelzem, hogy energetikai hullámok indulnak útra, hogy akik érzékenyebbek, könnyebben megérthessék, mi zajlik bennük, körülöttük, és tegnap éjjel üzenetet kaptam kvantummező készítés közben:

Megint nyílik egy dimenziókapu. „Visszhang kapu”. Ez a szó érkezett vele. Ez a kapu felerősít, és visszatükröz energiákat, mint amikor kiáltunk egyet, és a hang ismétlődik újra és újra, ugyanígy folyhatnak vissza hozzánk érzelmek, stressz, gondolatok újra és újra, erősítve a felismerések lehetőségét, hogy megláthasd: EZ mozdul meg benned. Tegyél arról, hogy ne legyen jelen Benned, ha zavar.

Ez hozhat nehezebb napokat, külső-belső konfliktusokat, hiszen ezek olyan rezgések, amiket nehezen kezelünk magunkban, egymásban, és a visszhangtól (a rezgések tartósabb gyűrűződésétől) még bosszantóbbak, feszítőbbek, nehezebben elviselhetőek, de ugyanígy visszhangozhat a kapu pozitív érzések is, teremtő gondolatok is – csak fel kell tudni ismerni: mi is mozdul bennem ténylegesen? Kioltsam a gyűrűződését, vagy erősítsem, hadd teremtsen tovább

Ebben az időszakban érdemes tudatosan figyelni mi mozdul meg bennünk, és tenni róla, ne zaklathasson minket a visszhangja, ha az valami negatív érzés, negatív gondolat, negatív megélés.

Iratkozz fel a Spirál Fórum youtube csatornára, hogy értesülj, ha újabb videó kerül fel!


Klikk a képre

Klikk a képre


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!