A mai üzenetek arra kérnek, hogy bontsak ki írásban egy elméletet, miszerint a jövőben a spirituális fejlődéshez szükséges információt nem könyvtárakban összegyűjtött, rendszerezett könyvekből, előadásokból stb. fogja beszerezni az Ember, hanem információs fürdőkből. Ezen elsőre elképedtem, de mikor kicsit betekintést kaptam, miről is lenne szó, nagyon tetszett!

A kristálykoponyák egy olyan működésre próbálnak megtanítani, mellyel nem más emberek által különböző formában lejegyzett, átadott információkból tanulunk, és a célunk nem az, hogy a megtanult információt memorizáljuk, elraktározzuk, előszedjük, hanem egyszerűen megengedjük, hogy átfollyon rajtunk mindaz, ami információra építően szükségünk van, és utána elfelejtjük, nem raktározzuk tovább, hogy ne fogja a helyet, bármennyire is zseniálisnak tartottuk, mert csak ott, akkor volt rá szükség, az általa létrehozott állapot már mást kíván meg, amihez újabb “fürdőt veszünk”. Ha kell, az előbbi zseniális módszer, gondolat, technika úgyis újra átfolyik hozzánk, ha viszont másra van szükség, mivel nem ragaszkodunk a régihez, más léphet a helyére..

A jövőben nem raktározunk, nem építkezünk, nem birtokoljuk és árusítjuk a spirituális fejlődést szolgáló információt, hanem együttélünk a magasabb rezgésű energiákkal, és hagyjuk azokat – tudatosan megengedjük – részünkké válni. Átfolyatjuk magunkon az aktuálisan szükséges rezgéseket, és hagyjuk dolgozni, tanítani sejtjeinkben mindarról, amire szükségünk van.

Az utcán sétálva megoldandó dolgaimon elmélkedtem, amikor a fent leírtakkal kapcsolatos gondolatok kezdtek befurakodni magángondolataim közé. “Ne ragaszkodj egy technikához sem. Most csináld, próbálgasd, amit most kapsz, később jön helyette másik, ami akkor lesz leghatékonyabb“., Elgondolkodtam rajta, ez mégis hogyan lehetséges? Hogyan lehetséges, hogy én akarok valamire gondolni, mégis mással kapcsolatos gondolatok jönnek helyette, felülírván azt, amire én akarok koncentrálni? Íme a belső beszélgetésem részletei:

“Az elmétek olyan, mint valami tárház, teletömve kőgolyókkal (gondolatokkal). Ahogy a segítő energia szeretne befolyni hozzátok, útjába görgettek mindenféle kőgolyót, még csak véletlenül se tudjon átszűrődni a megfelelő rezgéstartomány, csakhogy ez meg fog változni. Egyre kevésbé fogtok tudni egymásnak olyan tanácsokat adni, amitől jelentős javulást hozó változásokat érhettek el, mert csak egymás kőgolyóiből építetek hatalmas falakat. Helyette a segítő energia egyre nagyobb erővel tör felétek, és képes lesz arrébb pöckölni a kőgolyóitokat, és helyükbe olyasmit tesz, ami el kezd bedolgozódni a működésformátokba, felerősíti az intuíciótokat, belső kommunikációtokat az elmemunkátokkal szemben.

A kristálykoponyák célja a befogadásra való felkészítés, a folyamattal járó belső harcok csendesítése, egy olyan énkép, és működésforma kialakítása, mely felülírja a folytonos akarásotokat. Hiába címkézitek fel az akarást mindenféle jól hangzó szándékkal, az attól még akarás, és az akarásotok nagyon sok kőgolyót gurít a belső fejlődésetek útjába. A kristálykoponyák eképpen a lineárisan működő elmétek által felfoghatatlan multidimenzionális kódokkal dolgoznak, amiket ha befogadtok, anélkül, hogy erőlködnötök kellene, kibontakozik bennetek, amire szükségetek van, mint ahogy a víz, amit megisztok anélkül, hogy erőlködnötök kellene rugalmasítja a sejtjeiteket, és mivel hónapok óta kísérletezel ezekkel a kódokkal, el kezdtek benned működni. Így egyre több olyan gondolat érkezik hozzád, amit nem mástól hallottál, amit nem mástól tanultál, hanem benned szólal meg, ami még tovább, még előrébb tud vinni egy olyan úton, ami kivezethet számtalan régi működésformádból, ami ahogy nálad tud működni, másokban is működőképes, amilyen mértékben pakolják le akaratukat, amilyen mértékben engedik el a kőgolyókat.

