A kristálykoponyák és egy kvantum tárhely információinak kibontakozása

Pár éve kezdtem el kristálykoponyákat gyűjteni. Nem tudtam megfogalmazni miért, egyszerűen tetszettek. Azután kezdtek többek lenni, mint aminek látszanak. Nem olvasok könyveket, írásokat kristálykoponyákról, így mindent, amit leírok, maguktól a koponyáktól kaptam gondolati síkon. Ezek boncolgatásával el is voltam magamban jó ideig, de tavaly ősszel egy Rendszer (nem tudom másként nevezni) jelezte felém, hogy Magyarországon fel fog erősödni a kristálykoponyák működése, amire szükség lesz, mert nehéz idők jönnek, és ki kellene mozdulnom az “elvonulásomból”.

Erre rácsodálkoztam, hiszen jelét mindennek nem láttam, így nem is értettem, és őszintén szólva kedvem sem volt ahhoz, hogy azt csináljam, amire “kérnek”, mert egyszerűbb csatlakozni valakihez, mint felkutatni azokat, akiknek csatlakozniuk kell egymáshoz. Mivel azonban olyan belső gondolatok jöttek, melyek szerint nekem csak lehetőséget kell teremtenem, a többi a kristálykoponyák dolga, belefogtam egy kis csoport létrehozásával. Így, utólag, döbbenten nézem vissza, hogyan alakulnak dolgok, főleg a tegnapi nap után.

Ma már kicsit jobban átlátom mi történik, és nem győzők elég hálás lenni minden olyan Őrzőnek, aki ezt a kibontakozó tanítást őrzi magában emlékként (lehet még nincs is kristálykoponyája), és aki egy ideje már gyűjtöget kristálykoponyákat, és időről-időre csatlakozik ahhoz, amit tavaly decemberben végülis elkezdtem – hogy együtt összerakjunk egy hatalmas kvantum információs  –- azt akartam írni hogy teret, de azt sikerült begépelnem, hogy tár – így átforgatom a mondandóm: ÖSSZERAKJUNK EGY HATALMAS KVANTUM INFORMÁCIÓS TÁRHELY KITERJESZTÉSÉRE ALKALMAS TERET, ami igen érdekes módon történik (lsd. később).

Ha belegondolunk, nekünk Embereknek is vannak fontos találkozásaink. Előző életekben elveszített emberek bukkannak fel életünkben, újra felveszünk egykori kapcsolatokat, tanításokat (ami erős impulzus számunkra) csak más testben, más feladatokkal, így a kristálykoponyák tanításainak terjedéséhez is vannak nagy találkozások, különböző lépésekben:

– Egy-egy ember belefut a kristálykoponya kifejezésbe, vagy egy fizikai síkon megformált kristálykoponyába (személyesen, vagy képről),

– Egy-egy kristálykoponya találkozik azzal a személlyel, akivel dolgozni tud (Őrzők találkozása egykor felvállalt küldetésükkel – előző életbeli vállalások újbóli felvállalása, Őrzők találkozása olyan kristálykoponyával, aki „csiszolni fog rajtuk” energetikailag)

– Egy-egy kristálykoponya találkozik más kristálykoponyákkal egy azon Őrző életén belül, kis információs közeget létrehozva, melyben terjedhetnek az Őrző számára a tanítások, és az Őrző együttműködésével a tanítások terjedésének színtere tágulhat (az Őrző karmikus feladatainak függvényében): beszélget a témáról, találkoztatja a kristálykoponyáit más emberekkel, hozzásegít másokat is kristálykoponyákhoz stb.

– Egy-egy kristálykoponya találkozik más Őrzők kristálykoponyáival – kicserélődhetnek információk a már kialakult információs közegek között – főleg gyakorlatokkal megsegítve -, az információs közegek felerősíthetik egymást átfedésekkel – a morfogenetikus mező (kvantum információkkal telített tárhely befogadására kialakuló tér) tágul.

