Kryon üzenete a magyaroknak 2018/1

Bár elérhető a Kryon fordítás magyar tolmácsolással a Kryon honlapon (klikk), én mégis készítek egy kis összefoglalót saját szóhasználatommal az üzenetekből, amiket Lee Carroll április végén átadott nekünk:

 

szombat 1.üzenet

“Üdvözletem Kedveseim, Kryon vagyok, a Mágneses Szolgálattól. Egy hajón vagytok, így megszakadt a földdel való kapcsolódásotok, és bármikor ilyesmi előfordul, elmondhatjuk, hogy ilyenkor megszűnik a földelésetek. A vízen vonultok egy csoportként, és talán fel sem merül Bennetek, de ez hatással van a körülöttetek lévő dolgokra, és sokkal könnyebb így elmélkedő hangulatba kerülnötök, a vízen.

Lehet, hogy sokan fogják visszahallgatni ezt a csatornázást a jövőben, de a csatornázás főként annak a kultúrának szól, ahol épp vagyok, az pedig a magyar kultúra – nem az ország, hanem a kultúra. Szeretnék beszélni arról, hova is tartunk ma, hova tart a hajó, milyen tulajdonságai vannak uticélunknak.  Sokan érzik úgy, hogy egy csakrához, egy portálhoz közelítünk és részben ez a kultúra erről tartja híresnek ezt a helyet. Hadd beszéljek kicsit arról, hogy mi is ez a hely, és mi nem. Először is, ez egy olyan hely, ami arról ismert, hogy sok ley-vonal találkozik itt, de ha megkérdeznétek, hogy mik azok a ley-vonalak, többféle választ kapnátok.

A ley-vonal egy ezoterikus megnyilvánulás. Ahelyett, hogy definiálnám, hogy az mi, hadd adjak inkább egyfajta rátekintést: A ley-vonalakat az emberiség, és az emberi tudatosság hozza létre. A ley-vonalak emberi dolgokat kapcsolnak össze, amik néha épületek, néha gyógyító helyek, néha  emberek által a földön létrehozott energiák. Van, hogy a ley-vonalaknak elnevezik emberekről. A ley-vonalak nem a Föld bolygó energiái. Az egészen más! Az Gaia energia. Később hallani fogtok néhány definíciót a rácsozatokra, de a ley-vonalak, azok mások, azok a Ti részeitek, azokat az emberiség hozta létre.

Bele tudtok gondolni abba, hogy ahogy az emberiség tudatossága emelkedik, a ley-vonalak is megváltozhatnak? Megkérdezhetitek, mégis mire valók a ley-vonalak? Miért jöttek létre? Mi értelme van annak, hogy dolgokat összekötünk vonalakkal? Erre nem fogtok egészen kielégítő választ kapni. De egyfajta választ fogok adni később, és ez a válasz kifejezetten Nektek fog szólni, magyarok.

A hely, ahová tartunk, nagyon sok ley-vonal kapcsolódásának helyszíne. Hadd mondjak Nektek valamit! Ez a hely nem egy vallási hely. Ez egy sámán hely. Mennyien hallottatok már a magyar sámánokról, akik jóval az itt kialakult vallások előtt éltek itt? Akkoriban ez a hely számtalan ley-vonal találkozási pontjaként volt ismert, és ünnepelt. Gondolkodjatok el egy kicsit azon, ma mi történik itt, ezen a helyen? Sorba állnak az emberek, hogy eljöjjenek ide, letérdeljenek itt, zokogásban törjenek ki, hogy szenvedjenek itt? Az emberek siratják itt a történelmet? Lenne ennek bármi haszna? A válasz: nem. Ehelyett ma ez a vidámság központja azoknak, akik Gaiat látogatják és ünneplik, akik szívesen ott maradnak akár éjszakára is, hogy ünnepeljék az itt lévő portált, hogy együtt egyenek, nevetgéljenek a családjaikkal a még mindig ott lévő sámán energiák miatt.

Mit szólnátok ahhoz, ha azt mondanám Nektek, hogy az évekkel ezelőtti energiák mára megváltoztak? Feltettétek már valaha is magatoknak a kérdést, milyen messzire továbbítják a ley-vonalak az energiákat? Ti sok-sok ley-vonal találkozási pontjánál éltek, amit ez itt élő emberek évek óta éreznek, a magyarok még nevet is adtak ennek: Dobogókő, szívcsakra. Mit jelent számotokra a szív? Emberi Lény, a szív mindig is az együttérző szeretetet kéviselte. Erről nem sokára még többet fogok mesélni. Az eddigiekben felvetett dolgokról teljességben fogok beszélni, de most váltsunk témát. Később össze fogom kapcsolni a mondandóimat, amikor megérkezünk az uticélunkhoz.

Magyarok! Hogyan éreztek a történelmetekkel kapcsolatban? Azon túl, amit a történelem könyveitek leírtak, a szüleitek mi mindent mondtak Nektek? Mit mondtak Nektek a nagyszüleitek? A kultúrátokra folyton rátelepedett valaki. Oly sokáig telepedtek rátok mások, azaz mások irányítottak Benneteket. A magyarok kedvessége sohasem tudta magát áttörni az elnyomáson. A magyar kultúra sohasem győzte le az elnyomókat. EZ pedig meg fog változni. Erről szeretnénk mesélni.

Van valami, amit úgy neveznek, hogy történelmi tendencia. A történelem tendenciákat gyárt, főleg, ha szenvedésről van szó, amit egyik hódító, a másik után okoz, amit egy gyönyörű ország darabokra osztása okoz, a tendencia pedig a következő: hajlamosak vagytok megint szenvedésre számítani, mivel a történelem hajlamos megismételni önmagát. Most következik egy Kryon megközelítés: A Földön változások indultak el, amit megjósoltak korábban, és 2012 óta sok dolog változott meg itt is. Lehetséges, hogy a ley-vonalak is megváltoztak? Lehetséges, hogy Döbögókő felemelkedett ahhoz, amire hivatott? Íme az utasítás, amit kapok: magyarok, ne engedjétek, hogy a történelem határozza meg a jövőtöket! Okom van arra, hogy ezt mondjam Nektek, és nemsokára innen folytatjuk.

Volt egy híres regényíró, ír származású volt, Jamesnek hívták.  A következőt mondta: ” A történelem egy rémálom, amiből folyton próbálok felébredni.” Figyeljetek rám magyarok! Épp most ébredtetek fel! A történelem nem fogja ezentúl meghatározni ezt a kultúrát a korábbiak alapján. Erről fogok beszélni, mikor legközelebb találkozunk. Micsoda mélységeket tartalmaz ez az információ e kultúra, és e csoport számára! Vannak köztetek, akik már érzik ezt. Most akkor ennyit mondok, és ez így van.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!