Kryon üzenete a magyaroknak 2018/2

Folytassuk a 2018.április végén elhangzott Kryon üzenetek Dobogókőn elhangzott üzenetének befogadását. Egészen más érzés volt a hol működő, hol nem működő fejhallgatókon keresztül ott gyorsan meghallgatni, és más olvasás közben belemélyedni. Íme a fordításom:

szombat 2. üzenet

“Üdvözletem Kedveseim, Kryon vagyok, a Mágneses Szolgálattól. Érzitek a szívet? Nem csak a természet rezgéseit, hiszen a közelünkben itt van a dobogó kő. Ennek érzéséhez nincs valamiféle központi pont, az egész környéken érezhető érzés ez. Itt találkoznak a ley-vonalak. Folytassuk a beszélgetésünket a ley-vonalakról, mi lett velük 2012 után.

Lehetséges, hogy az elképzeléseinket a portálokról és ley-vonalakról meg kell változtassuk? Ha a ley-vonalak az emberiség részei, akkor nem az logikus, hogy az emberiség használja azokat? Mostanáig azonban az emberiség csak megfigyelte őket. Észrevették az emberek, hogy a vonalak összetalálkoztak, és ezt megünnepelték, de mi lenne, ha használnák is őket tudatosan? Váltsunk témát! Később visszatérünk ide.

Történelem. Mondtam Nektek, hogy okkal beszéltem a történelemről. A fizika azt mutatja, hogy az idő kicsit máshogy működik, mint ahogy gondoljátok. A kvantum értelmezésen belül felfedezték, hogy az idő körkörös, és nem lineáris, ahogy ti gondoljátok. És valóban, az idő körkörösen halad, és néha ismétlődések történnek. Erről vannak már tudományos értekezések. Ezért fordulhat elő, hogy ugyanolyan dolgok megismétlődhetnek. Erre történészek is felfigyeltek, és azt mondják, emiatt ismétlődnek a háborúk.

Egy intelligensebb emberi faj már egy háborúból tanulna, és nem robbantana ki újabbakat. De az időértelmezés nyomás alatt tartja az emberi tudatosságot, így a háborúk megismétlik önmagukat újra és újra. Úgy tűnik, hogy a bolygó legintelligensebb faja valahogy nem érti a dolgokat. Ez a háttérben meghúzódó tudományos értelmezésnek is köszönhető: ha az idő körkörös, akkor ugyanazon az energiapályán haladunk körbe újra és, újra.

2012 azonban mérföldkő volt, amit megjósoltak a Föld számára már a régi, ősi népek, akik a tudatosságot a csillagokkal mérték, melynek egy rétege 5125 év. Ezzel most pont a maja naptár időtartamát adtam meg. Ezt más ősi népek is felismerték, és eszerint ha 2012-t túléli az emberiség, meg fognak változni a dolgok – és nem csak kis mértékben, hanem nagyon! Olyan dolgok fognak történni, amire senki sem számít. Olyan dolgok fognak történni, amik pozitívak, de mikor megtörténnek, azt hiszitek róluk, hogy negatívak. Nem lehet külön mérni a fényt, és sötétséget, olyan lesz, mintha minden felkavarodott volna. Sokakon lesz úrrá a félelem, mert nem találnak olyasmiket, amikhez korábban hozzászoktak. Sokan attól fognak félni, hogy megtörténik, amire gondolnak. Hadd beszéljek arról, mi is történik valójában!

Egyszerűen egy magasabb idősíkra léptetek. Erről szólt a jóslat. Eszerint pedig a történelem 2012 után nem ismétli meg önmagát, az emberiség új tudatosság szintet fog megélni. Ezt pedig nagyon lassan, de meg fogjátok látni! Kedveseim, ebből egy részre szeretném, ha emlékeznétek: Magyarország történelme máshová került. Azt a történelmet már nem Ti élitek meg, eképp nem kell megismétlődnie számotokra. Az idő régi csapásai (nyomvonalai) nem térnek vissza. Egy új idősík van jelen. Váltsunk témát! Térjünk vissza a ley-vonalakhoz!

