Sok mindent lehet olvasni kristálykoponyákról: a legendájukról, médiumok által kapott üzenetekről, próféciákról. Azonban kevés olyan információ érhető el, ami olyan emberektől érkezik, akik hétköznapi életet élnek, mint többségünk.

Van egy kis csoportunk, akik ízlelgetjük, mire is jó egy kristálykoponya. Közel másfél éve futottunk bele a kristálykoponyák világába. Mindenfélék vagyunk: kisnyugdíjas, fogorvos, ápoló, röntgen asszisztens, könyvelő, tanár, informatikus, diák, terapeuta, és sorolhatnám. A csoport többsége érdeklődött már korábban is spirituális dolgok iránt, de érzékenységükben, érzékelésükben közel nem álltak ott, ahol szerettek volna. Egyszerűen csak keresték magukat.

Megkértem őket, meséljenek pár szóban arról, az ő életükbe hogyan kerültek, illeszkedtek bele a kristálykoponyák, egyáltalán érezhető-e a hatásuk? Kíváncsian vártam mit fognak mondani.

Meglepődve vettem észre, hogy mennyi metafizikai érzet, gondolat  jelent meg mindannyiuknál, ami egyszerűen beilleszkedett a mindennapjaikba. Természetessé váltak olyan megoldások, amik nem teljesen az elmére, tanult információkra hagyatkoznak. Átálltak egy olyan gondolkodásmódra, ami nagyobb hangsúlyt helyez a megérzésekre, a szeretetre, a Földre, az elfogadásra, a befogadásra, a túlzott aggodalmaktól mentes gondolatokra, és ezt a hozzáállást beépítették a családi életükbe, a munkájukba, az emberekhez való viszonyulásukba, a mindennapjaikba. Kiegyensúlyozottabbak lettek, kevesebbet panaszkodnak olyan dolgok miatt, amibe nem lehet beleszólásuk, hatékonyabbak ott, ahol viszont rajtuk múlnak dolgok, és több lett bennük a  megértés.

Ami a legmegdöbbentőbb számomra, hogy automatikusan nyitottabbá váltak egy olyan átmeneti “üzemmódra”, ami híd a 3D-s, lineáris érzékelés, és a multidimenzionális érzékelés között – pedig átlagos emberekről van szó, mindenféle szuper képesség nélkül. Az is érdekes, hogy legtöbbjük egy idő után (tapasztalatok után) megszemélyesíti a kristálykoponyákat, és tudatos, érző rezgésként utalnak rájuk, akikkel kapcsolódni lehet, akik képesek egyfajta “társként” működni, akár tanítani, mint az Univerzum “lényei”.

Ha bárkit érdekelnek kiscsoportos kristálykoponya találkozók, akár csak nézelődő résztvevőként, ajánlom a Facebook csoportunkat: https://www.facebook.com/groups/kristalykoponyak/ Beszélgetni egy jót mindig jó! A Facebook csoportban rengeteg info gyűlt már össze kristálykoponyákról, akit érdekel a téma, érdemes oda belépnie.

Kristálykoponyák árusításával nem foglalkozunk. Beszerzéshez javasolt üzletek Budapesten: Larimar kristálybolt (Andrássy út, Terror házával szemben), Ezokő bolt (Király utca 87.) Ásványvilág boltok (KÖKI, Dunapláza, Sugár áruház), ásványbörzék

Sosem gondoltam, hogy ennyi támogatást tudnak adni

Sosem gondoltam volna, hogy ennyi támogatást kaphatok tőlük. Másfél év alatt egy egész kis csapat gyűlt össze nálam. Egy biztos, számomra: nem csak kövek, vagy tárgyak, hanem nagyon is élő, létezők, mind más-más személyiséggel, jellemzővel. Mint ahogy mi, emberek is egyediek vagyunk. Talán épp ez a dolguk, hogy erre emlékeztessenek, és kibontsák olyan színeinket, amik eddig alvó üzemmódban voltak, vagy megfeledkeztünk róluk.

Mindig akkor érkezik egy új, amikor “szükség van rá” és olyan részemet erősíti, ami épp támogatásra szorul. Ez legszembetűnőbben a legutóbbi kristálykoponyánál érezhető. Ezért el is kereszteltem Szinkronnak. Pont akkor érkezett, amikor a továbblépésemhez kezdtem keresni a kulcsot, és ebben fajsúlyossá vált régi kötődések elengedése, az önbecsülésem erősítése. És bár épp nem akartam most koponyára költeni, de ahogy megláttam őt, attól kezdve ez már nem volt kérdés. Érdekessége, hogy apatit kőből van, ami a változás köve, és segít az elengedésben is. Folyamatosan velem van gondolati sikon azóta is.

