család

“Hálás vagyok és nagyon köszönöm, hogy ehhez a kis családhoz tartozhatok. Úgy érzem, hogy bennem is sok minden változott, amióta a Spirált használom, türelmesebb, megértőbb lettem. A Spirál segít a mindennapok megélésében, a dolgokra való rálátásban, a történteken való túllépésen. Az életemben több minden változott jó irányba, amit a Spirálnak köszönhetek.”

probléma

“A Spirállal való ismerkedésem óta jobban veszem az akadályokat. Nehezebben húznak föl. Ha valami gondom van, Spirál technikával próbálom megoldani. A végső esetben kérek segítséget a csoporttól. Úgy gondolom, azért kapjuk a technikákat, hogy könnyebbé tegyük a fejlődésünket és ne mindenért segítséget kérjünk. Persze vannak esetek, amiket magunk nem tudunk megoldani és kell a mankó. Nekem is volt már rá szükségem, hogy segítséget kérjek. Örülök, hogy a csapatba lehetek.”

Mentorok

Amikor egyedül vagyok, akkor sem vagyok “EGYEDÜL”, mert itt van nekem a Spirál. Tudok magammal foglalkozni, ami idáig nem ment. Kevesebb a félelmem. Most már másokkal is tudok “foglalkozni” “tisztogatni”. Érzem, de nehéz elmondani, szavakba önteni. Örömmel tölt el a Spirál. Sokat gyakorlok egyedül, mert békét ad, nem keresem a miérteket.

0000

Úgy érzem elindultam egy új úton. A Spirálnak köszönhetően sikerült megértenem és elengedni a gyermekkori traumát (Rá gondolva, talán nem is velem történt). Jelen helyzetemet is könnyebben élem meg. Örülök, hogy a Spirálnak köszönhetően kaptam egy lehetőséget, hogy megismerjem szép lassan magamat, hogy elfogadjam magamat minden gyengeségemmel együtt, tudjam magamat olyannak szeretni amilyen vagyok.

Az első találkozásom a Spirállal megbabonázott. Egy ismeretlen, de mégis nagyon otthonos területre “tévedtem”. Nagyon megfogott benne a szabadság, játékosság, a kreativitás lehetősége. Olyan oldalamat ismertem meg általa, amiről nem is tudtam, hogy létezik. Korábban hagytam már ott spirituális iskolát, mert elvárás volt, hogy vizuálisan is el tudjunk képzelni dolgokat. Na ez nekem nagyon nem ment. Itt viszont egy olyan erős bizalmi alap nyújtott segítséget a Közvetítőn keresztül, hogy eszembe sem jutott kételkedni abban, amit éreztetett velem: azt, hogy képes vagyok rá. Hála érte. (…). Pár éve derékfájással küzdök. A technika alkalmazása közben éreztem, ahogy elillan a fájdalom. Mindezek mellett katalizátorként elindított bennem valamit, befelé fordított. Nap mint nap tanít valamit. (…). Kinyit egy kaput bennem, de nekem kell átlépnem rajta. A szabad választás jogát megadja. Arra már rájöttem, hogy ez sem csodaszer. Csak akkor működik, ha elfogadom a segítségét és teszek is érte. És ezt sosem szabad elfelejtenem.

tánci

A Spirál abban segít sokat, hogy megmutatja az igaz énem, és ahhoz képest, hogy hol tartok egóstól, testestől.

Egyre inkább érzem, hogy tudok boldog lenni, pusztán azért, mert létezem. Olyan szép dolgok történnek minden pillanatban, de nagyon sok mellett simán elmegyek. De amikor elkapom a pillanatot, az valami hihetetlen szép, és megnyugtató, boldogságos :)

Valahogy ez az a közeg, ahol megtalálom az igazi nyugalmat, és amikor nem gyakorlunk és nem vagyunk együtt, olyankor olyan érzés, mintha távol járnék a családtól, de tudom újra találkozunk. Család az itt nem a legjobb szó, de nem találok jobbat.

images5Q7PX2LM

Az én életem is alapjaiban változott meg, amióta Spirál technikát tanulok, alkalmazok. Az a nagy halom félelem, ami volt bennem, jelentős részben kitisztult. Ami az újabb tisztításokkal jön fel, annak a kezelésében rengeteg segítséget kaptam, kapok. A lehetőség, hogy ezt tanulhatom, számomra mondhatni mindennél többet jelent, hiszen önmagamat jelenti. A technikák közül én is újabbakat ismerek meg a saját tempómban, nem siettet senki, amit szabadságként élek meg, köszönöm.