– Minél több őrző találkozik egymással, és találkoztat így kristálykoponyákat egymással, annál tágabbá válik az elérhetővé váló, információkkal gazdaguló morfogenetikus mező, mely felerősödő, tudatosuló rezgéseivel hat az Emberiségre. Nem Embernek kell hatnia Emberre, mert az sokszor konfliktusokat szül, hanem maga a mező tudatosító információi hatnak az Emberekre!

Hogyan terjesztik a kristálykoponyák az információkat?

Előre szeretném leszögezni, hogy senkinek sincs ebben fontosabb, vagy kevésbé fontos szerepe, egyszerűen mindenkinek csakis SAJÁT szerepe van – már ez a felfogás is kristálykoponya energia, és nem emberi elmére jellemző felfogás, mely folyton el szeretné magát helyezni valamiben – de én csakis a saját szemszögemből tudok írni ezekről a dolgokról, ezért vagyok sokszor én a példa, remélem nem zavar bele a személyem abba, amiről írni szeretnék.

Pár éve hozzám került egy olyan kristálykoponya, mely felvállalta, hogy a kristálykoponyák által elérhető KVANTUM TÁRHELY INFORMÁCIÓINAK ÉRTELMEZÉSÉT Magyarországon is jobban kibontakoztatja – őszintén szólva az egyik legkisebb koponyámról van szó, ebből is látszik, a méret nem számít, és gőzöm nem volt, ez mivel jár – hogy az így létrehozható tudatosság mező hathasson azon Emberek tudatosságára, működésére, akiknek dolga van vele, akik dolgozni szeretnének vele (sokan ennek még nincsenek is tudatában, van, aki jelenleg még kisgyerek testben van, vagy itt van felnőtt testben, de csak következő inkarnációiban fog csatlakozni). Olyasmikről írok, ami még épp csak elkezdődött, és időt vesz igénybe a kibontása, és rajtunk, Embereken is múlik, mennyi időt vesz igénybe.

Ez a kristálykoponya olyan szerepet kapott, hogy győzzön meg engem, hogy szerezzek be újabb kristálykoponyákat, melyek felkészítenek engem egy feladatra, mert önmagamtól makacs, kishitű, cinikus stb. vagyok, és mint tudjuk, az Embert egy olyan karmikus dologba, amit magától nem vállalna, legkönnyebben ártatlannak tűnő szerelemmel lehet belevonni. Gondoljunk vissza párkapcsolataink működésére! Először van a felhőtlen szerelem, hogy biztosan szóbaálljunk egymással, utána a döbbenet, miről kell így tanulnunk . Ugyanezen analógia szerint, sorra estem „szerelembe” kristálykoponyákkal. /természetesen akinek más tanokkal van dolga, az azokkal a tanokkal esik szerelembe, majd jönnek a kereszt-szerelmek, mert minden az Egyesülés felé tart/

Thomson kristálykoponya

Majd elindultak azok a folyamatok, amik a párkapcsolati folyamatokat is jellemzik, és a felhőtlen, értelmezhetetlen örömködés után el kezdtek kioldódni a karmikus tanítások is, melyek el kezdik az embert irányba állítani egy rendszeren belül. Eredetileg tolmács vagyok, megszokott értelemben, és valahogy most is “tolmács”, és szervezési feladatot kaptam. Kristálykoponya üzeneteket értelmezek, és a kristálykoponyáimmal találkozókat szervezek (ahogy megteszik mások is, de nekem őket is össze kellene szerveznem).

Van, hogy két személyes, van, hogy kisebb csoportos találkozókat hozok össze,  mikor, milyet, nem ez a fontos, hanem az, hogy így a nálam lévő kristálykoponyák információkat kevernek (ahogy minden más kristálykoponyák is ezt teszik). A kristálykoponyák képesek információ letöltésre, így mindig mindenkitől vesznek át információt, és mindig mindenkinek adnak is át információt, abból, amit ők már összegyűjtöttek – ez gyakorlatokon keresztül intenzívebben megy..