Nem gondoltam, hogy létezik ilyen fajta kommunikáció

A kristálykoponyákkal kapcsolatban: nem gondoltam volna, hogy létezik olyan kommunikáció, ami kristálykoponya és ember között van! Személy szerint hirtelen belépő gondolatként “hallom”. Van, hogy csak érzés szintjén jelentkezik valami, van, hogy gondolati úton. Azt nem tudom, hogy a koponyák okozták-e a változásokat az életemben, vagy azok amúgy is bekövetkeztek volna, de azóta indultak be dolgok, mióta beléptek az életembe. Mindenféleképp jó, hogy vannak, és segítenek.

Úgy érzem, hogy a kristálykoponyák fontosak nekem, még ha nem is gyakorlok minden nap. Az új, kék (apatit) koponya, amelyik a Zenit nevet kapta, pl .elég egyértelműen azt “mondja” nekem, hogy kell foglalkozni dolgokkal, ki kell kommunikálni azokat. Hol megy, hol nem.

Meglepett, hogy fizikai síkon is hatnak

Nekem a legfrissebb élményem az új koponyámhoz fűződik. Ez egy sárgás, narancssárgás hematoid kristálykoponya. Mióta megérkezett hozzám, egyfolytában a gyomor, és epe problémáimon dolgozik (napok óta hasmenésem van, tisztulok). Ma reggel pedig furcsa dolgot tapasztaltam. Mivel elég nagy koponya, tartom a kezemben, és egyszercsak valami vezetni kezdte a kezemet a csípőcsont, majd a keresztcsont felé. Közben a koponya teljesen átmelegedett, a csontokban pedig bizsergő érzés jelent meg.

Úgy érzem, most fizikai síkon dolgozik, és nagyon erősen felerősíti a tenyerem is, dől belőle az energia, így amikor csak a kezemet teszem a csontokhoz, az is furcsa bizsergést vált ki fizikai szinten. 

Még új ez az egész, de meglepő, amit kiváltanak belőlem

“Nekem eddig nem sok tapasztalatom volt a kristálykoponyákkal. Most viszont hirtelen kettő is került hozzám. A kisebb rózsakvarc, a nagyobb ametiszt. A kicsi igen gyorsan érzelmekben szólt hozzám, mikor kézbe vettem először. Átjárt, és kirázott a meleg és hideg. Hasonlót tapasztaltam egy meditáláskor vele, akkor ez az állapot egy jó ideig változatlan, és erős intenzitású volt.

A nagyobb pedig, mikor a Larimar boltban megtaláltam, fura élmény volt: ahogy beléptem a boltba, jobbra néztem, és éreztem, hogy onnan nagyon jön valami. Ránéztem, és éreztem, hogy ő valami különös,de nem akartam megvenni, hiszen épp lett már egy, és egyébként is, 3 hónappal ezelőtt még azt sem tudtam hogy mi az, hogy  kristálykoponya! Aztán, ahogy a kezembe került, átjárt valami irtó erős! Azonnal leraktam, mert attól tartottam, hogy “hatalmába kerít”, és nem tudom nem megvenni. De az eladó csak visszaadta, hogy fogjam csak nyugodtan, nem kell megvenni, csak figyeljem meg, hát visszavettem magamhoz egy kis huzavona után, és ott valami megdöbbentő átváltozást éltem meg! Olyan volt, mint egy energiazuhany, ami egy pillanat alatt lemos minden elmebeli koszt rólam, és hirtelen belső csend, és nyugalom volt bennem. Egyszerűen boldog voltam, és egy jó ideig meg sem akartam szólalni. Szóval ilyen volt az én találkozásom velük.

Az utóbbi 2 napban megszenvedtem, bukdácsoltam, nyugtalan, és feszült voltam, aztán meg érzelmileg teljesen eltompult, kiürült – most már tudom, hogy ez a retrográd nyavaja, és bolygóállások miatt van (retrográd Merkúr). Mikor este hazaértem, odavettem a koponyákat magam mellé, és kezdtem a napi feszültséget levetni tudni, megnyugtattak. Szóval hatnak, és segítenek. Kiváncsian várom a folytatást, milyen részei lesznek az utamnak.”

Eleinte rájuk nézni is féltem

Nekem az első kristálykoponya a félelmek elengedéséről szólt. Az Indiana Jones filmben féltem még rájuk nézni is. 😌

Ahogy lecsaptam az Ebay-en a megrendelésre az első kristálykoponyámhoz, olyan határozott érzésem volt, hogy már ott van velem, pedig még csak elindult felém. Érdekes érzés volt, és elsőre természetesen megijedtem, hiszen annyira hozzászoktam már, hogy mindentől megijedek. Nem is tudtam, hogy létezik másmilyen reakció is a félelmen kívül. 

