Magyar terhek, magyar remények (Kryon)

Október elején raktam fel egy kis videót arról, hogyan látom Magyarország jövőjét (link) hozzám érkező üzeneteket összerakosgatva. A puzzle darabkák azonban még koránt sem teljesek. Kell hozzá még jó sok darab, és kellünk hozzá mi magunk is.Ma belefutottam egy pár héttel ezelőtti Kryon csatornázásba, amikor Lee Carroll és csapata Prágában járt. Íme egy részlet belőle a fordításomban:

Kryon üzenet részlet, 2018. szept. 29. Prága

„A próféciák szerint, ha az Emberiségnek sikerül túlélnie Önmagát 2012-ig, új energia kezd érkezni a Földre, olyan energia, mely megváltoztatja az emberiség fejlődését.  Olyan nagymértékű változásokat fog hozni ez az energia, hogy rá sem fogtok ismerni Önmagatokra. Olyan nagymértékű változások fognak jönni, hogy nem lesz többé háború. Olyan nagymértékű változások lesznek, hogy nem ugyanazon a szinten fogtok létezni, ahol a sötétség létezik. Ez egy ősi prófécia Kedveseim, és nem Kryon üzenet. Ez a Ti őseitek üzenete.

Hadd hívjam fel a figyelmet valamire! Most 2018 van. Túléltétek 2012-t, és ha nem vettétek volna észre, a dolgok kezdenek megváltozni. Ez a változás. Az őseitek még naptárt is készítettek ahhoz, amiről beszéltek. Az egyik legismertebb ilyen naptár a maják naptára. De vannak más ilyen naptárak is, így van tibeti naptár is. Ősi tibeti szentírások ugyanerről szólnak. Olyan üzenetek ezek, mely emberektől származnak, akik rendelkeztek meglátásokkal, intuícióval, és átadták nektek a próféciákat: ha túlélitek 2012-t, a dolgok el fognak kezdeni megváltozni.

Van viszont, amiről nem beszélünk gyakran, hogy kik hozhatják a legnagyobb változásokat: az idős lelkek. Hogyan definiálhatunk egy idős lelket? Idős lélek az, aki már több ezer életet leélt ezen a bolygón – az is lehet, a kezdetektől itt van, és élt már Lemuriában is, ahol a tanítás alapjait átadták. (…)

Meg szokták tőlem  kérdezni: „Kryon, honnan tudom, idős lélek vagyok-e?” Ezt nem kérdezik, ezt gyakorlatba teszik.

A bölcsesség, amit a múltból magatokkal hordoztok, arról is tartogat magában információt, milyen kultúrák között milyen különbségek vannak, és most hadd beszéljek valami olyasmiről, amiről már rég nem szóltam. Vannak kultúrák, melyek többet szenvednek, mint más kultúrák. Úgy tűnik,  hogy a  történelem nem kímélte őket, és oly sok szenvedésen mentek keresztül. Azonban az idős lélek, mely ezen keresztül megy bölcs, mert így tanulja meg, mi is valójában a fény, hiszen látja, milyen a sötétség, így tud különbséget tenni. Az idős lélek tapasztalt, és felismeri az Igazságot. Látjátok, az Igazságról fellebben a függöny.

Nem régen egy csoporttal üldögéltem együtt, ők magyaroknak nevezik magukat, és beszéltem nekik a területről, ahol élnek, ami nem a mostani Magyarország, hanem az a terület, ami még az elnevezések előtt volt, mielőtt még átrajzolták a határokat, amikor a családok még családok lehettek egy ugyanazon területről, és ti (csehek) osztoztok velük ebben. Akik erről a területről vannak, újra és újra erre a  területre inkarnálódnak. Ez gyakori jelenség a Föld bizonyos részein. Ez egyfajta felkészülés a mostani időkre, hogy összeérjen rengeteg bölcsesség, ami sok-sok tapasztalatból merít.

Hadd adjak át egy információt. Azok fognak elsőként felébredni, akik a legtöbb mindenen mentek keresztül ezen a bolygón, mert ők képesek arra, hogy meglássák a fényt, ők képesek megérteni, miről beszélek, ők kezdik el megérezni, ahogy az energiák könnyebbé válnak. Ti tudjátok, milyen érzés a béke. Ti tudjátok, mik a helytelen dolgok. Ti tudjátok, milyen érzés szenvedni, és nincsenek bölcsebb lelkek itt a Földön, mint akik ezt tudják, és ezek a lelkek innen valók, erről a területről: ti (csehek), a magyarok, és a környező országok lakói, akik oly sok mindenen mentek keresztül.

Benne van mindez az Akashátokban Kedveseim.  Itt van Veletek, és a próféciák hozzátok szólnak. A Földön ébredés folyamata indult be, és Ti érzitek. Azt hiszitek, a történelem meg fogja ismételni önmagát, mivel mindig így történt.  Most viszont nem így lesz… (…) Nem áldozatnak születtetek ide. Nem szenvedni születtetek ide. Lesznek köztetek, akik pont most fognak ennek tudatára ébredni. (…)

Rengeteg lélek van, aki sokat invesztált a régi energiákba, és meg akarják tartani azt, ami régi. Eközben meg is mutatják magukat, igaz? Mert ha egy kultúra kezd felébredni – fényt, integritást, békét irányba helyezve – akkor azok, akik visszafelé akarnak húzni Benneteket, gyorsan előkerülnek, és megmutatkoznak, láthatóan. Ahogy azok is kezdenek megmutatkozni, akik viszont változásokat hoznak.

Minden változik: az üzlet, a politika, a szervezetek, új dolgok ütik fel a fejüket. Új bölcsesség érkezik. Kik ebben a legjobbak, ha nem azok, akik olyan sok mindenen mentek már keresztül? Innen fog elindulni… Magyarok, halljátok? Ugyanez vonatkozik rátok is…”

Sok felől kezdi el felütni a fejét az új energia. Egyik vonala a kristálykoponyák gyakorlati síkú értelmezése, a kvantummező értelmezése, ami létrehozható a segítségükkel. Nekem ez segített sokat abban, hogy máshogy kezdjek el gondolkodni, látni, megélni dolgokat, én ebből tudok továbbadni. (ugrás online órákhoz)


Iratkozz fel a Spirál Fórum youtube csatornára, hogy értesülj, ha újabb videó kerül fel!

Klikk a képre

Klikk a képre


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!