Ezúton szeretnénk értesíteni azokat, akik szeretik a kristálykoponyák világát, vagy pozitív hozzáállással érdeklődnek az iránt, mások mit szeretnek bennük, hogy egy szerény méretű kristálykoponya találkozót tervezünk 2018. november 11-ére.

Az időpont

Az időpont kiválasztása nem volt tudatos. Csak miután jobban megnéztem, milyen nap is van ezen a vasárnapon, akkor kezdtek el peregni bennem a számok.

(2018: 2+0+1+8=)11 (november)11 (nap)11

A 11-es mesterszám, ezen a napon 3 mesterszám sorakozik fel egymás mögé. Mi lehet ennek az üzenete? Ekkor tovább peregtek bennem a számok. Csináljunk a dátumból egy hat számjegyű számot:111111. Szorozzuk meg önmagával, azaz helyezzük lineáris síkból magasabb dimenzionális értelmezésbe, és mit kapunk?

111111 x 111111=

12345654321

 

Ha megvizsgáljuk, a középső szám egy 6-os, előtte növekvő sorrendben ugyanolyan számok találhatóak, mint utána vannak, csak csökkenő sorrendben. Ha összeadjuk a növekvő, és csökkenő sorrendben lévő számokat (1+2+3+4+5= 15, tovább redukálva egy számjegyre 1+5=6), megkapjuk a középső szám értékét: 6. Bármerről indulunk el a 6-os szám felé, mindig ugyanazt kapjuk.

Vagyis rezgések szintjén mindkét irányból egy 6-os rezgésű energiafolyam indul el, és középen csúcsosodik egy 6-os számban, ami két ellentétes irányból tevődik össze. A két ellentétes irány nem kioltja egymást, hanem megszül egy stabil, fizikai síkon megnyilvánul 6-os számot. Vagyis egyfajta teremtés látható számok szintjén. Ez a nap tehát egy erősen teremtő nap energiák szintjén.

A kristálykoponyákkal létrehozott kvantummező gyakorlataimról, akik ismerik, tudják, hogy ugyanígy ellentétes irányú energia áramoltatással jön velük létre információs, energia mező. Ebben a dátumban (11:11:11) van egyfajta „kvantumműködés” lehetősége (oda-vissza irányok), ezért ekkorra provokálódott ki belőlem egy olyan program a kristálykoponyák felém nyiladozó rendszerével, amikor együtt lehetne minél több kristálykoponya – a résztvevőktől függ mennyi koponya fog összegyűlni – és ezek segítségével megteremthető egyfajta kvantummező, melynek „közepén” meg fog jelenni valami, ami bennünk „táptalajra találhat”, mint új minőség, mint új energia, a 6-os szám rezgésében.

A szándék

Számmisztikával foglalkozó oldalakat felkeresve kibontakozhat számunkra, mit takar rezgésekben a 6-os szám. (Fordítás egy angol nyelvű honlapról:)

„A 6-os szám rezgése a feltétel nélküli szeretet, harmónia, egyensúly, otthon, család, szolgálat egymás felé, önzetlenség, felelősség, önfeláldozás, emberszeretet, érzelmi mélységek, őszinteség, empátia, integritás, stabilitás, gyógyulás, kíváncsiság, béke, kegy, méltóság, egyszerűség, megbízhatóság. A 6-os szám probléma megoldáshoz kapcsolódik, és stabilitásra törekszik az élet minden területén. A 6-os szám angyali üzenete, hogy tartsunk egyensúlyt az anyagi célok, és spirituális belső én céljai között. Tiszteljük önmagunkat, és egymást azáltal, hogy felelősséget vállalunk saját életünkért, és őszinték vagyunk. Legyünk hálásak azért, amink van, és hála érzetével teremtsünk további pozitív bőséget.„

Mi ez, ha nem egy olyan világ jellemzőinek részlete, amire vágyunk? EZ a hívószó, a szándék, hogy akkor, “ott”, akik tudunk, együtt legyünk, kapcsolódva azokkal is, akik ugyanezen szándékkal máshogy, máshol kapcsolódnak.

A program

Kvantummező készítés

003

Kristálykoponyák jelenlétével, ellentétes irányokban mozgatott energiamezők létrehozásával meditációs légkör kialakítása, mely során tisztulási folyamatok indulhatnak be, és mélyebb megélések, felismerések születhetnek…

Fénymorze kristálykoponyákkal

A “fényolvasás” külföldön már ismert technika, mely során fényeffektekkel világítanak meg kristálykoponyákat, így meditációra alkalmas légkört hoznak létre, stimulálva olyan érzékszerveinket, melyeket a mindennapok során nem használunk…

Hangfürdő tibeti hangtálakkak

tibetan-singing-bowls

A hangfürdő egy csodálatos lehetőség arra, hogy a hangok, rezgések segítségével feltöltődjünk, és elengedjük mindazt, ami már nem szolgál minket. Vitalizálódjunk, gyógyuljunk és megújult erővel folytassuk utunkat…

Személyes részvétel

Szeretettel látunk mindenkit, de a helyszín fizikai adottságai miatt korlátozza a részvételi lehetőséget, ezért aki komolyan érdeklődik az esemény iránt, kérjük jelentkezzen be előre!

Jelentkezésre lehetőségek:

Jelentkezés esetén tudunk megadni pontos címet, és további részleteket.

  • Részvételi díj: 5000ft/fő
  • Helyszín. Budapest
  • Program időtartama: 3 óra

A szervezők nevében köszönet az együttműködésért!

error: Content is protected !!