Mit értünk a Spirálon?

A Spirál szimbolikus elnevezés egy olyan dimenzióval való kapcsolódásra, mely intelligens, célja az Emberiség és a Föld megsegítése. Módszere különféle mezők  (gondolati, érzelmi, fizikai, dimenzionális, időbeli, stb.) tisztogatása és rezgésbeli emelése. A Spirál dimenziója önmagában nem avatkozik bele senki életébe, működtetéséhez együttműködés, emberi elme munkája (passzív koncentráció) szükéges.

A Spirál tanítása

Folyamatosan érkeznek üzenetek a Közvetítőn keresztül, melyek elgondolkodtatóak és rendszerbe teszik miként működnek régi berögződéseink, rendszereink, és hogyan lehet ezekből kilépni, amennyiben lejártnak, feleslegesnek, tehernek éljük már meg. A tanítások lehetőségek, elérhetőek csoportos foglalkozásokon, vagy online írásokban otthonról, és senkire nézve nem kötelezőek.

Spiráltechnikák

Közvetítőn át, folyamatosan érkező technikák, melyek segítik a Spirál Fórum tagjait saját útjukon. Vannak Alapgyakorlatok, meditációk és speciális gyakorlatok, melyek újabb és újabb területeket mutatnak meg számunkra önmagunkból. Számtalan gyakorlat hanganyaggal is elérhető, hogy segítse azokat, akik még bizonytalanul használják. Jelenleg több, mint 40 különféle gyakorlat érhető el a Spirál Fórumon, melyek használhatóak öngyógyításhoz, gyógyuláshoz, tudatosságszint emeléséhez,gondolkodásmód/látásmód/életmód változtatáshoz, önmagunk megismeréséhez, elfogadásához; az elme csendesítéséhez, konfliktusok kezeléséhez stb. , a mindennapjaink könnyebb megéléséhez.

Néhány gyakorlat témája:

Logo négyzet

 

Hexagon

A meditáció a duális megéleseinkből próbál kiemelni minket, hogy  megéljük, hogy nem csak ‘jó és rossz”, “szép és csúnya” stb. viszonyrendszer létezik, hogy segítsen egy újfajta elmeműködésben, új értékekkel. A meditáció segít abban, hogy ne féljünk a bizonytalantól, hogy olyasmi előtt is merjünk nyitni, ami nem köthető múltbéli berögződésekhez, ismert szerepekhez, előírásokhoz és mégis szolgálhatja a fejlődésünket, ha közelítünk felé. Segít oldani félelmeket. Kiemel a 3D világából, hogy azt más szemszögből is megismerhessük.

2

Már többször megcsináltam ezt a gyakorlatot és fantasztikusnak találom! Olyan boldogság érzést hoz magával, ami semmihez sem hasonlítható, egyszerűen nincs kedvem kijönni belőle.” “Teljesen elveszett az időérzékem, azt hittem 5 percet meditáltam, pedig 15-öt”

Kémcső technika:

Segít a fizikai testünk üzeneteit értelmezni, mikor vannak gyulladásos folyamataink, mikor vannak már rossz közérzethez vezető nem megfelelő értékeink akár hormonális szinten, akár vérképileg, a biokémiai folyamatainkban. A gyakorlat megtanít együttműködni a testünk igényeivel.

2

Sokáig nem tudtam használni ezt a gyakorlatot, azután nekifuttam, mert a körmeim folyton töredeztek. Pár hetes kitartó gyakorlás után sem volt nagy bizodalmam, aztán hirtelen feltűnt, hogy a körmeim megerősödtek. Nem hittem a szememnek! Semmi mással nem kezeltem párhuzamosan, csak a kémcsőtechnikát alkalmaztam.”

2

“Két hete tudtam, hogy nagy labor vizsgálatra kell mennem, így igyekeztem minden nap használni a kémcsőtechnikat. Ma megjött az eredményem. Szerintem ilyen szép leletem még nem volt.”

Malomkő gyakorlat:

Egyik alapgyakorlatunk a csakrarendszer tisztítására, mely kihat mind érzelmeinkre, mind fizikai állapotunkra.