Margit-sziget, Budapest

A kristálykoponyák nem úgy működnek, mint az Emberek. Ez a rész persze nekünk, Embereknek nem fog tetszeni Az Ember ugyanis működéséből adódóan (nem mindig készakarva) torzítva, szűrve ad tovább információkat, pozíciókat szeretne magának egyes közegekben információkat felhasználva – sokszor belerakja saját komplexusait, saját érdekeit, saját meglátásait, érzelmeit magukba az információkba értelmezésükkor, átadásukkor – ezért bárkinek, akinek megadatik közvetlenül kristálykoponyák rezgéseitől tanulni, hatalmas áldás! A kvantumrendszer pedig ezen dolgozik, hogy megtanuljuk mi, Emberek, hogyan lehetséges közvetlenül tanulni.

Nézzünk egy konkrét példát a működésre:

Minden kristálykoponyám kapcsolatban áll az összes többi kristálykoponyámmal, állandóan. Minden kristálykoponya így működik saját Őrzője kristálykoponya közösségén belül.

Ha egy kristálykoponyám találkozik Arlett egyik kristálykoponyájával, Arlett minden kristálykoponyája találkozik az én összes kristálykoponyámmal, és információ áttöltés indul el.

Ha utána az én egyik kristálykoponyám találkozik Andi egyik kristálykoponyájával, az én összes kristálykoponyám megkaphatja az Andi összes kristálykoponyája által tárolt információ mennyiséget, sőt Andi koponyáihoz átmehetnek az én koponyáim, és Arlett koponyáinak rezgései.

Ha közben Arlett találkozik Petivel, és mindkettőjüknél van kristálykoponya, és egy gyakorlattal összekapcsolják őket, Arlett kristálykoponyái tanulhatnak a Peti kristálykoponyái által lehozott információkból, míg Peti koponyáihoz eljuthatnak mind Arlett, mind az én koponyáim által összegyűjtött információk.

Arlettel megint összefutok, kristálykoponyáinkat összekapcsoljuk, az olyan, mintha összekapcsolódnának az én koponyáim, Arlett, Andi és Peti koponyái által összegyűjtött információk, és így megy tovább egyre több őrző bekapcsolásával. Így kialakult egy információs „vonal”.

Az elmúlt évek során több ilyen vonal is kialakult országunkban. Tavaly ősszel, mikor a kristálykoponyák Rendszere kezdett engem megmozgatni, találkoztam Gáborral. Gábor egy másik információs vonal összeállításán dolgozott éveken át. Sok emberrel összefutott, akiknek volt, vagy így lett kristálykoponyája, és a kettőnk találkozásával két vonal, két nagyobb információ kupac adódott össze.

Utána Gábor találkozik megint saját karmikus csoportján belül másokkal, és viszi a kristálykoponyákon keresztül a rajtam keresztül befogadott rezgéseket is, és újabbakat gyűjt hozzá, ahogy én is teszem saját részemről, míg újra össze nem futunk, és át nem futtatjuk egymás csoportjába a kristálykoponyákon keresztül érkező impulzusokat.

Ezután bekapcsolódott Móni „vonala”, majd találkoztam Róberttel, aki évek óta rengeteg kristálykoponyát gyűjtött össze. Ebben a vonalban több, mint száz kristálykoponya gyűlt össze egyetlen közösségként, rengeteg információval. Ezzel a találkozással még nagyobb hullám szabadult fel, hiszen az én „vonalam”, a Gábor „vonala”, Móni „vonala”, és Róbert „vonala” találkozott össze. Mindez „véletlenül” a Föld napján, amikor több millió Ember fókuszált tudatosan Földünkre.

