Az emberi DNS, és mi, emberek

Közeledik dr. Todd előadásának az időpontja, aki DNS kutató (korábbi írásom róla). Tőle függetlenül is nagyon érdekel az emberi DNS, igazán sajnálatos, mennyire meg sem közelítjük teljes kapacitásának kihasználását, ami kulcs lenne az Emberiség sorsának megváltoztatásához. Mára már bizonyítottan hatással vannak a hangok, rezgések a DNS-ünkre, komolyan vesszük?

A DNS és a hangok

kutatások szerint nincs hulladék DNS

Éveken át azt állította a tudomány, hogy DNS-ünk 97%-a csupán “hulladék DNS”, aminek semmi haszna. Ez azonban már a múlté, hiszen számtalan cikk foglalkozik a legújabb elméletekkel.

Rezgéseink több ezer éve el vannak választva a magasabb rezgésektől, ezért a mai ember DNS-e nem rendelkezik a régi mintákkal, holott a DNS 97%-ának magasabb rendű célja van, és a DNS mintázatának átalakulása az Emberiség ébredéséhez vezethet.

Orosz nyelvészek felfedezték, hogy az ún. hulladék DNS ugyanolyan szabályok szerint működik, mint minden emberi nyelv. Felfedezték, hogy DNS-ünk alkáli molekulái szabályos grammatikát követnek. Pjotr Garjajev orosz biofizikus és molekuláris biológus arra is rájött, hogy a DNS-nek rezgő viselkedése van, azaz az élő kromoszómák úgy működnek, mint solitonikus (önmagát gerjesztő) és holografikus számítógépek,  melyek a szervezetből kiinduló lézersugárzást használják fel, azaz az orosz tudósok megfelelő rádió és fényfrekvenciákon keresztül javítják a genetikai hibákat rezgések és a nyelv alkalmazásával.

Ez a felfedezés az emberi élet eredetében rejlő hangrezgésszámok és rezgések fontosságát is jelzi, valamint rámutatnak a tudatosság hullámainak a segítségével történő teremtés lehetőségére.

A DNS, mint ahogy az interneten folyik, képes betáplálni megfelelő információkat egy hálózatba, képes lehívni az adatokat a hálózatról, és képes kapcsolatba lépni a hálózat többi résztvevőjével.(…) Az Univerzumnak nincsenek korlátai, az Ember pedig az Univerzum szerves része. Mi hozunk létre korlátokat, melyek saját hitrendszerünkön alapulnak..(teljes cikk a DNS-ről).

Annak ellenére, hogy érdekesebbnél érdekesebb elméletek kerülnek napvilágra, a legtöbb ember hétköznapjaiban továbbra sem nyitott arra hitrendszerében, hogy mi, emberek, együttműködjünk, és próbáljunk esélyt adni egy magasabb szintű létformának,  hogy egy nagyobb százalékban aktivált DNS mintázattal működhessen az emberi faj, és akik próbálkoznak vele, azokat jobb esetben megmosolyogjuk, ha nem akadályozzuk épp erőfeszítéseikben.

Mit tehetünk hétköznapi szinten?

.

Esélyt adhatnánk gondolkodásunkkal, hozzáállásunkkal, teremtő képességünkkel.

Ha szeretnénk egy autót, új kapcsolatot, ha van valami álmunk, azért képesek vagyunk tenni gondolati síkon, fizikai síkon nap, mint nap. Az Emberi Lények többsége, akiknek alapjában megváltoztatná sorsát generációkra az emberi DNS fejlődése, e téma iránt azonban minimálisan érdeklődik a teremtés, a befogadás, a gyakorlat szintjén. Kryon szerint ez a működési formánk miatt van, ami pont abból adódik, hogy korlátozottan működik a DNS-ünk

Kryon a DNS-ről

részletek

Az emberi DNS 90%-a szó szerint az Ember Isteni mivoltjának kvantum-lenyomata. Az Akasha lenyomata. A DNS-ed összes életeid feljegyzése, tartalmaz minden megvalósított dolgot, minden növekedést, minden felismerést és minden kudarcot. A DNS azonban kvantum állapotú.

A kvantum állapotban lévő dolgok nem logikusak a 3D-ben. A kvantumfizikának nagyon kevés értelme van a lineáris gondolkodó számára és az Ember lineáris. Következésképpen az “elfogultság” miatt, amivel rendelkezik, a valósága csupán néhány dimenzión alapul azok közül, amelyekkel az Univerzum bír.

