Gyógyító helyek, hit és gyógyulás

A gyógyulás, hit, és tudatosság kérdése, így semmiről sem marad le az, aki nem tud megfizetni drága utazásokat csodatévő helyekre. Igaz többet kell dolgoznia önmagán, hogy otthon is képessé váljon az öngyógyításra, ne csak erre „kinevezett” helyeken gyógyulhasson, de az önmagunkon dolgozás szépsége már felér a gyógyulással!

Szent Brigitta kútja

Mielőtt belekezdenék a következő Kryon üzenet fordításába, hadd írjak pár sort a helyszínről, ahol Lee Carroll a csapatával járt.

Szent Brigitta Írország egyik védőszentje. Több forrás beszámol arról, hogy Brigitta kicsi korától kezdve a szegények s a betegek megsegítésén fáradozott, és közben csodás dolgok történtek körülötte. Egy alkalommal például egy leprás tejet kért tőle, de Brigitta csak tiszta vizet tudott neki adni. Ám a víz tejjé változott a kezében, és a leprás meggyógyult tőle

Brigitta szép lány volt, és amikor eladó sorba került, akadt is kérője bőven. Brigitta viszont, mint Szent Patrik tanítványa, kizárólag az ige hirdetésének és az elesettek felkarolásának akarta szentelni az életét, így szüzességét már korábban Istennek ajánlotta. Brigitta fohászkodni kezdett az Úrhoz, hogy verje meg őt valamilyen testi hibával, mely elriasztja a kérőket. Kívánsága teljesült, és fél szemére megvakult. Számtalan történet maradt fent gyógyításairól.

Brigitta a mai Kildareben rendezkedett be egy tölgyfa alatt. Kolostort alapított, és terjesztette a hitet. Brigitta kútja: A hiedelem szerint, aki beteg, annak valamilyen ruhadarabját a fa ágára kell kötni, és a betegség eltűnik, ahogy rohad a ruhadarab.

Lee Carroll és Jane csatornázás közben (fényképezte: Murányi Mónika)

Jane bevezetője a helyszínen: Az együttállás a vízrendszerekkel, együttállás önmagatokkal. Az együttállás a földdel, együttállás önmagatokkal. Az együttállás az Ég Atyával, együttállás önmagatokkal. Keresd saját együtállásodat a tudatosságodon keresztül, mely része a természeti elemeknek, és az univerzum rendszerének, mely minden bolygót, minden naprendszert működtet. Nincs másra szükséged, minthogy tudatában legyél ezeknek a rendszereknek, hogy ezek léteznek és mind együttállásban vannak, és mi is együttállásban vagyunk velük. Ez a jólét üzenete. Ez a tudatosság, mely megteremti az együttállást, mely megteremti a jólétet, mely megteremti a fejlődést, ami működik a természetes rendszerekben, a dolgok természetes menetében. Földelem magam, és ez megkönnyíti ezt. Ez a lény a saját testetekben halad lefelé a lábaitokhoz, hogy az energia behatoljon a földbe, ugyanakkor kapcsolódik felfelé a korona csakrátokon keresztül.

Csak pár percet vesz igénybe, időről időre, nap közben engedni a tudatosságotoknak, hogy visszakerüljön ebbe az állapotba, és ez folyamatos tudatosságot hoz létre, és ez válik alapműködésetekké az életben, egész nap, percről-percre, és már csak ellenőrizni kell az együttállásotokat, és amikor ellenőrzitek azt, bejelentkeztek a földhöz, a vizekhez, és a természeti elemekhez, és ha egy ilyen szerződést köttök önmagatokkal, akkor ez fog történni!

Kryon üzenete a gyógyulásról

Üdvözletem Kedveseim! Kryon vagyok, a Mágneses szolgálattól. A csoport itt ül Szent Brigitta kútjánál. Ez egy közkedvelt turista látványosság, amiatt, ami itt történt, mivel hangsúlyozottá tették jobbuláshoz, gyógyításhoz. A rég múltban, most, és a jövőben az emberek idejárnak, hogy megszabaduljanak a bánatuktól, hogy félrerakják a fájdalmukat, hogy imádkozzanak, és meggyógyuljanak. Felvetem nektek a következőket: Ha ezek a dolgok nem történtek volna, az emberek nem járnának ide, vagyis mondhatjuk, hogy eredményeket lehet itt felmutatni, és erről szeretnék ma beszélni.

Ha elnevezhetném a mai csatornázást, így hívnám: Olyan együttállások, amikről nem tudtok, és több ilyen van, mint gondolnátok.