A több “vonal” összehullámzása már több száz kristálykoponya által lehozott apró információ darabkát tud megmozgatni, egységbe rendezgetni!! Mélységét illetően egyelőre fel sem tudjuk fogni, ez mit jelent. A Facebook csoport (elérhetőségéhez klikk ide) megosztásain, gondolatain keresztül pedig tértől, időtől függetlenül még többen csatlakoztok az információk gyarapításának és értelmezésének folyamatához, mindenki a maga lépéseivel, maga feladataival, a maga “helyszínéről”, többen külföldről kapcsolódva Mi ez, ha nem egy Rendszer, mely jelezte, hogy ki fog bontakozni, és el is kezdte magát megmutatni, a folyamat pedig folytatódni fog. További ágak fognak összeérni, további Emberek érdeklődése fog felébredni, még többen fogunk egy egészen különleges módon – multidimezionális síkokon, ami nem feltétlenül jár mindenki személyes találkozásával – együttműködni, aminek együttes mezeje bárkihez eljuttathatja a tudatosság mezőit (ahogy az erősödik) és szabad akaratunktól függ, élünk-e vele.

A folyamat alakulása nem a kristálykoponyáktól, hanem tőlünk, őrzőktől függ, ezért a következő részben az őrzőkről fogok írni.

A kristálykoponyák és az Őrzők

Az információk elérhetőségéhez szükséges energetikai tér létrehozásában, és az információk kibontásában nagyon fontos szerepe van az Őrzőknek.

Nem csak az őrző, aki jelen életében kristálykoponya Őrző. A kristálykoponyák tanításai nagyon régi időkre, több dimenzióra nyúlik, és egy ilyen óriási idő-tér-dimenzió mezőbe nem tudjuk felmérni, ki mindenki, mi minden tartozik bele.

Magyarországon lévő Leandro de Souza kristálykoponyák (súlyuk közel 2.5kg és 3.3kg)

Az “Őrző” kifejezés a képen látható Souza koponyák szerint nem merül ki annyiban, hogy valakihez kerül egy kristálykoponya.

ŐRZŐ az, aki a kristálykoponyák által kódokban emlékként fennmaradt Egység Szellemiséget, működésformát tudatalatti, vagy aktív emlékként őrzi – és különböző formában törekszik annak felélesztésére – magában, vagy másokban – és azt igyekszik alkalmazni, védeni, terjeszteni, akár aktívan, akár passzívan (nem tesz ellene). A kristálykoponyák ehhez segítő eszközök.

– így van olyan Őrző, aki most Neked teszi lehetővé, hogy aktív Őrzőként ténykedhess, ő maga „háttérbe vonul”
– van olyan Őrző, akinek az a dolga, hogy saját tudását, működésformáját csiszolja egy, vagy több kristálykoponyával, így hozzájárulva a közös mezőhöz
– van olyan Őrző, akinek az a dolga, hogy közösségeket kovácsoljon össze egységben, harmóniában kristálykoponyák segítségével
– van olyan Őrző, akinek az a dolga, hogy maguknak a kristálykoponyáknak a tanításait terjessze az Emberek (ha nincs is kristálykoponyájuk) világában, hogy minél többen felvállalják azt, ami az ő dolguk
– van olyan Őrző, akinek az a dolga, hogy kristálykoponyákat és Őrzőket összetalálkoztasson,
– van olyan Őrző, akinek az a dolga, hogy kristálykoponyákat faragjon
– van olyan Őrző, akinek az a dolga, hogy különböző helyekre vigyen kristálykoponyákat (a föld/ország pontjain dolgozik velük energetikailag),
– van olyan Őrző, akinek az a dolga, hogy kérdezzen, és a kérdéseivel mások tanulhassanak
– van olyan Őrző, akinek az a dolga, hogy megfigyeljen, és következő életére felkészüljön, amikor aktív feladati lesznek
– van olyan Őrző akinek az a dolga, hogy kristálykoponya üzenetek értelmezzen mások számára,
– van olyan Őrző, akinek az a dolga, hogy segítsen másoknak kristálykoponya üzeneteket értelmezni
– van olyan Őrző, akinek épp nincs fizikai formában kristálykoponyája, de magában őrzi emlékeit, amikor épp ő volt előző életében aktív terjesztője a tanításoknak, így most is figyelemmel kíséri, és bármikor újra aktívan beleléphet vagy kimaradhat belőle (de ellene nem tesz)
– van olyan Őrző, aki semmit nem csinál, csak kristálykoponyákat gyűjt, hogy mikor eljön az idő, azok a koponyák információkkal segíthessék egy közösség fejlődését
– van olyan Őrző, akinek idővel változik a feladata – bővül, szűkül a feladatköre.

