Arctornázni Fedor Ági arctorna trénertől, majd Bojtor Mártától, az Arcvonal arctorna rendszer megalkotójától tanultam. Már az első pár alkalom után elvarázsoltak a benne rejlő lehetőségek.

TUDATOS ARCFORMÁLÁS

Az arctorna egyre jobban terjed, de sokaknak még mindig újdonság. Mielőtt bárki belefog, érdemes kicsit beszélgetni róla, érdeklődni utána, miről is szól, mik a feltételei, és milyen hatásai vannak, ami alapján érdemes elkezdeni. Ehhez készítettem egy kis összeállítást, mely lent (vagy ITT) megtalálható, mindenképpen olvassa el, akit érdekel az arctorna, további kérdésekre pedig rendelkezésre állok a honlap fórumon, emailben, vagy személyesen.

Saját tapasztaltaim alapján nem csak a fizikai öregedés van hatással az arcunkra, hanem érzelmeink, gondolkodásmódunk és életvitelünk is, ezért a hozzám arctornára járóknak lehetőségük van 2 ingyenes workshopon részt venni, ahol elsajátíthatják a Spirál technikákat, melyek nagyon sokat tudnak segíteni stresszes életvitel kezelésében, önismereti folyamatokban, kapcsolati, munkahelyi konfliktusok kezelésében, megoldásában. A workshopok opciós, külön foglalkozások, nem részük az arctornának.

error: Content is protected !!