Sokáig gyakoroltam vele, mire belépett az életembe a második kristálykoponya, a kis lila-fehér ametiszt. Nagyon különleges rajzolata van! ☺ Vele valahogy tisztábban mentek a dolgok, meditációk, mint előtte. A mai napig a mellkasomon csücsülve indítják a reggelt, ahogy Ági javasolta.

Legutóbb volt egy olyan élményem, amikor a hullahopp meditációt csináltam (Spirál gyakorlat) – (nem is csináltam, hanem úgy érzem sikeresen hagytam, hogy megtörténjen velem) – amikor a kis lila-fehér koponyával olyan volt, mintha szó szerint az űrben kint lebegtem volna egy tölcsérben, és az a fele, ami nekem arccal fordult, fehér volt, körülötte pedig mindenhol a világűr, a csillagok voltak csak. Olyan tökéletesség érzés volt, hogy azt kívántam, bárcsak csak mindenhol ez az érzés lenne

Ezt követően, pont akkoriban fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy keressek egy harmadikat is, amikor Ági beszélni kezdett az új kristálykoponyák érkezéséről, és annak szerepéről. Nagyon gyorsan találtam is olyat, amelyik megérintett, és már úton van hozzám. Rózsakvarc. Szeretetre és megbocsátásra tanít. Állok elébe!

Felerősödtek a szinkronicitások, különleges élmények

Legelső élményemként a kristálykoponyákkal rögtön szinkronicitásba, párhuzamos síkokba futottam. Én pont a fiammal beszélgettem mindenféle “világmegváltó kérdésekről”, és megemlítettem a kristálykoponyákat is. A beszélgetés után döbbenten láttam, hogy kb. pont akkor rakott be Ági egy képet egy kristálykoponyáról a viber chatünkbe (ez még nem a mi kristálykoponyánk volt), amikor én is beszéltem róluk. 

Hamar el is kezdtek szállingózni kristálykoponyák a mi csapatunkba is, és nekem is lett, illetve hozzám is került. Valamiért meg voltam győződve arról, hogy nekem jáde koponyám lesz, és az első koponyámat, a kis zoizitot valóban jádénak is néztem. A boltban mondták, milyen kő valójában. Azelőtt nem is hallottam se zoizitról, se más kristályokról, amikkel azóta megismerkedtünk…

Aztán megérkezett a jáde koponya is, és szülinapi meglepetést okozott, ugyanis pontosan a szülinapomra érkezett meg Kínából alig egy hét alatt (ami egyszerűen hihetetlen gyorsaság a mai postai szolgáltatásokat ismervén). Nálam a velük való kommunikáció inkább sugallat szerű, vagy érzések, elhatározások, olyan gondolatok formájában érkezik, amiket racionálisan nem tudok megmagyarázni.

Egyszer csináltunk egy közös távmeditációt, valami holddal vagy különös csillagállással kapcsolatban, amikor döbbenetesen egybevágó élményeink voltak többünknek fizikailag távol egymástól. Ugyanolyan csillagközi lényeket láttunk, éreztünk mindannyian, egymástól függetlenül. 

A legfrissebb élményem az Androida nevű kristálykoponyához fűződik. Aznap, mikor megérkezett Ágihoz, már volt olyan késztetésem, hogy el kéne menni személyesen “üdvözölni”, de nem mentem. Másnap épp szoláriumban feküdtem, és meditálni készültem, és “csak úgy” bejelentkezett Androida. Szó szerint kiütött, se kép se hang, és mikor feleszméltem, láttam a szolárium óráján, hogy 9 percig tartott ez az állapot. Ezek után tegnap meglátogattam személyesen is, és úgy éreztem, hogy az összes nálam lévő kristálykoponyát is vinnem kell. A kristálykoponyák szeretnek együtt lenni! Amikor először tartottam a kezemben Androidát, éreztem a különlegességét, és azt, hogy mennyire kommunikatív lenne, csak mi nem értjük még. Mintha egy láthatatlan fal választana el, amin nem tudunk áthatolni. Talán most ez a feladat, hogy megtaláljuk a módját önmagunk alkalmassá tételére a vételhez, mert valami újat szeretne mutatni. Izgalmas, inSPIRÁLó feladat!