Minden Őrző feladata azonban önmagán dolgozni, hogy tisztuljon, hogy minél több kristálykoponya tudjon információt egymásba áttölteni, és az információk mennyisége, mélysége gyarapodhasson, dimenzionális fejlődésünk – megértésünk, megélésünk – változhasson, tágulhasson, és minél több ember tudatosságának szintje emelkedhessen. A kristálykoponyákban felgyűlő információ egy része gyógyító, tisztító energia, egy része tanító – ez utóbbi értelmezéséhez, fel kell zárkóznunk rezgéseinkben.

Az Őrzők kapcsolata

Az Őrzők lehetnek fizikai testben, és lehetnek más formákban is. A fizikai testben lévő Őrzők (Emberek) küldetésükön túl saját karmikus szálaikkal is el kell játszadozzanak, így sokszor előfordul, hogy nem szimpatikusak egymásnak, nem tudnak együttműködni, vagy kedvelik egymást, de idővel, egymás ellen fordulnak, eltávolodnak egymástól, ha nem sikerül dolgokat megfelelően értelmezniük.

Ezért a kristálykoponyák rendszere nem az Emberi viszonyokra támaszkodik elsősorban, az Emberekre velük együttműködőkként van szükség. Az Őrzőknek a kristálykoponyákkal kell együttműködniük, saját feladatukat kell kihámozniuk, megérteniük, a többi folyamattal a kristálykoponyák foglalkoznak. Az Emberi kapcsolatokat illetően teljesen tiszteletben tartják a Földön érvényben lévő tanulási folyamatokat, és a szabad akaratot.

Mire jó, hogy hatványozva töltődik le információ kristálykoponyákba, ha értelmezni úgysem tudjuk?

Mikor ezt a kérdést feltettem magamban, a következő válasz érkezett:

Különbség van információ, és információ között. Van olyan információ, amit Emberi elme képtelen értelmezni (legalábbis jelenleg) és van olyan, mit képes értelmezni, vagy aminek értelmezéséhez még jelen életében fel tud emelkedni. Van olyan információ is, ami mezők felépüléséhez szükséges, ami tisztít, ami rezgéseket emel. Egy ház építéséhez is számtalan dolog szükséges, nem elég, ha csak tervrajzok készülnek, amit megfelelő Emberek értelmeznek, kell hozzá megfelelő terep, megfelelő körülmények, használható építőelemek. Más dimenziókban mindez nem fizikai síkú anyag, hanem energetikai információ, aminek a továbbítására a kristálykoponyák képesek.

Amikor azt az információt kapod, hogy minden aktív kristálykoponya képes információt áttölteni minden másik koponyába, ebbe rengeteg olyan információ is beletartozik, amit még nem tudtok értelmezni. Ez a Rendszer nem a jelenlegi tudatosságszintetekhez igazodik, hanem jelenlegi tudatosságszintetek emeléséhez, ezért olyan információ is megmozdulhat már most, ami a jövőtöket építi, vagy ami a jövőtökben lesz elérhető.