2

A malomkő technikát alkalmaztam egy speciális baj megjelenése után azonnal. Mivel nem tudtam elaludni a fájdalomtól, csináltam, csináltam, csináltam. És 40 perc után megszűnt teljesen a baj. Azóta sem jelentkezett. (heveny hugyhólyaggyulladás, fájdalom”

2

A malomkő gyakorlatnál kezdetekben még semmi érzés nem volt, ma már valahogy olyan érzés fog el. mint amikor megszoktuk korábban a kosz, piszok jelenlétét a testben és nem szerettük persze, és most ez nincs, frissnek és tisztábbnak érzem magam. :)”

Spirál gerinctorna:

Vezetett meditációs gyakorlat a gerinc mentális (gondolatbeli) átmozgatására, mely tisztítja a csakrarendszert, csökkenti a gerincproblémáknak tulajdonított – derék, nyak, hát fájdalmakat. Kedvező visszajelzések jönnek azoktól, akik végzik a gyakorlatot.

2

Szeretnék személyes visszajelzést adni az új gerinctornáról. Előtte kicsit bemelegítettem, hexagonnal. Nagyon tetszett a gyakorlat. Nekem, a félősnek, alig volt néhány kosza gondolat néhány századmásodpercig ami bezavart volna, es aki tudja milyen teli fejjel, az tudja h gondolat nélkul lenni a menyyország. A gyakorlat folyamán fizikailag is éreztem a történéseket, főleg a nyaki szakaszon ami nekem jelenleg a panaszos. Kellemesen éreztem magam, jó volt a gyakorlat, szabaddá tett, 1es, 4es csakra körüli részeken síras jött rám, jól eső, felszabaditó érzés volt. Olyan nem is megbocsájtos rögtön, hanem megértős. De az nagy dolog úgy erzem. :heart: A malomkő először ment ilyen lazán, friss és könnyed voltam. A gyakorlat végén a mozgás kellemes érzéssel töltött el, és már állitom is az ébresztőmet holnap reggel 30 perccel korábbra. :rose: nagyon szépen köszönöm.”

2

“A gerinctornával kapcsolatos tapasztalatomat szeretném röviden megosztani. Tegnap este későn egyre erősödő fejfájás tört rám. Azt hittem, majd kialszom, de reggel ugyanúgy megvolt. Kaptam egy tippet – ezúton is köszönet érte :heart: -, hogy a gerinctorna nyaki részét végezzem el és ez valóban segített. Nem azonnal múlt el, kellett hozzá 5-10 perc. A hátamon jelentkező fájdalom érzeteknél eddig is ez volt a tapasztalatom, de a fejfájásommal eddig nem hoztam összefüggésbe a gyakorlatot, pedig eléggé adja magát, legalább is így utólag.

Tükör meditáció:

A testképünkkel, komplexusainkkal foglalkozik a meditáció. Oldja a blokkokat, amiket azzal gyűjtünk be, hogy viszonyításokban véleményezzük mi szép, mi csinos. Erősíti a Belső Fényt, mely segít önmagunk elfogadásában.

2

Reggel olvastam a beszélgetést, és megkérdeztem magamtól, mi baj van velem? Érzem, hogy a testem folyamatosan üzen valamit testi problémákon keresztül. Próbálom megfejteni, de nem jövök rá. Tudom, csak én fogok rájönni. Mikor ezen gondolkodtam, jött a Tükör medi. Meghallgattam, de elsőre csak sírás lett belőle. Most megint meghallgattam, és azt hiszem, megértettem. Itt a válasz! Még mindig nem tudom szeretni magam olyannak, amit a tükörben látok. Rengeteg kérdés van bennem, amíg nem tudom szeretni magam. Pedig én is szerethető vagyok, és így vagyok jó, ahogy vagyok. Még mindig bennem van, hogy hasonlítgatom magam máshoz: ha ő meg tudja csinálni, akkor én miért nem? Pedig ha belegondolok, a saját területemen kis „mester” vagyok. Talán több dicséret kellene, hogy jól csinálod? De rájöttem NEM. Amíg magam nem hiszem el, más hiába mondja akárhányszor”

2

“Most fejeztem be a tükör meditációt. Ilyen hatással még egyik sem volt rám. A második felét végigmosolyogtam, majd amikor megláttam magam fénylényként, csak el kezdtem könnyezni, mert annyira tiszta és szép. Köszönöm!”

