Új korszak, új énkép, új Ember

Sokat írok átrendeződésekről. Ez a gondolatsor is erről szól, hogy tudatosabban odafigyelhessünk arra mi mindent szeretnénk, és annak mi a módja.

Egyre több emberrel találkozok, aki azt hangoztatja magáról, hogy ő látó, gyógyító, tanító stb. és néz rám, és várja, hogy elismerő tekintettel reagáljak, de bennem egyetlen kérdés merül fel, ami láthatóan sértő, és megbántani senkit nem akarok, így hallgatok :) De most megkérdezem:

Emberek, van lábam, és tudok járni! Közlöm magamról, hogy járó-kelő vagyok?

Teljesen természetes, hogy tudok járni. Csak akkor tűnik fel, ha olyan emberbe botlok, aki tolókocsiban ül, aki nem tud mozdulni. Közöljem vele, hogy nézd, én meg tudok járni? Legfeljebb megkérdezem, hozhatok-e neki valamit, amiért nem tud elmenni saját maga, én viszont elérem.

Mai üzenet:
Csináld, amit tudsz, örülj magadban hálával, hogy tudsz ilyesmit, de ne azonosulsz ezzel egó szinten, kérkedés szinten, mintha saját eredményed lenne mások eredménytelenségével szemben, mert ez csupán az Univerzum ajándéka, hogy közelebb kerülhess valamihez, amit könnyen elveszítesz, ha nem tudod megfelelően értékelni önmagadban.

Egyre több emberben fog feléledni a meglátás képessége a Felemelkedés folyamatában. Egyre több járó-kelő lesz, és már nem az lesz menő, hogy valaki tud járni, hanem az, ha valaki alázatos, ha valaki ÚJ Ember minőségeket terjeszt saját életével, saját reakcióival, saját megnyilvánulásaival.

Mivel kishalálok során születnek új emberek, a kishalálok járhatnak eddigi képességek elvesztésével, gyengülésével, ha valaki nem alázatos, ha valaki nem érti meg, miről szól új energiák által működő képességek felerősödése, megszületése, újjászületése.

Ahogy az eddigi rendszerben is megvolt mindenkinek a helye, a mostaniban is meglesz az alapján, ahogy ebben a folyamatban hogyan álljuk meg a helyünket. Ne egymás helyét irigyeljük, arra figyeljünk, mi mit teszünk azért, hogy a saját helyünket megtaláljuk, mert minden pillanatunkat figyelik AZOK, akik az új szerepekre keresnek Embereket

11:11:11Iratkozz fel a Spirál Fórum youtube csatornára, hogy értesülj, ha újabb videó kerül fel!

Klikk a képre

Klikk a képre


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!