Ahogy az Őrzőknek különböző feladataik lehetnek, úgy a kristálykoponyáknak is. Jó néhány ilyen feladatkörről tudsz már, és van olyan, amiről még nem tudsz. Nézzük meg, mire lehet jó egy kristálykoponya (teljesség igénye nélkül):

Kristálykoponyák feladatkörei

Belső beszélgetés gondolatai:

– Vannak kristálykoponyák, melyeknek nem kell Emberekkel közvetlenül kapcsolatba kerülniük, ezek „közvetítő” kristálykoponyák. Lehetnek más dimenziókban, lehetnek saját dimenziótokban is – akár a tenger mélyén, föld alatt stb. Saját kristálykoponyáitok azonban képesek lehetnek arra, hogy kapcsolatba lépjenek velük, és így ér el Hozzátok az ő rezgésük. Hogy mely kristálykoponyákkal lépnek kapcsolatba, az attól is függ, melyik Őrző, mit tud kezdeni az általuk közvetített rezgésekkel. Ez utóbbit ne úgy értelmezzétek, hogy most azonnal – ezek a kristálykoponyák lehetőségeket keresnek Bennetek, és nem azonnal várják el a megfelelő működést ahhoz, hogy értelmezni tudjátok őket. Egy-egy tanítás értelmezése több Földi életet is igénybe vehet.

– Vannak kristálykoponyák, melyek feladata erőterek fenntartása. Ezek a koponyák nem fognak Nektek üzeneteket átadni, energetikai erőtereket hoznak létre, amiben fejlődhettek, hogy befogadóbbak lehessetek üzenetek vételéhez.

– Vannak kristálykoponyák, melyek gyógyító rezgéseket közvetítenek az Emberi test regenerálásához.

– Vannak kristálykoponyák, melyek figyelemelterelést végeznek, elvonják a figyelmet azokról, melyek fontos munkát kell elvégezzenek, így védelmezik azokat.

– Vannak kristálykoponyák, melyek egy-egy rétegben dolgoznak – vagy fizikai, vagy mentális, vagy érzelmi stb. , és vannak melyek különböző rétegeket, dimenziókat hangolnak össze

– Vannak kristálykoponyák, melyek nem kötődnek egy konkrét Őrzőhöz (ilyen pl. a Londoni British múzeumban lévő koponya)

– Vannak kristálykoponyák, melyek egy emberöltőre társai egy őrzőnek, és vannak olyanok, amik jönnek-mennek Őrzőtől-Őrzőhöz rövid időn belül.

Nem teszed fel a kérdést, de „hallatszik” a kíváncsiságod, hogy vannak –e olyan kristálykoponyák, amik több életen át kísérnek, segítenek egy ugyanazon Őrzőnek?

Igen, vannak ilyen kristálykoponyák, de ne feltétlenül azonos fizikai formában képzeld el őket! Minden kristálykoponyát a benne dolgozó energia tesz azzá, amire képes. Így van olyan energia, mely életről-életre kísérhet egy Őrzőt, de nem feltétlenül ugyanabban a fizikai koponya formájában. Ebből adódik, hogy egy kristálykoponya „tudása” bármikor áttöltődhet egy másik koponyába, sőt, bármikor megoszthatja tudását ugyanolyan mértékben önmagával, és egy, vagy több másik koponyával is, erről írtál korábban „információ áttöltésként”.

Míg az Emberek félnek attól, hogy ha valamit átadnak, nekik kevesebb marad belőle, a Kristálykoponya Intelligencia nem így működik. A kristálykoponyák adó-vevők és bármilyen információt tudnak bármilyen mennyiségben fraktál technikával többszörösíteni, átadni (átadni és magukban megszüntetni, vagy átadni és magukban is megtartani) és bármikor vissza is tudják vonni, ha szándékuknak nem megfelelő közegbe kerül az információ, az ő céljuk ugyanis a terjesztésük. /Ha Ti Emberek nem terjesztitek a tudást, amihez hozzáfértek, akkor az elapad számotokra – akár későbbi életben, és sokan emiatt szenvedtek jelen életetekben./

– Így egy aktív, kommunikatív koponya látszólag elhallgathat, de nem így van, csak másik koponyán keresztül „beszél” tovább.