Elfogadóbb, nyitottabb lettem

“Amióta a kristálykoponyák velünk vannak, nyitottabb vagyok mindenre. Boldog vagyok legbelül! Elfogadóbb lettem. Korábban én simán beszóltam bárkinek, most azt érzem, nem kell. Szeretek egyedül lenni, emberek társasága nélkül, de ilyenkor sem érzem magam egyedül, mert a koponyák rezgése itt van velem. Most is legbelül akkora rezgés van, hogy nem csak a szobában vagyok, hanem kitágult a határ. Nehéz ezt szavakba önteni, érzésre nagyon kellemes.

A zöld (aventurin) koponyám érkezése érdekes volt. Két hónapja volt egy látomásom, hogy velem van egy csodás zöld koponya. Ekkor még fizikailag nem volt itt , de már éreztem. Egy nap bementem a Larimar boltba, és ott volt! Azonnal megkapta a tekintetemet, szinte harsányan kiabált “itt vagyok”. Átölelt egy kellemes érzés. Boldog voltam én is, Ő is. Nem tudtam ott hagyni. Azóta is ha ránézek a kis csapatra, a mellkasom bizseregve kitágul. Szeretem őket. Ha nem nézek rájuk is érzem őket. Segítenek kijutni a mindennapok nehézségeiből.

Engem is 'megfertőztek' - pozitív értelemben

Bár az első kristálykoponyám (amit Anditól kaptam – hála érte!) ,,régi” , megvan jó ideje, igazán a mostani a belső áttörés. Teljesen új és friss érzéseket, energiákat hozott, a kristálykoponyákkal és minden mással kapcsolatban. Minden megváltozott (átkódolódott). Furcsa leírhatatlan érzés, más szemlélet, más reagálás, más ….. ,,Segítség, megőrültem 😂” érzet. Szóval a ,,régi” koponyával is új a kapcsolat most. Az új is egy teljesen más energia, és várom az útbanlévőket. ☺”

Érzem, hogy jó, többet kellene foglalkoznom velük

Az első kristálykoponyám napsárga kristály. Először idegenkedtem tőle. Nehezen fogadtam el. Átadtam Áginak pár napra, de akkor meg hiányozni kezdett, hogy nincs velem. Érdekes érzés volt: se veled se nélküled állapot. Megvívtam magammal belül, mi mellett döntsek. 

A legkisebb, apró kristálykoponyát a Larimar boltban vettem. Tetszett a cirmossága, megfogott a barnasága. (Nem jut eszembe milyen ásványból van.)

Legelőször azokkal a kristálykoponyákkal találkoztam, amelyek Áginál vannak. Azonnal megérintett az a melegség, amit ott átjárt. Úgy érzem nagyon sokat segítenek, és ez jó számomra. Azt már megértettem, hogy abba, ahogy vagyok belejátszik minden napi teendő, a bolygó állások, a légköri viszonyok, minden, de mióta a kristálykoponyák velem vannak, könnyebbnek tűnik mindezek megélése, és sokat segítenek a beszélgetések Áginál.

Tegnap találkoztam az Androida nevű kristálykoponyájával. Ez a kristálykoponya egyszerűen érzelmeket váltott ki velőlem. Nagyon kellene foglalkozzak az enyémekkel, amit sajna nem teszek.❤💀👾👽

Kristálykoponya találkozókon megbeszéljük, hogyan viszonyulhatunk a kristálykoponyákhoz, (értem ezen azt, hogyan foglalkozhatunk velük) miben különböznek, hiszen különféle ásványokból vannak, milyen gyakorlatok vannak, amiket már kipróbáltunk, és nekünk segített könnyebb megélésekhez. Arról is szó esik, mi különbség van egy szép kristálykoponya, és egy működő, aktív kristálykoponya között. 

A legapróbb is épp úgy megérinthet

A legelső kristálykoponyám egy ici-pici fekete (asztrofilit ásványból). Amikor a kezembe vettem egy ásványbörzén, olyan érzés kerített a hatalmába, hogy Ő velem akar jönni, nem tudtam kiadni a kezemből. Felemelő volt a rezgése számomra, mivel akkor találkoztam velük először. Vagyis mégsem, hiszen Ági kristálykoponyája volt az első!

A kristálykoponyák gyönyörűsége, rezgése nemcsak látvány szinten, de szellemi és fizikai síkon is tanít – nemcsak a hétköznapok megélésében – Másképp látod, másképp érzed, másképp gondolod. Végtelenül békéssé, harmonikussá teszik a velük eltöltött együttlétet! Nagyon szeretem ŐKET – nemcsak az enyémeket – a csoport minden tagjáét. Most, hogy írok róluk is, csak mosolygok, és nagyon feltöltöttek!!!

error: Content is protected !!