Bemutató1

Amikor először találkoztam a Spirállal, hihetetlen szabadságérzetet éreztem, ami olyan erős hatással volt, van rám a mai napig, hogy amikor valóban megnyílik, megjelenik bennünk, az az energia, az a rezgés, könnyek csordulnak a szememből attól a hihetetlen valamitől, aminek részesei lehetünk, vagyunk.
Segítette, és döbbenetes mélységben támogatta azoknak a durvább és finomabb énképeimmel kapcsolatos téves látásmódoknak a feloldását, amire azelőtt nem is gondoltam.
Számomra a Spirál egy „eddig nem ismert”, szavakkal el nem mondható ajándék, változási lehetőség, amivel még nem találkoztam, csak legbensőbb részem. Egy olyan Forrás, amit tiszta szívvel tudok ajánlani mindenkinek, akinek éppen találkoznia kell vele.

images5CCH55XW

A Spirál rengeteget segít abban, hogy felismerhessem és lebonthassam a saját korlátaimat, és végtelen szeretettel terelget a belső szabadság felé. Szép fokozatosan, a saját tempómban vezet. Hihetetlen pontossággal veszik célba a blokkjaimat, a tisztogatásra szoruló részeimet. Nagyon sokat köszönhetek a meditációknak és a fénymag üzeneteknek, amelyek úgy érzem kézen fognak és haza vezetnek önmagamhoz.
Döbbenettel gondolok arra, hogy 15 év spirituális elméleti oktatás után most először kezdek ráérezni, mit is jelent a gyakorlatba tétel, és mennyire tévúton jártam eddig. Lehet csak mostanra értem meg arra, hogy szembe merjek nézni a hamis illúzióimmal, függőségeimmel, a sokszor önmagam elől is rejtegetett árnyaimmal. Elkezdtem lassan nyiladozni és ezzel a világ is nyílik, az élet más színezetet kap.
Nagyon hálás vagyok a Spirálnak azokért az értékekért, amiket képvisel. Visszanézve, talán mindig is ezeket az értékeket kerestem az eddigi életem során, csak nem jó helyen. Rájöttem, hogy mindaz, amit eddig kívül kerestem, másoktól vártam, csakis MAGam adhatom meg magamnak.

egézségtudat

Mindig is érdekeltek az ezoterikus, spirituális dolgok, de amikor a Spirált megismertem azt éreztem, hogy ezek a technikák tényleg jók, nagyon erősen érzem a tisztogatások hatását. Nagyon érdekes mást tisztogatni, ahogy vezet a Spirál és megérzem hova menjek, mit csináljak. Mély gyógyulást hoz az embereknek, és ez most kell, mert nagyon sok a beteg ember.

imagesE6ES2RCY

Szerintem változásra, nézőpont váltásra próbál minket tanítani a Spirál. Úgy érzem, nem tartanék itt, ha nem változtattam volna a gondolkodásmódomon. Miután egyedül maradtam, ez a váltás segített nekem abban, hogy a sok feladat ellenére is nyugodtabban és egészségesebben tudjam megélni az életem. Úgy érzem, mindannyiunkból ezt a szemléletváltást próbálja előhozni.

Sokkal jobban érzem azt, hogy rajtam múlik az, mit csinálok, és nem megmentőre kell várnom. Ezt megelőzően hosszú évekig gyűjtögettem és raktároztam félelmeket, amik hatására gyorsan el tudott kapni a pánikroham. Sokáig még csukott szemmel meditálni sem mertem. Ez elkezdett tisztulni. Azt vettem észre, hogy élvezem a gyakorlatokat, jó érzés csinálni. Ahogy elkezdem, ötöt-hatot is megcsinálok egy huzamban. Sokkal nyugodtabb vagyok, mint korábban. A meditációk alatt végre sikerül ellazulnom, és nem agyalással töltöm ezt az időt.

stick_figure_in_egg_md_wm

A Spirál másfajta gondolkodásmódot kíván meg és másfajta érzetekkel jár. Nem a duális világnak megfelelő fogalomrendszert kell használni, ez valami egészen más, amire fokozatosan kezdünk ráérezni. Amiben még nagyon más ez a rendszer, hogy nem a hagyományos intézményes mester-tanítvány viszonyra épít: együtt haladunk az úton egymás mellett. Olyan szabadságot biztosít, amit eddig sehol máshol nem tapasztaltam. Most is sokféle dolgot csinálok egyidejűleg, aminek az egyik meghatározó szála a Spirál, de nem egy kizárólagos út. A Spirál gyakorlatilag visszavezetett önmagamhoz. A spirituális tanulás lényege arról szól, hogy ismerd meg önmagad, légy önmagad. Ehhez számomra ez a legjobb út.

d70ff8f9598ce05ed8c181de5ad1be62

A Spirál egy önmagam felé irányuló olyan pozitív folyamat, ami segít ezt az életet boldogabban, könnyebben élni. Segít lerakni mindazokat a blokkoló sérelmeket és fájdalmakat, amikről tudunk, és azokat is, amikről nem, csak hatnak ránk. Azt érzem, hogy rengeteg dolog változott bennem és megtapasztalhattam, hogy a saját felismeréseim, változásaim hatására hogyan csitultak el családi problémák, hogyan tudtam szembenézni és semlegessé válni olyan bénító rossz élménnyel kapcsolatban, amely korábban gúzsba kötött. Az önbizalmam erősödését is a Spirálnak köszönhetem. Nyitottabban fordulok az emberek felé is, a kommunikációmban is nagyon sokat változtam.

A föld, a természet mindig is közel állt hozzám és szerettem volna tenni a megóvásáért. Jó érzés, hogy ezzel a technikával lehetőségünk van az országunkat, a Földet segíteni a nehéz időkben. Ezt nagyon fontos dolognak tartom.

error: Content is protected !!