A jövőben nem úgy fogtok spirituálisan fejlődni, hogy megjegyeztek dolgokat, érdekeiteknek, érdeklődési köreiteknek megfelelően rendszerezitek az információkat, hanem egyszerűen megtanultok megszabadulni mindentől, amit tanultatok, és csak „belefekszetek” az energiák információs mezejébe, „megfürdötök benne”, magatokba szívjátok, és amire szükségetek van az beépül a sejtjeitekbe és el kezd bennetek/rajtatok dolgozni.

A sejtjeitek végtelen tudás tára, de sejtjeitek kapacitása le van fojtva. A sejtjeitek nem tudnak az elméteken keresztül tanulni, fejlődni, az információ fürdővel azonban igen. Az elmétek működése nem hisz abban, hogy egy agyagos forma mézzé tud átalakulni, mégis parancsba adja az agyagnak, hogy legyen méz, és büntet, ha nem lesz úgy. Hit nélkül azonban ilyen síkú változás nem jön létre. Nem az agyaggal van a gond, mégis az “agyagot” büntetitek öregedéssel, betegségekkel.

Az információs fürdő nem fizikai vonatkozású fürdő. Energia mezőben való tudatos “elmerülést” jelent, aminek feltétele a kiüresedés, és befogadás. Nem tudjátok egymástól elvenni, egymásnak eladni, mindenki csakis önmagának tudja MEGENGEDNI. A “fürdőkhöz” Dimenzió Kapuk nyílnak meg, ahogy most megnyílt a Szivárvány Kapu, és aki rákapcsolódik, az megmártózhat benne addig, amíg a Kapu nyitva van. Ahogyan erősödik az intuíciótok, úgy fogjátok érezni, mikor, meddig mire van lehetőség, ahogy kiismerhetőek a lyukak a furulyán, melyik, hogyan, milyen hangot képes kiadni.

A sejtjeitek ki vannak szomjazva egy újfajta energiafelvételre. Azonban nagy mértékű regenerálódásra, szerkezeti változásra van szükség ahhoz, hogy minél több síkú, több rétegű információt be tudjanak fogadni magukba, magatokba, ami utána gondolkodásmódotokban, viszonyulásmódjaitokban, fizikai működésetekben (egészség, élettartam, táplálkozás), képességeitekben (érzékelés, együttműködőképesség az energiákkal stb.) egyformán meg fog mutatkozni. Mindez most még úgy hangozhat, mint valami betekintés egy fantasztikus film forgatókönyvébe, az Emberiség Sorsát azonban sok olyan Létforma viseli szívén, akikkel csak meg kell tanulni megfelelően együttműködni, és máris segítségetekre sietnek.

Az információ fürdő más dimenziókban bevált tanulási módszer. A dimenzió Kapuk átmeneti nyiladozásaival pedig átszűrődnek sugallatok útján instrukciók, mikor, mit tegyetek ahhoz, hogy meditációban “megfürdethessétek a sejtjeiteket” olyan energiákban, melyek tisztítanak, tanítanak oly módon, amihez nem vagytok hozzászokva, de megoldást hozhat olyan dolgokban, amikkel a saját módszereitekkel egyre nehezebben fogtok boldogulni.

Saját döntésetek, saját időzítésétek minek, mikor nyittok kapukat. A lehetőségek azonban eredményorientáltságtól függetlenül egyre csak nyiladoznak, és tudatos együttműködés nélkül is változások jönnek. Ha ragaszkodtok ahhoz, hogy autót vezessetek, pedig mindenki azt suttogja, érdemes el kezdeni próbálgatni a repülőzést, gondban lesztek, amikor hirtelen bevonnak minden autót, nektek pedig fogalmatok sem lesz arról, hogyan működik egy repülő..

Kelt: 2018.április 27.

error: Content is protected !!