Amíg a “kép maradék része” nem tárul fel, csak azt a behatárolt valóságot fogja látni, amelyben éppen él. A dolgok, amelyek kívül vannak a 3D-n, továbbra is rejtélynek számítanak majd, látszólag véletlenszerűek, és kaotikusak, ahelyett, hogy logikusak és rendszerezettek lennének. Pedig a DNS magában hordozza a spirituális lenyomatot, és minden utasítást azzal kapcsolatban, hogy ki is vagy. Mindez ott található saját DNS-ed 90%-ában, amely kvantum állapotú.” Forrás

Az emberi tudatosság és a DNS

“Itt az ideje, hogy összekapcsoljuk ezeket a dolgokat, és a nagyobb képre gondoljunk: A kvantum DNS-nek ebben a 90%- ában van az Emberi tudatosság. Az emberiség tudatossága nem mérhető kódokkal és génekkel. Kívül van a kémia látókörén, és továbbra is egy olyan valami, amire a tudomány úgy tekint, mint rejtélyes végeredményre. Nem tudjátok megérteni, hogy mi teremti meg a “teljes Embert”.

Az emberi tudatosság rejti a képességetek, hogy beszéljetek a DNS-hez, hogy irányítsátok, hogy dolgozzatok vele, és hogy a részévé váljatok. Tehát a saját valóságotok egyik legnagyobb titka az a képességetek, hogy gondját viselhetitek a testeteknek, és alapvető funkcióinak.

(…) Tehát így működnek ezek a dolgok…Egyedül az emberi génállomány fejlődése, és a 90% felismerése teszi lehetővé számunkra, hogy beszélhessünk róla, hogy valójában mit is tesz…” Forrás

DNS aktiváló technikák

tobozmirigy fejlesztő rezgések

Fontos lenne tehát, hogy az Emberek hozzáállásukban, gondolkodásmódjukban ne tagadják legalább a már tudomány által is bizonyított tényeket, miszerint a rezgések (gondolatok, hangok stb.) hatással vannak DNS-ünkre, mivel korlátozó gondolataink (rezgéseink) korlátozzák magát a működési formánkat, míg nyitott hozzáállásunk esélyeket adhat fejlődésének.

Szükség van az úttörőkre, akik tudnak hinni a DNS-ben rejlő lehetőségekben – akár kísérletek részeseként, akár pusztán hétköznapi gondolkodásukban való változtatásokkal, hozzáállásukkal – hiszen az Univerzumban minden szándék feljegyzésre kerül.

Természetesen vannak olyanok, akik már belevetették magukat ebbe. Mostanra DNS aktiválással többen is próbálkoznak, és mint mindenben, megjelenik a követendő út, és  a nem követendő út, hogy az ember bölcsességet is tanulhasson a szabad akarat folyamában.

Az internetnek köszönhetően mára már sok minden elérhetővé válik, így például hallgathatóak a Solfeggio rezgések, melyek egy részét kifejezetten DNS aktiválásra alkották. (lsd link), és más tobozmirigy aktiváló frekvenciák (lsd link).

De ami igazán aktuális Magyarországon a héten, az Dr. Todd közelgő szemináriuma (bővebben), melynek elsőre figyelmet ragadó témája a DNS, és a fiatalodás, de a külsőségeknél sokkal mélyebb jelentőségű dologra ad lehetőséget előadásával, technikáival, a tobozmirigy tónusokkal, melyeken évek óta dolgozik, az általa felkínált előadás ugyanis lehetőség tudatosságunk tágítására, elménk és testünk gyógyítására.

Dr. Todd az orvosi síkon folytatott, sikerek felmutatásával járó őssejt kutatása mellett spirituális síkon is kísérletezik, és kutatja a DNS aktiválás lehetőségeit, figyelemmel követve annak eredményeit. A szeminárium keretében beszámol az orvosi területen, továbbá a mezőgazdasági termelés területén végzett munkásságáról – ez utóbbi a megfelelő tápértékkel rendelkező terményekkel való kísérleteit takarja -, és olyan technikákat ad át a hallgatóságnak, melyek segítségével aktiválódhat a DNS-ünk, és megnyílhat tudatosságunk rétegeinek végtelen tára.

Mindezt azért tudom, mert tavaly részt vettem személyesen a szemináriumán. Azon túl, hogy ő maga lenyűgöző személyiség, figyelmet megragadó előadó, technikáival egészen kivételes energiákat mozgatott meg a csoport számára. Biztos vagyok benne, hogy az idén résztvevőknek ugyanúgy élmény lesz találkozni vele, és csoportosan élőben kipróbálni a tobozmirigy tónusokat.

Íme egy részlet a hangélményből, mely egy ősi tudás alapján képes hatást gyakorolni DNS-ünkre. Nem pusztán éneklésről van szó! A hangokhoz, impulzusokhoz kódok tartoznak, melyek üzeneteket adnak a DNS számára, és a tudósok már bebizonyították, hogy a DNS ezeket képes értelmezni. Ilyen hangok, kódok kerülnek megtanításra a szemináriumon.

Ha meghallgatod a felvételt, próbálj meg befelé figyelni, hogyan hatnak rád a Lemúriai kórus által kiénekelt rezgések. Ha sikerül félretenni az elmét, tested sejtjei érezhetően reagálni fognak rá :yes: Ha javasolhatom, csukott szemmel hallgasd, mert a képek hatással vannak az elmére, így  azt nehezebb kikapcsolni, hogy elmerülhessünk magukban a rezgésekben, holott az a lényege.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!