Ami tiéd, nem veszítheted el

Amikor gyakoroltunk a 11:11:11-ei találkozóra, erős villogó fénybe tettük Origót, a kristálykoponyát, és csak néztem a villódzó fényeket a kristálykoponyában, és szinte eggyé váltam vele, és bennem villogott valami. Hihetetlen erős ok nélküli boldogság érzetet éreztem.

Egy órával később, mikor már egészen mást csináltam, újra megjelent bennem ez a villogás, egy erős belső remegésként. Leültem, és úgy éreztem magam, mintha egy űrhajó lennék, amiről le akar válni valami része, és csak remeg, remeg, míg végre sikeres nem lesz az elengedés – ami nélkül nem tud begyorsulni. Egyre jobban fáztam is, így vettem egy forró fürdőt, gondoltam az felmelegít, ellazít. Közben mély szomorúság öntött el, a folyamattal járó veszteség szomorúsága, majd az is elvonult, és kiüresedtem. Teljesen üres voltam. Nem negatív értelemben vett üresség, hanem függetlenség üresség, ami bárki más nélkül is felemelő.

Ma reggel írtam pár sort valakinek, megosztom, mert az üzenet, amit szeretnék átadni, ezzel a levélkével indult el, így ez a levél itt pár szóval már bővebb, mint ahogy neki írtam…

„Tegnap kicsit megszeppentem. Féltem, hogy elveszítelek, mert számomra egy másik ember nem annyi, amit adni tud nekem, hanem az, ahogy én érzek iránta, amit én tudok adni neki, ami bennem él iránta – akár velem van, akár nem, akár találkozunk, akár nem – és szeretem azt, ahogy irántad érzek, bármi is az. Inspirál, visz előre. Tegnap azonban minden eltűnt belőlem. Te semmiről sem tudtál ebből, te semmit sem változtál, belőlem azonban minden érzés eltűnt, és ezzel eltűntél te is.

Olyan hihetetlen üres lettem, mintha csupán egy táska lennék, amiből kidobáltak mindent, hogy újra megtölthessék. Megéltem, hogy a testem csak egy üres táska. Milyen semmik vagyunk egy fizikai testben egymás nélkül! Szükségünk van embertársakra, hogy kiváltódjanak erre az életünkre érzelmek, de oda kell figyelnünk, mi vonul át közben rajtunk, mivel telítődik ez a táska: kételyek, harag, frusztrációk, félelmek, birtoklási vágy, megfelelni vágyás, akarás, egyhangúság, unalom, figyelmetlenség vagy inkább felemelő gondolatok, kreativitás, szeretet? Szeretem azt, ami átjár azzal, ami általad megmozdul bennem. Szerethetőbb vagyok önmagam számára ilyen gondolatokkal, ilyen érzésekkel.

Reggelre „visszajöttél”, de hirtelen tudatában lettem, hogy mindez nem az enyém, csak kaptam és hálával tartozom érte az Univerzumnak, hogy beléptél az életembe, mindazért, ami általad megmozdul bennem, és vigyáznom kell rá, mint egy virágra, amit könnyű túlöntözni, vagy épp hagyni, hogy kiszáradjon, elgyomosodjon, és tudatában kell lennem, hogy bármikor elveszíthetem, így értékeljem az illatát amíg van, és ne későn keressem, máshol keressem ahol, amikor nem lehet, hanem ott fogadjam el, ahol megjelenik. Nem csak rád értem mindezt, csak veled kapcsolatban mozdult meg…”

Számtalan kapcsolatunkat készpénznek vesszük, és hagyjuk elhervadni, de ezáltal MI MAGUNK HERVADUNK. Számtalan negatív érzelem vonul át rajtunk, és nem csak átengedjük, mint egy erős vihar, ami jön és elvonul, hanem öntözzük, tápláljuk, mint gyomokat, és elveszik a helyet az illatozó virágoktól. Lassan már nem vagyunk alkalmasak, képesek felemelő szép érzelmekre mellékzörejek (félelmek) nélkül, pedig a tiszta szeretet energia maga az éltető energia, a teremtés, a kreativitás.

Nemsokára itt van a 11:11:11-es kapu. Egyre több cikk jelenik meg arról, mekkora teremtő nap előtt állunk. Mi ezen a napon kristálykoponyákkal fogunk együttműködni.

A kristálykoponyáknak köszönhetem, hogy újfajta szeretet érzések, újfajta odafigyelés mozdult meg bennem önmagam iránt, és mások iránt. Ahogy kiürült tegnap belőlem minden érzelem, rájöttem, ami a táskában összegyűlik, azt tudjuk megosztani másokkal –ezért nem csak arra kell odafigyelni, mit szeretnénk ebbe a táskába, hanem arra is, minden van már benne.

A kristálykoponyák rezgései hihetetlen transzformációkat, meglátásokat tudnak hozni bennünk. Nem feltétlen egyetlen alkalom után, de mindig egy első alkalom hozza a többit – ha nem is mindenkinél egyforma tempóban. A kristálykoponyák világában pedig minden alkalom első alkalom, mert mindig más valami mozdul meg…
Iratkozz fel a Spirál Fórum youtube csatornára, hogy értesülj, ha újabb videó kerül fel!


Klikk a képre

Klikk a képre


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!