Vannak ilyen helyek világszerte, Kedveseim! Vannak nagyon híres helyek, és kevésbé ismertek, ahova járnak az emberek és az eredmények láthatóak, gyógyulások történnek. Láthattok mankókat, amiket otthagynak, sorba állítva, és az emberek saját lábukon távoznak, máshogy, mint ahogy odajöttek. Ennek elterjed a híre, így mások is elmennek oda, és elmondják, „Igen, voltam ott, és ezt meg ezt éreztem, igen segített”, míg ők megélték, mások meg látták a csodákat. Nem csak itt van ilyen.

Tegyétek fel magatoknak a kérdést: Mi az, ami képes ilyen szituációt teremteni, ami ilyen gyógyulást, javulást, szépérzést, megkönnyebbülést eredményez a Szellemnek?

Akik eljönnek, egyfajta szentélyt állítanak itt fel azoknak, akiket hiányolnak, azoknak, akik elhunytak, és kérik, hogy lelki fájdalmuk csökkenjen, és megkapják. Mások azért jönnek ide, hogy meggyógyuljanak, és megkapják. Megint mások hallanak róla, és csak terjed és terjed és gyorsan tradícióvá válik. Néha még mítosszá is kinövi magát.

És megint felteszem Nektek a kérdést: Mi az, ami gyógyít? Az épület? A kövek, amik itt vannak, amiknek sokan nekidőlnek, vagy rájuk ülnek? A Szent, akinek itt van előttetek a szobra? Elmondom Nektek, hogy egyik sem.

Az egész a hithez kanyarodik. Az emberek hite olyan hihetetlenül nagyon fontos, hogy ha hisztek abban, hogy valami meg fog történni, a sejtjeitek megérzik, meghallják, és a csodák elkezdődnek. Mások is hallanak róla és eljönnek, és azt mondják „Ha eljövök ide, meg fogok gyógyulni, meg fogok szabadulni a lelki fájdalmamtól! Ez egy jó hely, hogy megemlékezzek arról, akit elveszítettem. Odamegyek, és segíteni fog, ha odamegyek.” És fog is! Minél erősebb valakiben a hit, hogy ezen a helyen ezek megtörténhetnek, annál több eredményt fog elérni. S ennek semmi köze a kövekhez, vagy a szoborhoz, vagy Szent Brigitta nevéhez.

A világon számtalan helyen vannak ilyen helyek, Kedveseim, amit az emberi lények körbejárnak, ahova eljönnek, ahonnan megváltozva távoznak, ahol meggyógyulnak, és sohasem értik, sohasem tudják sohasem látják meg igazán, hogy az igazsággal együttállásba kerülés teremti ezt az egészet, nem az építmény, hanem a hit. Kedveseim, a hit felelős a spontán gyógyulásért, az eredményez egy csomó dolgot, ami ilyen épületekben, meglitköröknél, szentélyeknél történik. Az emberi lények pedig egyre csak jönnek ide.

Azért vagyok itt, hogy elmondjam Nektek, hogy ez a Bennetek lévő Isten ereje, és amikor az emberek körbeveszik magukat tárgyakkal, az segít ebben a folyamatban. Ha meglátnak egy embert, mondjuk egy szentet, egy szerzetest, egy papot, egy lelkészt, egy sámánt, aki ezeket a dolgokat testesíti meg, az segít, mivel arra tudnak fókuszálni. Néha ez előny, de bármi is az, amire fókuszálnak, az alapja a hit, és az ember saját magát gyógyítja meg.

A következő lépés nyilvánvaló. Tegyétek meg ugyanezt a szentély nélkül! Tegyétek meg az épület, vagy a szobor nélkül!

Ezt kezdi felfedezni az emberiség! Kezditek felfedezni mi lakozik Bennetek, és hogyan alakul az együttállásotok a bolygóval, a természeti elemekkel, Istennel. Itt kellene hagynotok a mankóitokat! Hagyjátok őket a kétkedésetek ajtajában, hagyjátok annál a bejáratnál, amelyik az alacsony önbecsüléshez, kishitűséghez vezet. Ez itt egy gyógyító hely. Ez tényleg az! Most is sokan gyógyulnak meg itt.

Ha van bárki, aki hallgatja ezt a felvételt (jelen esetben olvassa), vagy itt van, és szeretne ebben a pillanatban meggyógyulni, valami aktuális betegségből, vagy olyasmiből, amit hozott magával erre a bolygóra, ez remek időzítés a gyógyuláshoz, remek idő tudatosítani, hogy meggyógyulhattok saját magatoktól, a Bennetek lévő Istennel. A tietek a képesség. Itt van. A Mostban van! Micsoda gyönyörűséges csillagüzenet ez azoknak, akik még sohasem hallottak ilyet korábban! Ez a mai csatornázás, ezért vagytok itt Szent Brigitta kútjánál, és ez így van.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!