Kryon üzenete a magyaroknak 2018/3

Elérkeztünk a szombati nap harmadik üzenetéhez, s bár hallottam élőben, nekiveselkedek ennek a lefordításának is, hiszen egészen más, amikor valakinek ideje van arra, hogy megformáljon magában rezgéseket, érzéseket, szavakat és leírja. Míg a kimondott szó elszáll, az írott szó megmarad…

szombat 3. üzenet

Üdvözletem Kedveseim, Kryon vagyok, a Mágneses Szolgálattól. Szeretném összefoglalni mindazt, ami eddig elhangzott, majd további magyarázatokkal kiegészíteném. A Földön megváltozott az energia. Ez nem egy új, ezoterikus információ, hanem régi. Az, hogy a 2012-es évet túlléptétek, váratlan dolog volt, hiszen sok civilizáció élt már itt, amelyik elpusztította önmagát. Ti is közel álltatok hozzá, amit tudtok is. Kedveseim, ez jelent valamit mindenkinek itt a Földön, de csak nagyon kevesek értik. Akik itt utaznak a hajón, az idős Lelkek közül vannak, akik eljöttek hogy ezoterikus tudást vegyenek magukhoz, és ezzel megértik, miről beszélek: a magyar kultúra lényege nem a szenvedés, hanem a szépség. Ez a szépség pedig lehetőséget fog kapni nem csak arra, hogy ragyogjon, hanem arra is, hogy terjedjen másokhoz.

Dobogókő, Lee Carroll és csapatának egy része

A spirituális dolgok nem lineáris dolgok. A ley-vonal spirituális vonal, amit emberek hoznak létre. Vonalnak hívjátok, de valójában kapcsolódást fed. Egy-egy vonal nem feltétlenül megy túl az ország határain, de vannak olyan vonalak, amelyek bejárják a bolygót. Az egyik ley-vonal pont ez alatt a folyó alatt vonul végig. Ezért nem kérdezhetitek azt magatoktól: “És most mit csináljak?” – mert ez egy lineáris kérdés. Helyette azt kérdezd, “Hogyan tudnék a lehető legjobban résztvenni ebben a folyamatban?” Úgy, hogy csinálod tovább, amit már régóta csinálsz. Minden alkalommal, mikor együttérzést gyakoroltok, a fővárosotokat körbevevő ley-vonalak továbbítják azt másokhoz is. Azok, akik megkapják, nem lesznek tudatában, hogy mit kapnak. Vannak azonban olyan dolgok, amik úgy tűnik szinte ragályosak: a nevetés, az öröm, még a szerelem is. Az emberek szeretnek ilyen érzelmekkel találkozni, míg a drámáktól, haragtól, félelemtől elmenekülnek. Amikor egy másik emberre rámosolyogtok, az abban megnyilvánuló kedvesség, a családhoz tartozás érzése magában a kultúrában egyformán továbbadható a Föld családján belül. Ezeket mind már most is terjesztitek. Ezen nincs mit dolgozni, kivéve azt, amire felhívtam a figyelmeteket: ne gondoljátok, hogy az eddigi történelem diktálhatja a jövőt.

Egy modern világban élünk. Ezek ezoterikus gondolatok egy közvetítő szájából, de talán van mindebennen valami gyakorlati, megérthető, logikus is. Ha eljött az ideje, hogy ezen a bolygón több fény legyen, és ezt a fényt megkapjátok hozzá, az logikus folyamat. És meglehet, hogy a világ többi része készen áll arra, amitek Nektek van. Figyeljetek! Nem minden kultúrának része az, ami Nektek megvan. És ez nem az ő hibájuk. Volt, akiknek megvolt, de kinevelték belőlük, az átörökölhetőségét megfosztották tőlük. Vannak olyan kultúrák, ahol azt tanítják, hogy nem szabad nevetni, nem szabad mosolyogni, és ezt örökítik tovább. Vannak kultúrák, melyek még mindig félelemben vannak. Ezért mondom azt Nektek, hogy Nektek egy szeretetteljes, kedves kultúrátok van. Gyorsan kedvesek tudtok lenni egymással. Gyorsan családiasak tudtok lenni egymással. Szinte ösztönösen működik ez nálatok, és ez értékes dolog! Mindezt terjeszthetitek az egész világban azáltal, hogy egyszerűen ilyenek vagytok. 

Ez annyira hihetetlennek tűnik ebben a világban? Miért? Amikor az internet milliókat tud elérni pillanatok alatt, olyan nehéz elképzelnetek, hogy spirituálisan ugyanerre, sőt többre is képesek vagytok? A ley-vonalak a spirituális internet vonalak ezen a bolygón. Így pusztán azzal, amit tesztek, üzeneteket adtok át sokaknak. 

Ahogy a dolgok változnak ezen a bolygón, lesznek köztetek, akik egyre több fényt fognak érzékelni, de hadd mondjam el a következőt. A sötétség, amit el tudtok űzni a fényetekkel, nem fog könnyen távozni. Szembe fog szállni veletek, mert ti álltok győzelemre. Igyekszik megfélemlíteni Benneteket, igyekszik kételyekkel és aggodalmakkal elárasztani Benneteket. De a kultúrátokban gyökerező kedvesség, szeretet, megértés és öröm el tudja kergetni ezt a félelmet. Egyikőtök se féljen a jövőtől! Keressétek a bolygón a jó dolgokat, figyeljétek a furcsa, különös dolgokat, ezek fogják mutatni Nektek, hogy nem a régi történelmi vonalon vagytok már.

Menjetek haza erről a helyről úgy, hogy megváltoztatok. És ez így van…

3 thoughts on “Kryon üzenete a magyaroknak 2018/3

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!