Változás meditáció:

Sokszor döntjük el, hogy változni szeretnénk valamiben, de valahogy nem sikerül. Ez a meditáció abban segít, hogy sikerüljön kilépni berögzüléseinkből, sztereotípiáinkból, félelmeinkből, rossz szokásainkból stb. A gyakorlat rendszeres végzése segít felszabadultabbá válni, ami bátorságot ad lépésekhez utunkon.

2

A változás medi sokat segített, jól esik vegigcsinálni. Nyugtat es valóban azt érzem hogy a régi minták cserélődnek, nem hatnak már rám, nincsenek meg úgy, mint voltak.” 

Huzalozás:

Régi energetikai rendszerek lebontása, feleslegesen cipelt energetikai minták, terhek letétele. Segíthet fizikai betegség, mentális leterheltség, negatív érzések stb. esetén.

2

Nekem ez a technika adta eddig a legnagyobb élményt, a legjobban érezhető tisztulást a spirálos gyakorlatok között. Olyan, mintha mázsás súlyokat venne le rólam, de úgy, hogy csak utána érzem, jééééé, mennyit cipeltem, most mennyivel könnyebb lett(em)….. Amikor az ember fokozatosan kapja a terhelést, életeken át…. ;-) észre sem veszi, ahogy elnehezül a teste, lelke, mindene. Ez a multidimenzionális tisztító gyakorlat olyan energetikai blokkokat bont le, amik más módszerrel nem hozzáférhetőek”

2

“Amíg tartott egy kellemes energiaáramlást éreztem az egész testemben. Később éreztem azt, hogy valami nagyon nehéz esik le rólam, főleg a mellkason és a hátamon éreztem. Azután ez az egész végigvándorolt az egész testemen jobb vádlimban – ott ahol beszokott feszülni, azon a ponton egy kis robbanás szerű érzet volt.Ma reggel alul fölül vízszerű tisztulás többször.”

2

“A huzalozás közben a kezdeti enyhe hányingert kivéve nem éreztem különösebbet, a következő napokban viszont érdekes „fizikai” változások voltak tapasztalhatók. pl. derékfájás csökkenés, elmúlás, a két lapocka között hátul, eddig szinte elviselhetetlen szúró érzés elviselhetővé szelidült . Ami furcsa és egyben rég tapasztalt volt ,az az éhségérzet csökkenése (a diabéteszeseknek sokszor van ellenállhatatlan éhségérzetük), ami megörvendeztetett.”

2

“Egyik reggel úgy ébredtem, hogy olyan erős fájdalmat éreztem a bal vállamban, hogy mozdulni sem bírtam. Eszembe jutott a huzalozásos technikából a háló, amivel el kezdtem legyezgetni. Eltűnt a fájdalom pillanatok alatt. Utána a tüdőm kezdett el úgy szúrni, hogy megmoccanni sem tudtam. Ott is elkezdtem legyezgetni, ott is enyhült, majd teljesen elmúlt a fájdalom. Ezzel egyidőben sok ismerősöm arca ugrott be, akiket tisztogattam. A folyamat végére hatalmas szeretetet éreztem.”

2

“Naponta gyakorlom a huzalozást magamon, és azt tapasztalom, hogy egyre vékonyabbak a szálak…. Sokkal jobban érzem magam, mintha mázsás súlyoktól szabadultam volna fel. Észre sem vettem korábban, hogy mennyi fölösleges teher “nyomja a vállamat”, csak miután megszabadultam tőlük. A könnyebbedéssel párhuzamosan a látásmódom is változik. Tisztulnak a szűrők, amiken keresztül beérkeznek az impulzusok. Hála és köszönet érte.”

error: Content is protected !!