– Így ugyanazt az információt megkaphatja több Őrző is, anélkül, hogy egymással beszélnének, és változhatnak Őrzők feladatai is, ha egy koponya intelligenciája átlép egy másik Őrzőnél lévő koponyába.

– Így előfordulhat, ha egy Őrző értelmezni tud egy koponyát, de amit megért, megtartja magának, pedig fontos lenne, hogy másokhoz is eljusson, vagy saját érdekei alapján szeletálja kinek adja át, amit megtudott, a vele kommunikáló koponya elhallgathat egy időre, vagy végleg – és átkerülhet időben máskorra az információ átadás /lsd. Atlantisz bukása utáni időszak/, akár évezredekkel későbbre, mikor megfelelő közegbe kerülhet az információ, de az is előfordulhat, hogy még ugyanakkor el kezd másik Őrzőn keresztül, más koponyán keresztül tanítani ugyanaz az energia.

Megjegyzés: Ezekben a dolgokban nem az dönt, melyik Ember mit szeretne

Kristálykoponyák üzenete

Országunk területén valamikor, még MU előtt egy olyan civilizáció élt, melynek energetikai nyoma hosszú időn át volt jelen, szórva a harmóniát, és békességet. Az akkor itt élt Lények multidimenzionális, tiszta kristályszerkezetű, békés lények voltak. Apró rezgései, üzenetei ennek a kornak sokáig érezhetőek voltak bizonyos helyeken, történelmi korszakaink épülnek ennek érzékelésére (lsd. Attila kora, a Pálosok munkássága), ahogy annak az erőnek a munkásságára is, mely el akarta fojtani (sötét történelmi korszakok).

A globális Felemelkedés része, hogy ilyen régi civilizációk Lényei segítenek az Emberiségnek, így egykori rezgésük egyre jobban el kezd átszűrődni a dimenzionális rétegek összecsúszásával. Az energiák ciklikusan pulzálnak, civilizációk jelennek meg, és tűnnek el a természet rendjeként. Egy olyan korszak felé haladunk, amikor ez a békés energia újjá fog éledni, és ehhez a terület energetikailag meg fog tisztulni. A tisztulás nem lesz könnyű folyamat az itt élő Emberek számára, hiszen a Kiemelkedés számos olyan dolog lerakását kívánja meg, ami most működésük, szokásaik, gondolkodásuk szerves részét képezi. A folyamat azonban már elindult.

Minden rendszer tisztulásának folyamata először káosznak tűnik, és mindenkit megvisel, aki nem lát a káosz mögé, aki nem talál hitet abban, hogy a Rendszer kivezet a káoszból, és új, békésebb rendszert tár fel együttműködés esetén.

Mindarról, amiről írok, a kristálykoponyák szerint a Nyirkai Jóslat is ír. A folyamathoz kellenek az Emberek, akik résztvesznek, együttműködnek és kell az energetikai tér megváltozása, ez utóbbiban segítenek a kristálykoponyák. Olyan energetikai tér kiépülésére van szükség, mely felgyorsítja az Emberek tudatosabbá válásának folyamatát, mert csak  is így tudják megérteni mivel szükséges együttműködniük, és hogyan működhetnek együtt ahhoz, hogy a Nyirkai jóslat végére illesztett utóirat tudjon érvényesülni, hogy megértsék, mi is valóban a hit és szeretet, mik a valaha itt élt ősök intelmei:

Minden jövendölés, következtetés, a múltat meg jelent összekötő vonás folytatásán, a jövő felé. Megírva semmi sincsen, mert minden megváltoztathatóha nem fordultok el Istenetektől és megszívelitek az ősök intelmeit.” Nyirkai Jóslat

Kelt.: 2018.április 23.

https://www.facebook.com/groups/kristalykoponyak/

Néhány Magyarországon lévő kristálykoponya képe

error: Content is protected !!