Milyen hosszú egy ley-vonal? Jó kérdés! Lehetséges, hogy egy ley-vonal átfut a Föld északi földtekéről a délire? Akarjátok tudni a maják jóslata miről szól? Ugyanaz, mint a lakota indiánok, a navaho indiánok, és sok más déli nép jóslata: el fog jönni az idő, amikor a Föld mindkét földtekének kedvessége és szeretete össze fog érni, és nem lesz többé háború a bolygón. Ez van folyamatban! Igaz, lassú a folyamat Ne nézzétek a híradókat, mert mindenből a legrosszabbat tudósítják, és még csak véletlenül sem ismerhetitek fel az elkezdődött dolgokat, amik oly pozitívak, oly csodálatosak. A tudósítások a lineáris időértelmezésre épülnek. Ha valami jó dolog történik, rögtön rávágják, “Jah, igen, de úgysem tart sokáig”. Ez előítélet.

Milyen hosszú tehát egy ley-vonal? Azok a ley-vonalak, amelyek itt, ennél a portálnál találkoznak, amik mint mondtuk emberi energiák vonalai, körbefutják az egész világot. A ley-vonalak találkozási pontjainak egy része pont itt van Magyarországon. Itt vár Rátok felkészülve. Most átnevezem számotokra a ley-vonalakat, magyarok: ebben az új energiában, ahol nem fog megismétlődni a korábbi történelem, új történelmet fogtok írni. A ley-vonalak mostantól továbbító vonalak, amin keresztül ennek a kultúrának a kedvessége, szeretete szétáramolhat. Együttérzést, kedvességet, szeretetet tudtok átadni az egész bolygónak a ley-vonalakon keresztül.

Figyeljétek meg ennek a logikáját, mielőtt befejezzük ezt az üzenetet! Ahol létezik együttérzés, bölcsesség, tudás, tapasztalat, a leggyorsabb mód ennek megosztására az egész bolygóval a ley-vonalakon történő áramoltatásuk. Figyeljetek rám! Ez nem egy lineáris folyamat! Ne úgy álljatok fel erről a csatornázásról, hogy akkor ezt most hogy csináljam? Hogyan használjam a ley-vonalakat, mikor használjam őket, és hol? Most is épp használjátok! Az együttérzéssel, ami kialakult aközben, amin Magyarország keresztülment. Nem a szenvedést osztjátok meg a világgal, hanem azt az együttérzést, ami a szenvedés hatására megszületett, ami mostanra öröm, megértés. Megtudtátok mit akartok, és nem arra koncentráltok, mit  nem akartok. Ki más tudhatná jobban, mint Ti, hogy ez milyen jó, hogy mostantól megoszthassátok azokkal, akik még nem tapasztalhatták meg. A ti kultúrátok ugyanis egy érett/tapasztalt, gyönyörű kultúra, aki már megtapasztalta, mi a helyes.

Ez a hely, ahol ültök, az a hely, ahonnan mindez szétáramolhat, lassan. Kedveseim, nem vagytok egyedül. Vannak más ley-vonalak is, vannak más csakrák is, de Ti ezen ültök, és most már tudjátok, miért lettek létrehozva a ley-vonalak. Mert tudták, hogy el fog jönni az idő, amikor az Ember rajtuk keresztül továbbíthatja kultúrájának bölcsességét azoknak, akik még nem rendelkeznek vele, a ley-vonalak találkozásain keresztül, ami itt is van. Nem kell, hogy idejárjatok Kedveseim. Ez  benne van a kultúrátokban, ami átitatta az egész föld területet. Ne figyeljetek oda a mai ország határokra! Én a múltbeli, jelenbeli és jövőbeli Magyarország területéről beszélek. Elindult egy új időpálya, csak ez alakalommal a körpályán több a Fény, több, mint valaha.

Zárószóként, lesznek, akik nem fogják elhinni, amiket mondtam. Adjatok magatoknak időt. A gyermekeitek hadd nézzenek majd vissza a mostanra, ezt a korszakot úgy fogják látni, mint egy új bolygó kezdete. Olyan időket fognak látni itt Magyarországon, amilyen korábban még nem volt. Mára a fény erősebb, mint a sötétség! S a Fény oly sok jó helyről gyülekezik. Ez a hely egyike ezeknek. És ez így van.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!